0 oy
317 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Eşim bir süredir iş için il dışında.Bende çalışıyorum.Surekli iş çıkışında annelerine gitmem için veya onları çağırmam için baskı yapıyor.İsten o kadar yorgun dönüyorum ki birde riskli gebelik sürdürüyorum ağrım acım çok fazla.O yorgunlukla bir yere gitmek birini çağırmak ölüm gibi.Neyse geçen hafta çağırdım geldiler.kayinoederde kayınvalide de hasta...o halde gelmişler.3-4 gün gün sonra covid oldum üstelik aşımda yok (aşımın olmamasının ayrı sebepleri var bu arada). Beni duyunca teste gittiler ve covid oldukları çıktı.Ne onlar ne eşim sesini bile çıkarmadı hala. Acıyı,korkuyu cektigiimle kaldım. Benimde bebegimide riske attiklariyla kaldılar.O kadaar ofkeliyim ki

6 Cevaplar

0 oy
(3,192 puan) tarafından
Buda ders olsun eşine. Bidaha bişey derse en son çağır dediğinde kovit oldum ben kimseyi çağiramam kimseye de gidemem kusura bakma dersin. Kendimden önce karnimdakini düşünmem gerek dersin. Çok yaninda biri olsun istiyorsa gelsin oturduğu yerde çalışsın. Nasıl sinir oldum boşu boşuna hastalk kapmissin ya. Ben 7 aylık gebeydim kovit olduğumda ne kadar sıkıntılı bir süreç olduğunu biliyorum bide 4 gün hastanede yattım. Allah kolaylık versin canım.
(4 puan) tarafından
Ders mi...içinde gram pişmanlık olmadığına adım kadar eminim. Hatta artik bahanende hazır bile diyebilir.Hastaneye gittiğimde tek başımaydim.Kayinvalidemler yanıma bile gelmedi.Hastane yatisim istedi Dr kabul etmedim eve gidip çantamı hazırlamak için.Bende şu an 7.ayimdayim ve gerçekten ağır geçiriyorum. Çok zor cok
(3,192 puan) tarafından
Lütfen yatış yap ne olur ne olmaz son aylarda tehlikeli oluyor
-Reklam-
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Kendi evde bile degil sen anası babasiyla niye oturacakmisin ki 
0 oy
(1,494 puan) tarafından
Valla eşinle iyi Bi tartış bence hak etmiş hem riskli gebelik insan çocuğunu düşünmez mi karısını düşünmez mi farklı ildeymiş ya başınıza birşey gelse çalışıyorsun birde üstelik kendine zor bakabiliyorsundur çok biliyorsa kendisi gelsin ağırlasın kaynanan gilde meraklılarmış zaten gelmeye gram düşünce yok her iki taraftada ama sen boşver bir daha demesine kalmadan net Birşey yap ki aklı başına gelsin bir dahada yapmasın bu arada çok geçmiş olsun. 
0 oy
(966 puan) tarafından
Hastalık bu her yerden gelebilir cnm.esine kendine zehir etme bence.calistigin yerden annenlerden de olabilir.bu saatten sonra insanları suçlamak boşa.kendi sağlığına dikkat edip iyileşmeye çalış.stres yapmak sana zarar
0 oy
(23,642 puan) tarafından
Çok istiyorsa gelsin otursun evinde anası babasını da çağırsın sabah akşam onlara da gitsin biz olmasak bizim baba evimize on yıl ayak atmayacak insanlar biz varken bile bizim ailemizi evinde zar zor ağırlayan insanlar onların ailesini aile benimseyip peşlerinden koşmamızı bekliyorlar. Sen hamilesin canım üstüne çalışıyorsun bir de başkalarını düşünmek zorunda değilsin ayrıca sinir oluyorum ya hamilelik döneminde hamile kadının özel ilgiye ihtiyacı oluyor bizimkiler bizden ilgi bekliyor 
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Amaaan şöyle insanlar neden evlenir ki.

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 223 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde M.h.2606mt (248 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 407 göst.
+1 oy
18 cevap 351 göst.
+1 oy