0 oy
1,573 göst.
Diğer kategorisinde (308 puan) tarafından
Annem kanser hastasıydı 4 yıl oldu kaybettik babam gectigimiz yaz yeniden evlendi 50 yaşında daha hani evlensin bisey demedik yalnızlık allah a mahsus ama mutlu ya zoruma gidiyor gibi kadın da iyi biri güler yüzlü hepimize babama da iyi davranıyor sorun yok o konularda ama nasıl anlatsam hazmedemiyorum işte :((

43 Cevaplar

0 oy
(3,599 puan) tarafından
Başın sağolsun canım uzaktan konuşmak kolay bize ama senin için zor bir durum biliyorum ama annen gitmiş bırak bari baban mutlu olsun yazık hayattaki en zor şeydir herhalde Allah yardımcın olsun 
(308 puan) tarafından
Çok çok zor ya anlatamıyorum bazen kelimelerim yetersiz kalıyor :((
(3,599 puan) tarafından
Allah sabır versin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ahh kiyamm kuzum benim okadar iyi anliyorumki seni 

Babamda annem vefat edince evlencem diye tutturdu ama kismet bulamadı kimseyi ozamnlar evlenecegini dusunmek bile beni deli ediyordu 

Ama o kadinda iyiymis  gormezden gel  

Baban da iyi bir insanmiski Rabbim karsisina öyle birini çıkarmış 

Ya edepsiz biri olup sizi birbirinizden koparsaydi 
(308 puan) tarafından
Çok şükür öyle birisi degilmis yani şu an icin öyle görünüyor tabiki allah gecim dirlik versin mutsuz olsun demem ama baska kadnla mutlu olmasna mutlu olamiyorum kendi icimde :((
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Başın sağolsun canım uzaktan konuşmak kolay bize ama senin için zor bir durum biliyorum ama annen gitmiş bırak bari baban mutlu olsun yazık hayattaki en zor şeydir herhalde Allah yardımcın olsun...
(308 puan) tarafından
Benim şu ana kadar yaşadigim en zor şey belki daha zorlari vardir allah beterinden saklasn
(3,599 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(5 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki annem vefaat ettikten 5 ay sonra evlendi babam 7 sene oldu ve kadını sevemiyorum iyi biri ama babam ona sevgisini gosterdikce çıldırıyordum  babam ona yeni eşyalar kifayet altin v.s aldı oysa benim canım annemin parmağında bir yüzük dahi yoktu almamıştı babam .. 
(308 puan) tarafından
Böylesi de çok zordur eminim allah rahmet eylesin
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Mekanı cennet olsun kuzum annenin. Annen vefat ettiği için böyle düşünüyorsun zamanla alışırsın. Böyle bir tanıdığımız var yıllardır küs babasına yazık öyle yapma bak sen de. Mantıklı birisin besbelli. 
(308 puan) tarafından
Yok küsmem tabi annemiz yok zaten küsüp bide babasz kalmak istemem hani küsmeye de hakkimiz yok ki evim yakın değildi babamla bir gidersem bir gidemiyorum sat gel yanimiza dedik gelmdi bu sefer düşünüyoruz her gün bir basina omür geçmez tabiki kardesim falan olsa yaninda belki ama yapayalnizdi küsmem bu sebepten
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah o duygu annenin yerini alacagini düşündüğün icindir canim kadin iyi ise napacaksin ölüm bu annenede kötü davranmadiysa baban idare et
(308 puan) tarafından
Yok hiç davranmazdı hastalığı boyunca o kadar yanında oldu ki annem son anına kadar gözüne bakti öyle severlerdi şimdi başkası olması zoruma gidiyor hep der annenizin yeri ayrı diye ama bilmiyorum iste
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Babanı kıskandın o kadından sanırım
(308 puan) tarafından
Sanki anneme zamanında olan sevgisini kiskaniyorum istiyorum ki anneme özel olsun tabiki icinde yeri hep ayrıdır ama bu karısına da gösterince canm sıkılıyor oysa onun bi suçu yok yazik kimsesi de yok zaten
0 oy
tarafından
Sen annenin yerini doldurmasindan korkuyorsun baban anneni sevdiği gibi başkasını sevmesini hazmedemiyorsun cok norml bu sonuçta ANNE kim ister ki babasını başka bı kadının yanında 
(308 puan) tarafından
Evet hissettiğim tam olarak bu galiba hepimize sordu babam onayımızı aldı aslında ama insan yinede sindiremiyor 4 yıl oldu acısı hic azalmadı :(
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Benim annemi anlattın resmen o da istedi dedem evlensin tek kalmasın diye. Geçen gün oturmaya gitmiş kadın önüne ne koycagini şaşırmış dedem mutluymuş annem zoruma gitti dedi anacağızim toprak altında burda başka biriyle mutlu bide hep et koymuş kadın önüne benim anama gelince 3 kurusun hesabını yapardı kadını etler le besliyor dedi. Sen de üzme canım kendini yalnızlık Allaha mahsus babana ses olmuş iyi davranıyor diyorsun Allah razı olsun de geç Rabbim annenin mekanını cennet eylesin inşallah  
(308 puan) tarafından
Amin inşallah öyle bi ayrım görmedik simdiye kadar bide öyle olsa iyiyce canmz yanardi heralde :(
0 oy
(85 puan) tarafından
İnsanın zoruna gider evet annesi dışında baska bi kadınla mutlu görmeyi ama babann mutluluğu herseyden onmli
(308 puan) tarafından
Tabiki mutsuz olsun demem de icimde bi sızı var kelimeye dökemiyorum :(
0 oy
(15,909 puan) tarafından
Başınız sağ olsun.

