0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar arkadaslar Faizsiz olan ev sahibi olmak evinevim guvenilirmi sizce bilginiz varmı bu konuda başka türlü ev sahibi olamıyoruz evler çok pahalı 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eminevime gireceksen ya çok kısmetli olacaksın yada çok fazla ödeme yapacak durumun olacak. Soyle anlatayım . Başta belli bir miktar peşinat vereceksiniz sonra aylik ödemenize ve istediğiniz ev miktarına göre belirli bir ödeme planı ve yıl çıkacak karşınıza. Söyledi 600 binlik eve yazıldığınızi varsayalım. Suan bulunduğunuz şehirde rahatlıkla ev alabilirsiniz mesela ama aylik düşük bir miktar ödüyorsunuz ve ev size cikmaz ise kurada 5 yıl sonra teslim alacaksınız o 5 yıl sonra o 600 milyar hava oluyor malesef araba bilr alamıyorsun o parayla o zamanda doğru düzgün.  Gel görki diyelim ilk kuralarda sana çıktı o zaman işte kismetlisin demektir. Kurada 5 ayda bir çekilir senede 2 kura anlayacağın böyle canım ya paran çöp oluyor ya kazanıyorsun. Sonununu kestirmedigin bir yol sunuda belirteyim olduda caydin üyelikten çıkmak istedin başta verdiğin peşinat vermiyorlar arti paranı 6 ay sonra veriyorlar yani kalan paran varsa sonuç para yine çöp 
tarafından
Verdiğin para miktarı ve 5 yıl sonra felan kısmı varsayım canım o miktardan ve ödemeden ödemeye değişir
(1,147 puan) tarafından
Aynen cnm bizede kurada cıktı eminevmde nasıp işte ilk kurada ckmsti 3 yıl oldu alalı evimizi
tarafından
Biz canim yeni evliyken 150 binlik eve girdik o zaman olsa arkadaşlarımız o paraya site içi daire alıyordu sonra kuralarda çıkmadı ev yoktu 200 e kaldırdık yine çıkmadı şu gün oldu 200 e suan araba yok merdeyse çıkmak istediğimizi söyledik 23000 peşinat vermiştik kesitler toplam 83000 gibi bir şey ödemiştik bize 60000 e yakın bir para ödemesi yapılacak daha aşağıda ben yuvarlayip söylüyorum. Paramızı hemen yatirsaydilar yine katılım bankalarına o parayı peşinat olarak verip çok güzel evler alabilirdim ama haziranda verecekler inşallah suan en kötü 2 artı 1 evler 300 bin den yukarı nasıl ev alaym ben Rabbime güvendim o bize bir yol açsın bize acısın kiracilik çok zor başkada kimin kapısına gidebilirim ki
-Reklam-
0 oy
(620 puan) tarafından
Eski çalıştığım yerde bi arkadas öyle almıştı canım. Ararsan detayli bilgi verirler
0 oy
(1,147 puan) tarafından
3 yıl oluyo eminevimden aldk evimizi canm
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Teyzem eminevimden aldı evini 
0 oy
(6,853 puan) tarafından
En basit örnek ben yazildm 2 aya caydm 5 bin param gitti çöpe. Örnek veriom 10 senelik anlaşma yap 300 bine misal 10 sene zarfında 300 bine ev bulamazsn
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Bı tanıdığım orda müdür aksi biseyini duymadım canim
0 oy
(662 puan) tarafından
Cnm biraz güven konusunda güvenme derim babam 400 bin yatiricakti 400 de alicakti herşeyi ayarladı adam sözleşme istemiyorum demiş babamda tabi guvenmemiz iptal etmişler esiminde bı akrabasına 200 bin yatirmislar 200 bin kredi cektirmisler çocuk hem elindeki paradn olmuş hemde şimdi kredi ödüyor babam topraktan aldı öyle yapabilirsin daha karlı oluyo şuan aldığı fiayttan değerlendi bile İstanbul dan aldılar bide 
(25,179 puan) tarafından
Emin evim adı altında başka birşey yapmış onlar emin evim kesinlikle güvenilir
(662 puan) tarafından
Yok cnm emin evim ama bunlar dolandırıcı olabilir o ismi kullanıyorlardır bilemem ama bence biraz tehlikeli
0 oy
(775 puan) tarafından
Biz birevime girmiştik 250 tllik pkete 19bin çalkşma bedeli aldılar ödemeleri yükseköyle bizim sandığımız gibi bütçene göre değil haa daha az miktarda bi pakete girersin onunlada ev alamazsın malum piyasa evler pahalandı biz 3. Yıl sonunda anca aldık 250bine de ev kalmadı zaten 
0 oy
(7 puan) tarafından
2018 de yazılmıştık 17 bin ön ödeme yaptık kurasız dı bizim ki öyle bir kampanya ya vardı o zaman şansımıza iki yıl sonra parayı vereceklerdi Haziran da aldık 250 bin TL hala ödüyoruz 2 yıldan az kaldı bitmesine çok şükür 2 ay önce aldık evimizi bizimle ilgilenen adam çok iyiydi emin evimde ki sağolsun çok yardımcı oldu bize devlet güvenceli olduğu için güvendik yazıldık iyi ki de yazılmışız
0 oy
(25,179 puan) tarafından
Evet güvenilir abim araba için girmişti bekle Allah bekle çıkmadı çekiliş 1 sene daha dursaydı otomatikman araba sahibi olacaktı Çekilişten çıkmazsa ama beklemedi parasını geri iade aldı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Svdszmn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 298 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Fatmaaaa (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
12 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Demetnaz (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,431 soru

23,985,803 cevap

326,724 kullanıcı

...