Mart'ın 2sinde kızım 1 yaşına giricek ve dışarda olmasını istiyorum. Çünkü eşimin ailesi burda fazla yok ama benim ailem gelicek . Eve sigdiramam. Eşim salondaki koltukları başka odaya alırız diyor. Ne anladım o işten ozaman eşya olmadan kim nereye oturcak? Ayrıca evi dip bucak temizlemem lazım. Süslemeler yemesi içmesi derken hem çok yorulcam. Birde herkes gittikten sonra tekrar temizlik yapacam. Tahmin edersiniz ki çok yorucu ve yoğun geçecek. Herkes çocuklu ailede çocuklar durmayacak. Açıp bir şarkı oynayamiycaz. Ama bir cafede olsa hem evim temiz kalır . Evi nasıl dizayn edicez diye düşünmem. Salona herkes sığmaz. Yarısı mutfakta yarısı oturma odasında olur diyor eşim öyle ayrı gayrı olmaz bana göre. Birde kızımın İlk doğum günü.
Eşimin banka hesabında 6 milyar vardı. 3-4 gün önce baktım 800-900tl kalmış. 3 milyarı bankanın kendi parası dedi. Ki hiç anlamam banka işinden kartım bile yok hiçte olmadı. Param varsa alır yaparım yoksa yok. Eşimde para varken bu şekilde bitirmesi çok agrima gitti. Bana diyor param yok disarda yapamam. Nereye harcadın diyorum. Bana hesap mı soruyorsun dedi. Bende bana aldığın sigaranın bile hesabını bana soruyorsun 3 günde bitirmeme rağmen ne çabuk bitirdin niye bu kadar çok içiyorsun diye sorabiliyorsan bende bu kadar paranın hesabını sorarım. Kızın için yapicaksin kendi doğum günüm için birşey istemedim. Dışarı götürüp bir çayı zor iciriyorsun hep param yok yok diyorsun yeter artık dedim. Adam halen şimdi telefonda yine evde yapacaz diyor. Hem emrivaki konuşması hem beni anlamaması beni çok yoruyor. Sinirlendiriyor. 6 milyardan 1 milyarı doğum gününe gitsin hadi 2 milyar olsun 1 kere yap tam yap. Balayı içinde demişti şimdi gitmeyelim seneye gidelim söz dedi. 4,5 yıl oldu halen balayina gidicez. Sonra yapacam diyip hiç yapmıyor. Bende sinirlenip hiç kutlamayalim dedim. Derdim illa dışarda olsun değil yanlış anlamayın evimde kalabalik misafir agirlayacak alanım yok. Hem kim istemez ki para varken dışarda güzel bir mekanda kutlamayı hem fotoğraflar daha güzel olur. Ambiyas süslemeler. Evde bu imkanda yok. Zaten evin her tarafında kızımın resimlerini çektim. Farklılık istiyorum. Bende hep evdeyim banada bir değişiklik olsun. Heyecanlanayim istiyorum . Haksizmiyim kızlar? Ben para var diye bu kadar hayal kurdum kafamdan. Ama paranın bittiğini görünce şaşkına döndüm. Bana diyor ki hergün birşey alıyorum bitiyor para. Hergün ne aliyorsun? Bir gün mama,birgun bebek bezi, birgun de ben tatlı istiyorum desek 6 bin biter mi? Zaten çalışıyorsun gelirin olmayıp ta herşeyi karttan alsan tamam anlarım. Sen prim kazandım ordan alıyorum diyorsun aldığında. Sonradanda hep karttan aldım param kalmadı diyorsun. 2-3 ayda neye harcadın aklım almıyor. Kızımın doğum gününü biliyorsun o güne kadar birşeyleri yoluna koysaydin. Anlayissin diye düşünmeyin beni. Eşim düğünde takılan küçük altınları sattı eski borçlarım var diye birşey demedim. Sonra 9 tane bileziğim vardı araba alacam diye gerdanlık setimide sattı. 4 ay arabayı kullandı sattı onuda eski borçlarım var diye. Ne bitmeyen bir borcmus. Hep sustum diye enayi yerine koydular beni. Annem el öpmeye gittigimizde eşimle bana altın bileklik aldı borç para alıp. Kendi bilekligini sattı benim bilekligimede satalım dedi sattirmadim. 1 tane doğum günü yapmak zor mu ? kafa.siz bir adam olduğu burdan belli değil mi ? Evlenince anladık beyin.siz olduğunu. Çok sinirliyim. Halen bizden parayı kısıp nereye harcıyor bilmiyorum. Her seferinde param yok demesinden bıktım. Bana gelince yok.
1,493,573 soru
24,402,566 cevap
350,270 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın