0 oy
221 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Allah rızası için bana akıl verin  dün oğluma diyet başladık   180 mm mamayı  1 güne böl dedi aralarlada 1 çay kaşığı yoğurt  

3 tatlı kaşığı  sebze  filan ver dedi  1 elmanın 4 1 ini ver dedi ama bunlar 1 güne yayılacak   tamm kabul kilosu var çocuğun ama ben buna bu şekilde nasıl diyet yaptiricam   akşam 9.10 arası yedirir yatırırim  sabaha kadar beslenme si yok sabah 7.8 arası 150 mm  mama yapıp veriyorum  12 gibi ek gıda  bu saattlerde yine mama yapıp veriyorum  sebze verdim yemedi meyve yemedi   deli gibi ağladı  tıkanmaya başladı benimki 2 öksürse nefessiz kalıyor  bende mama verdim mecbur  diyet başlamadan bitti    

Ebeyle görüştüm   hareketlenince gider kilosu diyor   

Çocuk dr da hareketlenince gider diyor  

Ama gostirontoloji dr inatla diyet diyor  Mart 1 de kontrol istedi  

Oglun 6  ay 8 günlük  dun 12=400 geldi ama şöyle üzerinde ki kıyafetleri düşmedi  bezi hırkası hepsi üzerinde tartti  

Ben be yapicam  mama krizi tuttumu ek gıda kabul etmiyor

7 Cevaplar

0 oy
(1,571 puan) tarafından
Yazik cocuk ac mi kalsın ver bence
tarafından
Teşekkür ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(7,827 puan) tarafından
6 aya 12,400 fazla kuzu hadi 11,400 diyelim yine çok ama sn yinede başka doktora daha git 
tarafından
Gittiğim yerde gastroenteroloji dr tek cnm Sakarya da o bölüm yok    ben farklı bir ile gidiyorum
(7,827 puan) tarafından
Daha bu ay ilk kez ek gıda alacak değil mi kilo almasının sebebi herhangi bir hastalık mı
tarafından
Kilo aldiracak rahatsızlığı yok cnm şükür
(7,827 puan) tarafından
O zaman kolay kilo verir kuzum biraz dişnizi sıkın
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Canım bencede fazla ya bi başka doktora daha mı götürsen bu kadar kilo iyi değil 6 aylık bebeğe bi şekilde diyet olması lazım 
tarafından
Cnm burda gittiğimiz bölüm yok   il dışında var oraya gidiyorum ordaki dr da tek Başka yok
0 oy
(2,594 puan) tarafından
evet kilosu maşallah biraz fazla canım ama küçük olduğu için bir anda olmaz yavaş yavaş azaltmayı dene mesela bir öğünde 180 içiyorsa 150 ver isterse biraz su ver öyle dene birde yoksa bir an da çok zorlanır daha minnak
tarafından
Mama si diyet mama cnm zaten   günde 2.veya 3 kez mama alıyor   aşırı mama alan bir Bebek te değil
(2,594 puan) tarafından
mama olduğu için diyet diyorlardır zaten canım ama yiyen çocuk maşallah ne güzel demek ki yediği de yarıyor hareketlendikçe azalıyor zaten kilo ya da alık kilo alımı azalıyor
tarafından
Normal dışardan aldığımız mamalardan değil bizimki cnm

Özel Recete ediliyor oyle alıyoruz
(2,594 puan) tarafından
biliyorum canım ama işte sonuç olarak mama olduğu için ileride obezite yapar diye diyet öneriyorlar mesela eşimin kuzeninin oğlu 4 aylık 9600dü kilosu anne sütü aldığı için önemsemediler ama şahsen bende sorun olacağını düşünmüyorum özellikle de yürümeye başladığı zaman zaten kilosu gidicek çok kilo almayacak şuan çocuğu boşuna zorlama bence ama gene de annesi olan sensin en iyisini sen bilirsin ağlatma kuzucuğu hani keşke benim oğlum da mama diye ağlasa bizde kilosu az diye mama kullanıyoruz
0 oy
tarafından
Bence ver ya o çocuk boyuna atacak buyuycek midesi küserse hiç biseye yaramaz mutlaka başka bir doktora gotur benimkininde fazlaydı 5 buçuk 6 aylıkken bir yaşındaki çocuğun kilosunu vs tasiyordu doktorumuz ne veriyon buna vs diyordu şimdi inan soyundu zaman heryeri sayılıyor çok hareketli çünkü ve boyuna attı
tarafından
Başka dr imkansız cnm olduğum yerde gastroenteroloji dr Yok farklı bir ile gidiyorum ordada dr tek
tarafından
Anladım canım ama çocuk açsa verecen çok küçük daha bence ver içine kuşku düşmesin o çocuk o kiloyu her türlü vericek emin ol zaten mama çocuğu sisirir derler benim oğlumda mamayla büyüdü inan ek gıda daha ağır bastı zaman mama içmedi zaman sonuveriyor çocuk artı ustune hareket etmeler geliyor
tarafından
İçime ferahlık verdin cnm Allah razı olsun
0 oy
(11,342 puan) tarafından
Oğlum da böyle idi çok kilolu idi şimdi de zayıf hareketli olmaya başlayınca zayıfladı şimdi de bir ton ilacı var zayıf olduğu için vitamin iştah açıcı falan sen o doktora bakma ac bırakma yani yazık çocuğa ağlasın mi sürekli 
tarafından
Dayanamadım verdim cnm boyu da var benimkinin   6 aylık 78 santim
(11,342 puan) tarafından
Kız benimki daha kiloluydu valla ama şimdi çok zayıf ama sadece anne sütü aldı cnm mama olduğu için az az azalt bı anda değil
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Bak kuzum  senin oglunla benimkinin arasinda 8 gün var benimki dun 7 kilo geldi  doktor çok iyi tam olması gerektiği kilo dedi benim 28 aylık oğlum bile 10 kilo  toprak gerçekten kilolu dikkat etmelisin mamanin yaptiği kilo sağlikli  değilki  hareketlenince gutmeyede bilir doktoru dinle diyete devam et alişacak evet anne yureği kiyamiyorsun ama doyma hissi azalabilir ilerde lütfen yanliş anlama beni inan sen doğuran kadar hergun dua ettim ben sağ salim kavuş diye  sağlik  için diyorum kuzum
tarafından
Maması özel diyet mama zaten  cnm  alıyor açlıktan ağlıyor günde 2.3 kez mama alıyor gece beslenmesi yok yani saat başı mama yiyen bir bebek değil
(1,413 puan) tarafından
Doktorun dediği çok ağır diyet kuzum yavaş yavaş azalt mesela günde 3 kere ver yine mamasini  ama 150 veriyorsan 100 ver
tarafından
Anladım cnm deniycem  cok teşekkür ederim
(1,413 puan) tarafından
Rica ederim kuzum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 370 göst.
0 oy
6 cevap 340 göst.
19 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
0 oy
6 cevap 912 göst.
20 Temmuz 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmaaa (2,557 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,343 soru

24,182,021 cevap

336,373 kullanıcı

...