0 oy
364 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (418 puan) tarafından

Kizlar oğlum dün 11 aylık oldu. Kilosunu bilmiyorum en son 2 ay önce 11 kiloydu boyuda 74 cm falandi. Beslenmesi falan cok güzel boyunu dün ölçtüm ayni 74 geldi niye uzamıyor acaba bir sorun mu vardir yoksa sizin bebeklerde mi öyle. 5 tane diş çıkardı kilo alımı durmuştu zaten birde cok hareketli o yüzden kilo almıyordu kilosunu dert etmiyorum kilosu iyi ama boyu niye uzamiyor babasida uzun ben kisayim ama insallah babaya çekmiştir 

image

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Kız şimdiden 1 metre olursa ilerde nokur bu çocuk ha diyince uzarmı hiç üzülme sen gülüşüne kurban ol onun <3

(418 puan) tarafından
Saol canim :)
-Reklam-
0 oy
(746 puan) tarafından

Gülüşünü yerim ben onun maşallah canım :) gelisimi çık güzel gidiyor kafayı takacagin bu durum yok bence. Sağlıklı olsun bir iki cm den bsy olmaz o daha çok uzar merak etme sen :D

(418 puan) tarafından
Boyu zor uzuyor ya birde hamileyken doktor bacak boyu ölçümünde geri gidiyor bacak ölçümleri kısa olacak **** var mi ailede demisti sonra doktorumu değiştirdim ama aklima takılıyor o yüzden
(746 puan) tarafından
Bence boyu gayet iyi standart ölçülerde takılma canım benim kizimda 10 aylik 72 cm
(418 puan) tarafından
Saol canim 1 yas aşımızda ebemizede sorarim artik  :)
0 oy
(468 puan) tarafından
artık büyümeleri yavaşladı öyle olursa 5 yaşına gelmeden benim boyuma gelir. bıldırcın yumurtası veriyorum sabahları haşlayıp. gelişimi için
(418 puan) tarafından
Ay öyle düşünmedim ben saol canim aydinlandim :)
0 oy
tarafından
Canım bebekken nerdeyse fare kadarmisim ilk okul 3 e kadar bildiğin yuruyen kısacık bir kemik torbasiymisim lakin su an boyum 186 sakin takılma bunlara herşeyi gayet iyi  :)
(418 puan) tarafından
Baya uzunsun kiz masallah saol canim :)
0 oy
tarafından
Bnce gayet iyi canım. Bundan sonra senin eline bakck bolca kalsiyum balık yedir boy uzatır balık hafta da 1 kez ver 
(418 puan) tarafından
Balık yiyoruz zaten canim haftada 2 kere yiyor
tarafından
Dert etme kuzum o zaman balık aşırı boy uzatır Dr lar bike diyo bnde oğluma yediriyorm
(418 puan) tarafından
Saol canim anne yüreği işte. Ozelden sana bir sey sorcam canm
tarafından
Tabi sor canım
0 oy
tarafından
Bence gayet iyi benim oglum da 12 aylik kilo alimi yok en son 11 aylikken olculmustu 12 kilo 78 cm. Dis donemindd istahlari kapaniyor normaldir 
(418 puan) tarafından
Istahi da var kuzum cok saol ebemize sorarim artik :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 605 göst.
8 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 331 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bernnn (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 272 göst.
7 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cimri kaynanam (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 422 göst.
18 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (714 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,862 soru

24,160,733 cevap

335,353 kullanıcı

...