0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (1,522 puan) tarafından
Bunların olayı ne sevgili değiller diye biliyorum önceden olup mu ayrılmışlar. Nisa ve ogeday a noldu bi anda uyardılar tekrar mı aşk depreşti anlamadım . Aşk Adası oldu nisa. Barış murat derken bide bunlar mı varmış . 

6 Cevaplar

0 oy
(15,019 puan) tarafından
Survivor sanki evlilik programı olacak her giden o açlıkta susuzlukta sevgili yapıyor :D
(1,522 puan) tarafından
Vallahi anlamadım yokluktan herhalde dicem de. Açlıktan akıllarına gelmiyordur diyordum
(15,019 puan) tarafından
Ahaha diyom ya  hem açlar hem sevgili arıyorlar ne alaka
(1,522 puan) tarafından
Yalnız olanalr da var adem, havuç, adem favorim ya adam efendiliğini kolay kolay bozmuyor
-Reklam-
0 oy
(702 puan) tarafından
Ya Saçma sapan şeyler Sözde Mert dışarıda biriyle sevgiliymiş de onu burada Sude ile aldatıyormuş da Sude ile onunla aldatıyormuş ogeday ve Nisa da dışarıda sevgililer miş de adada hala sevgililer miş Aman bir şeyler bir şeyler valla yuzden gozden cikti iyice surekli bir aglamalar sudede bir degisiklik baklaim bugun kim elencek evrim giderse sasrmam
(1,522 puan) tarafından
Ogeday ile nisa sevgili mi yok canım. Yakın arkadaş diyordular. Oh.aa daha neler duyucaz. Mert boş ya o gitsin evrim bomba gibi kalsın az daha valla favorim adem
(702 puan) tarafından
Yok.ya evrim.sadece konusyor bu sen3 yasini fln sindirdile4 gecen srfrrki gibi booom layamiyo.ayrica bilmiyorm evrim oyle dedi patlatti olayi ogeday ile nisaya
0 oy
tarafından
Senaryo bence acun o kadar parayı boşuna vermez artık insanlar sadece oyun izlemek istemiyor aşk entrikada görmek istiyor :-D
(1,522 puan) tarafından
Ahahah iyide niye diğerleri değilde bunlar.  b.knuçıkarıyorlar
0 oy
tarafından
Mert Sude ile sevgiliymiş aylarca başka biriyle de aldatiyormuş nişanın tanıdığı biriyle nisa ile ogeday da bunu Sude ye söylüyor lar
(1,522 puan) tarafından
Mert zaten hiç elektrik vermiyor ki pişkin. Değer verdiğim insan üzmeyin falan diyor bide
0 oy
(1,260 puan) tarafından
Kanal sahibi agamiz baktı artık başka şeyler gerek olay aşk entrika dedikoduya döndü yakında başka bir bombeee daha patlayabilir ;) 
(1,522 puan) tarafından
Senaryo ise gerçekten de insanları kandırmak hiç hoş değil. Nisa ile murat 1sene sürdü ayrıldılar
(1,260 puan) tarafından
Yani bana açıkçası olanlar geçmiyor yoksa onları yayinlamazlsrdi bir şekilde gizli kalırdı
(1,522 puan) tarafından
Hmm diyorsun yani mantıklı
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Kız orası survivor değil aşk adası oldu sacmaliyolar artık 
(1,522 puan) tarafından
Aynen seviyeli insanlar kendilerini belli ediyor yinede
(3,599 puan) tarafından
Kesinlikle zatn su merti hiç sevmiyorum içindeki fesatlık yüzüne vurmuş resmen :))
(1,522 puan) tarafından
Aynen yüzünden belli olur mu bu kadar ya. İnşallah o gider bu hafta
(3,599 puan) tarafından
İnşallah inşallah ☺️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 656 göst.
21 Mart 2022 Diğer kategorisinde Eliifnur.0_ (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 616 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy