0 oy
217 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (702 puan) tarafından
Kizlar aldım şerbeti nasıl yapionuz 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Üzerinde tarifi yazıyordur canım ona göre yaparsın Eğer yazmıyorsa bir bardak toz şeker bir bardak su 3 4 damla limon suyu kaynasın kıvam alınca koy soğusun tatlı sıcak şerbet ılık olacak dök üzerine ye
(702 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(17,211 puan) tarafından
Eltim yapmişti ben begendim güzeldi. Nasil yapti bilmiyorum. 
(702 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim daha önce yapmistimda arkasında yazior sanırım yapacağım bakalım
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Bir tanesine bir buçuk kahve fincanı şeker 2,5kahve fincanı su kaynat soğut kalsın bir kenarda künefeyi yemeğe oturunca fırına koy 180 derecede pişir yemekten kalkıncaya kadar kızarmamış olursa derecesini arttır kızarınca yavaş yavaş şerbetini dök üzerine afiyet olsun 
(702 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(979 puan) tarafından
Arkasnda tarifi  var bir tane icin yarim caybardagi şeker ve su.. hangi marka aldin  
(702 puan) tarafından
A101 kendi markasi canim sam kunefe
0 oy
tarafından
Tadı güzel valla :) arkasında yaziyor canim simdi sana yazardim ama ben yaptım hamur olduu :))) galiba şerbettim sıcaktı bir hata yaptım sen yap  banada ipucu ver dolapta daha bir paketim var :))
(702 puan) tarafından
Yaptım cnm bir çay basdagina 1 çay bardağı şeker yaziodu ben biraz daha az koydum şekeri göz kararı kaynatım limon suyu sıktım beklettim buz gibi oldu pisincede koydum coss sesi cikcak yani güzel oldu aile boyu yedik
tarafından
Saol canım bende o ses çıkmadı :))) beceriksiz benn :)))) hamur ettim valla tatlıyı :) bir ara deniyim :)
(702 puan) tarafından
Yaparsin cnm her zamn bir olmaz valla geçen gün çok güzel yaptığım bı açmayı resmen semsert yaptım ya şaşırdım bende undan miydi anlamadim
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Üstünde yazıyo çok güzel ya arada alıyorum yapmak zor gelince :D 
(702 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 257 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
10 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu