0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar 7 haftalık gebeyim hemen hemen. Çok midem bulanıyor afedersinjz hic halim yok 2 bucuk yaşında kızım var temizlik yemek beni bekliyor ama kolumu kipirdatacak halim yok anca kızıma yemek yedirecek kadar yapabiliyorum oda zorla kizlar napicam bu temizliğinde yapılması lazım bana ne tavsiye edersiniz soyle toparlanabilecek motive edecek bir söze bile razıyım:((

8 Cevaplar

0 oy
(163,312 puan) tarafından
ilk aylar halsizlik normal bi kac haftaya duzelirsin
tarafından
İnşallah ya
-Reklam-
0 oy
(7,974 puan) tarafından
Oyle bı söz varsa banada diyin 16 haftalık hamileyim aynı bende oturdum yerden kalkamiyom
(7,974 puan) tarafından
Kız yapma boşver bı yemek yap üstünkörü temizle geç nolcak yorma kendini olur olur gider vala bn zormalmiyorum eşimde laf yapmiyo cunki temizligim iki dk sonra oğlan geri dagitiyo ondan fazla ugrasmiyom
tarafından
Az önce kaynanamin geleceği haberini aldım bacim mumkin değil ev böyle kalsa var ya rezil rüsva olurum:D
(7,974 puan) tarafından
Ne rezil Olcan ya kim laf edecek edecek olan gelsin yardım etsinler Ozaman kimseye bişey dedirtme kız çok biliyosalar yardım etsinler sana
tarafından
Dıştan demez kuzum benim kaynanam yüzüme bi şey demez ama biliyorum yani başkalarının bi şeyini görse söyler o yüzden her gelmesinde çok tedirgin oluyorum kiz.kardesimj çağırdım insallah o bana yardıma gelicek kuzum
(7,974 puan) tarafından
İyi bari ya şu kız kardeşler allhatan var bende cagriyom arada zorlandım da
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Doktor destek vitamin vs baslamadimi
tarafından
Folk Asit tek kuzum ya kan tahlilleri her şey normal çıktı kalp atışını fela  duymadık daha haftaya randevu var o zaman belki verir demir kalsiyum felan
(5,436 puan) tarafından
Demirese baslar magnezyum icin erken olabilir kan degerleri icin degil anne bebekteb vitaminleri aliyor sen halsiz kaliyorsun devletin odemedigi ilaclardan destek yazar doktorun herkeze yaziyorlar halsizlik vs yuzunden
tarafından
Daha kadin doğuma gitmedim gidersem yazar inşallah
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Kocan işten gelince yapsın bi zahmet sen bu süreci atlatana kadar.. Çocuğu yapmayı biliyorlarsa taşıyanada kraliçe muamelesi yapsınlar lütfen  
tarafından
Yok kiz masallah diyeyim kocam Allah razı olsun beni hic incitmez Rabbimde onu incitmesin ama o suan hastanede istesede yardim edemez kuzum
(6,076 puan) tarafından
Ozaman sende biraz sal karnındaki bebek daha önemli benim doktorum 9 ay ev süpürmek yasak demişti hamileyken benimde eşim süpürdü sildi ben sadece toz aldım hep.. İlk 3 ay zaten hiçbişey yaptırmadı ne olur ne olmaz diye sonrasında bende çok kilo almamak için kalktım yemek yaptım toz aldım ortalığı toparladım ağır olmayan işleri yaptım hep
tarafından
Yok canım öyle ağır işler yapmıyorum zaten ama kızım baya dağıttı ortalığı akşama kaynanam geliyor mecbur bi yerden basliycam çok teşekkür ederim uyarılarını dikkate alicam❤
(6,076 puan) tarafından
Ha kaynana geliyosa toplamak gerek evet
0 oy
tarafından
Ben 2 yada 3gun de bir temizlerdim. Aşırı uykum vardı oglumu uyuttugum gibi uyurdum. Temizligi cok fazla kafana takma. Bence rahatina bak cocuguna bak tamamdir ben oyle yaptım. Ilk bahar gelir gelmez de oglumla hep gezdim :D 3 ayı atlat rahatlayacaksın canim. Ilk aylar hersey insana zor geliyor anliyorum seni :)
0 oy
tarafından
İlk aylarda sürekli uyurdum uykuyu sevmeyen ben öğlen uykusu ikindi uykusu akşam uykusu gece uykusu uyurdum :D
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Sagoksun esim yardımcı olurdu benim kuzum hamilesin yani yapamaman normal zamanla duzelir inşallah. 
0 oy
(1,562 puan) tarafından
İlk haftalar olur öyle temizlik videoları izle çok gzuel motive ediyor bu çekmece düzeltmelerin dolap düzeltmelerin falan 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 288 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,525 göst.
27 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birprensannesiiii (1,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 332 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,943 cevap

329,228 kullanıcı

...