+1 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
Kızlar kasım ayında korona atlattık koku ve tat geri gelmişti 1 ay içinde. Geçen hafta kimyasal gebelik yaşadım onunla alakası yok belkide öyle denk geldi bilemiyorum ama o günden beri kokular iğrenç tatlar iğrenç kendi ter kokum çok pis ekşi ekşi geliyor burnuma soğanlı yemekler ekşi ekşi ne bu kafayı yiyecem artık. Folik asit kullanıyorum ondan olabilir mi hiç var mı yaşayan çok kötü bi durum ya.

6 Cevaplar

+1 oy
(5,297 puan) tarafından
Canim kimyasal gebelik yaşamısin ya burnun kokulara hassaslaşmis olabilir
(1,169 puan) tarafından
Ya onu düşündüm ama hala geçmedi kimyasal gebelik yaşayan biri yazmıştı böyle bişey olmamış
(5,297 puan) tarafından
Olurmu cnm bazılarinda kusma mide bulantisi tiksinme olur normal bi durum su süreci atlat geçer inşallah
(1,169 puan) tarafından
İnşallah öyledir canım benim sağol
-Reklam-
+1 oy
(3,280 puan) tarafından
Hamile olmayasın  tekrar 
(1,169 puan) tarafından
Değerlerim düşmüştü tekrar yükselmez herhalde
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Hamile olabilirmisin tekrar acaba, ben kimyasal gebelik yaşadığımda adet olmadan o ay tekrar hamile kalmıştım 
(1,169 puan) tarafından
Kanamam başlamıştı kimyasal olduğunu öyle anladım yeni bitti adet oldum yani tekrar değerlerim yükseleceğini sanmıyorum ama
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Aynı durum bende de var. Sen de parosmi yasıyorsun. Covid sonrası bazı kişiler yasıyor bu durumu. Parosmi koku alma bozukluğu demek. Ve tedavisi yok bunun. 2 yıldır geçmeyip artık isyan eden insanlar var.
(1,169 puan) tarafından
Zaten ilk 4 5 gün yiyemedim makarna yedim eşim zorla kendini falan dedi burnumu kapatıp az bi yemek yiyebiliyorum. Allahım şifa versin bir an evvel çok kötü bişey bu
(7,118 puan) tarafından
Bu durumu yasayan insanların toplandığı gruplar var ben de katıldım. Eğer olumlu bir haber gelirse yazarım sana da. Telegram falan kullanıyorsan sen de katılabilirsin.
(1,169 puan) tarafından
Yok canım telegram kullanmıyorum yazarsan çok sevinirim bi umut olur
(7,118 puan) tarafından
Amin canım, insaAllah.
(7,118 puan) tarafından
Tamam canım yazarım. Şu an iyilesme asamasın da olan kişiler var. Bazen paylasım yapıyorlar.
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Malesef ki korona atlatanlarda böyle  bi yan etki kaliyor canım  ve ara ara yokluyor insani ben gecen senee kasım ayinda oldum corona hala daha ara ara o pis kokular geliyor burnuma sonra geciyor sonra yine geliyor. Kofte tavuk  ve kaynamış  yumurtanim tadını ve kokusunun nasil bisey oldugunu unuttum resmen bunlarin tadi degisti bende
(1,169 puan) tarafından
Ya ben koku tat geri geldi diye sevindim aradan 1 ay geçti bu daha berbat psikolojisini bozar insanın Allah'ım şifa versin herkese ya
(3,952 puan) tarafından
Amin canım  evet aynı seyi bende yaşadım.  Yani eger tekrar hamile degilsen bu kokular ara ara geliyor insanin burnuna ve gercekten insanin psikolojisini bozuyor
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Bende bisene önce korona oldum koku tad kaybı oldu ara ara tad koku gidio .değişik taş geliyor bazen yine mi korona oldum diyorum sonra geri geliyor bisenedir bu böle bnde çözüm bulamadim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 215 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Damlayaz (342 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 165 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Melis87 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Melis87 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.