0 oy
568 göst.
Diğer kategorisinde (662 puan) tarafından

image

image

atul perde ve fon gri perde güzel olur mi sizin mutfak perdelerin nasıl kızlar stor daha mı iyi duvarda şu lekeleri var onu kapatmak amaçlı kiraciyim illaki her sene boyatmak mümkün olmuo yağmurda ewe su  sizdirio o yüzden cam altı lekeli

3 Cevaplar

0 oy
(2,123 puan) tarafından
mutfagında yerin buyuk bence masayı biraz daha çek sandalyelerini karşılıklı koy hem oyle yemek yemesi daha zevkli stor kullanıyorum ama degistircem canım tavsiye etmem
-Reklam-
0 oy
(163,381 puan) tarafından
lens perde benimkiler acayip kullanisli
tarafından
Kız bulaşma ya bı dünyada para anam babam usulü al bı normal tül yıka kaynat ohhh mis mutfak zatennn antin kuntin bişey zatennnn o lens denilen seyyy
(662 puan) tarafından
Tül perdem var fazladan taksam nasıl durur ki
tarafından
Nasıl yani fazladan derken varsa olma tak gitsin zaten mutfak yani canım herşey çok pahaliii
(662 puan) tarafından
İlk evimde 3 +1di bu ewim 2+1 kuzum 1 odanın perdesi kalmıştı
(163,381 puan) tarafından
kiz allah seni neyi antin kuntin ☺ fon tul guneslik 3lusu bi arada ve daha şık
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Normal perde seviyorum ben ya kirlenince yada koku sinice at makineye...
(37 puan) tarafından
Bu nasıl yorum kız mutfagi komple ne yaptın sen :)
(7,786 puan) tarafından
Ya iste sogan dmasi yaptim ama gece yaptim sabaha gazir olur diye :D  benim ev de en alt olunxa havalandiramadim. O kokuda sinmis hamilelikten tiksinrim var o kokuya..  
Haliyi sildim yumoska dolaplarin disini ic kapagini sildim perdeleri yikattim oda spreyi +yumos siktin her yere vs...  Yine de gaioten o koku heldi bana 2 gun ya hic sorma esim diyo yok kokmuyo ama bana kokuyodu :D kek fln yaptim o kokuyu bastirsin diye asffgg
(7,786 puan) tarafından
Sildim la sildim fesat insan :D al duzelttim ahah
(37 puan) tarafından
Soğan kokusunu bende sevmem iyi yapmışsın ellerine sağlık :)
(37 puan) tarafından
Ahah :) direk gözüme carpti birde komple yaptim diyince :) hakketen ne fesatim ya :))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 357 göst.
30 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Naz07 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
8 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
8 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 279 göst.
24 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,300 soru

24,084,164 cevap

331,369 kullanıcı

...