0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Uygulamayı sadece dedikodu için mi kullanıyor herkes anlamıyorum ya bebeğimize bişe oluyor soruyoruz cevap gelmiyor buraya kaynanam şöyle böyle yazsak 1000 kişi giriyor 100 kişi cevap yazıyor. Buradaki kullanıcıların yüzde doksanı bebek bakımı bölümünü de kullanıyodur anneyiz çünkü lütfen orda bildiğimiz bişeyse cevap vermeden geçmeyelim !!

Bebeklerle ilgili sorular herşeyden daha önemli değil mi anlamıyorum 

12 Cevaplar

0 oy
(4,780 puan) tarafından
Orda cevap vermiyorlar neden anlamadım.  Bende birkaç sordum orda cevap alamadım ama buraya sorunca cevap veriyorlar sağolsunlar 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Orda üyeliğim var iki kere cevap verdim ağza alınmayacak laflar duydum ordaki herkes sanki Dr bilmis ukala cevaplar olduğu için yanıt vermiyorum artık 
tarafından
Aynen katılıyorum öyleleri yüzünden benimde cevap veresim yok... Bir kaç defa tartışma ya girdiğimde var
tarafından
Ya bir kere biri yazmış bebe bisküvisi vermiyormusunuz benim kızım zayıftı Drumuz ver dedi günde bir kere verdim yazdım aboooo sanki ceset yediriyorum çocuğuma dedim katkı maddesi varmış bilmem ne varmış sanki kendileri herşeyi organik evde yapıyor yetiştiriyor
0 oy
(12,993 puan) tarafından
Ben kendi adıma söyliyim bilmediğim yada başıma gelmeyen Bi konu hakkında bişi diyemem bebek bakım bölümündekler Prof doçent olduğu için oraya nadiren girerim herkes herşeyi çok biliyor bir onlar doğurmuş çünkü o yüzden yazmak istemiyorum oraya 
0 oy
tarafından
O bölümü kullanmıyorum burada paylaşsan bilen arkadaşlar yardımcı olur.
0 oy
(27,782 puan) tarafından
Burası bebek bakımı değil anneler sohbet ordada bilenler yazar bilmeyen insan ne yazsın hemen karalıyosunuz insanları
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Orda üyeliğim yok cnm 

Hem her bebek ayrı doktora götür derim üyeligim olmasa bebek şnuçda her kremi her ilaçı kafana göre kullanamazsın dimi cnm 

Bende bunu anlamıyorum ya buraya srcagına götür aile hekimine sor numarası da vardır yoksa al sor kafana takılanı

Bi salın artık ya bıktırdınız bebek bölümünde niye cevap yermiyormuşuz ne bilelim cnm işte her bebek aynı değilki :) 
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Ne sordun bilmiyorum ama ben orayı da kullanıyorum. Bilmediğim konularda pek yorum yapmıyorum canım. İnsanları yanlış yönlendirmek istemediğim için. Ha bilgim varsa cevap veriyorum genelde.
0 oy
tarafından
Hem soruyorlar orda hemde doktor gibi cevap veriyorlar o yüzden kullanmıyorum orayi
0 oy
(2,162 puan) tarafından
Bende kackere sordum dedigin gibi cevap alamiyoruz ama ben daha yeni anne oldum kizim 2 bucuk aylik bildiğim birseyse seve seve cevap veriyorum ama bilgim olmazsa yazmiyorum bir iki kere yazdim linc edecek yer arıyor millet bende kimsenin kalbini kırmak istemiyorum oyuzden sadece bildigim seylere cvp veriyorum
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Orda üyeliğim yok ama aynı şey bura içinde geçerli bir post paylasysn bilgi almak için iki üç kişi cevap veryo ama kaynana fln olsun herkes yazyr burayla alakalı 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 385 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 695 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 553 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sla_gzm (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 576 göst.