+1 oy
1,172 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Üste bir raf daha takılcak bazı değişiklikler de yapabilirim şimdilik böyle oldu nasıl olmuş. (raf oğlumun beşiğinin kenarları :D) üste 1raf daha monte edilcek kavanozlar oraya gidicek bide fincan askılığı koyulacak fincanları oraya asılacak :) 

image

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çık kalabalık olmuş ama zevk afiyet olsun cnm:)
(25,181 puan) tarafından
Bitmedi zaten canım daha :)
-Reklam-
0 oy
(3,952 puan) tarafından

Güzel  olmuş canım  fincanları ters kapat icine toz kacmasin:)

(25,181 puan) tarafından
Sağol cnm benim haklısın:)
0 oy
tarafından

Çok göz yorucu canım çok karışık kahve için daha sade şık ve az  bişey tercih edebilirdin  o rafı tutan demirler falan görünüyor olmamiş yani bizımle diiilsın :)

(25,181 puan) tarafından
Bikere daha okursan bitmediğini anlarsın canım raf ve askı gelince sadeleşcek zaten şimdilik herşeyi dizdim
tarafından
Ya sinirlenmeyin siz sordunuz  bizde düşüncemizi yazıyoruz neden tepki veriyor sun ki çogu yoruma olmamış diyenlere aynı tepkiyle yaklaşmışşınız oysa kötğ bişey demiyoruz  iyi kahve içmeler canım :)
(25,181 puan) tarafından
Yo sinirlenmedim ki sen tam okumamışsın yazdığımı
0 oy
(24,938 puan) tarafından
Gözüm yoruldu ben bu internete para veriyorum oğliiim
(25,181 puan) tarafından
Puhahahah dogdu muuuuuu
(24,938 puan) tarafından
:D la bi yürü git
0 oy
(1,950 puan) tarafından

Yapılmış halini at bence sen karisik gelmis herkese :D

(25,181 puan) tarafından
Hahaha bencede kız tam bitsin bari:D
(1,950 puan) tarafından
Herkese üşenmemiş yazmissin diye dedim :D bana da karisik geldi ama yapılmış halini at merak ettim acikcasi
(25,181 puan) tarafından
Tamam canım atıcam :)
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Güzel olmuş ama kavanozlar aynı olabilir :)
(25,181 puan) tarafından
Kız kavanoz takımı kaç para haberin varmı :D ahah yavaş yavaş alcam inşallah
(1,856 puan) tarafından
Ay her şey çok pahalı evet :) neyse zamanla olur hepicigi. Olmadı bı boya al sen boya
(25,181 puan) tarafından
A101 e geliyo bazen ordan alıp takım yaparım olmazsa :D şu siyah beyaz metalleri ordan aldım hoşuma gitti kahve köşesine uyar dedm kahve koydum içine :D
(1,856 puan) tarafından
Evet onlar şık olmuş :) bende kahveciyim de böyle kahve köşesi yapmak nasip olmadı daha
(25,181 puan) tarafından
Bende yatak odası şifonyerimin aynasını söküp mutfaga getirdim 3 çekmeceli hem eşyamı koydum hem köşe yapmak geldi aklıma ahaha:D çocugun beşik kenarını raf yaptım bitane daha var işte takılcak. Başka neyi neye çevirsem diye düşünüyom :D
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Şu iki kırmızı kapaklı olan kavanozun kapağını siyah bulursan al yada gold bide kapağın tam ortasını çivi ile delip küre kulp varya çekmece kulpu elmas gibi ondan tak süper olur tanesi 6 tl iki tane alsan 12 çok havalı olur 

0 oy
tarafından

Karman çorman olmuş beeee ne ararsan var bizimle değilsin beybiiiiiii:D

(25,181 puan) tarafından
Puhahahah sizle değilim :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 565 göst.
29 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,769 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 935 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 786 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
25 Haziran 2025 Diziler & Filmler kategorisinde Elifylmz0660 (1,371 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,121 soru

24,094,527 cevap

331,979 kullanıcı

...