Bende senin. gibi hissederdim.
(308 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Başın sağolsun canım. Ama Baba'nın mutlu olmasına sevinmelisin hem iyi biriymiş hem de baban perişan olmamış. Adam ölünce kadınlar yalnız durabiliyor da kadın ölünce adamlar duramiyor işte. Şu an babanın eşini sevmesi, Senin eşinin seni sevmesi kadar doğal bişey evlenmişler artık onlar sonuçta
(308 puan) tarafından
Tabiki sevsin de ben icimdeki siziyi dindiremiyorum mutsuz olsun istemem ama mutlu olmasına da katlanamıyorum gibi bisey iste :(
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Ben de olsam babamın yüzüne bile Bakmazdım evlendi diye ama erkek de kendine ne kadar bakabilir kimin yanına sığar. Değişik. Allah annene rahmet etsin. 
(308 puan) tarafından
Amin inşallah yani yüzüne bakmam diyordum annem ilk vefat ettigi zamanlar ama hepimizin bi düzeni var benim evim iki çocuğum var kardeslerim biri okuyor dışarda kendince hayati var biri çalışıyor yine öyle ama babam 4 yıl boyunca buz gibi eve girdi kendi pisirdi kendi yedi yalnız bi evde bisey diyemedik zamanla. Onunda bi hayati olsun istedik ama şimdi de zoruma gidiyor tabi ki mutlu olsun ama içimdeki sızı geçmiyor
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Canim bence mutlu olmalisin babani el ustunde tutuyorsa sizi babanizdan ayirmadiysa araya nifak sokmadiysa sende annenin yerine koy demiyorum ama babana baktigi icin tesekkur borclusun ona 
(308 puan) tarafından
Yok hic öyle bisey yapmadı Allah için kadında gercekten iyi birisi seviyor babami sayiyor belli ben annem açısından üzülüyorum icim soğumuyor hiç:((
0 oy
(163,446 puan) tarafından
basin sagolsun hayat devam ediyo iste ☹
(308 puan) tarafından
Aynen öyle maalesef:( allah razı olsun
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Başın sağolsun canım. Kızlar babalarını birtek anneleriyle paylaşabilirler çünkü annen seni dünyaya getiren meleğin.  Babanın başka birini sevmesi annene ihanet ediyormuşsunuz hissi veriyor olabilir. Annemi kaybetmedim ama Allah göstermesin başıma gelse babam başkasıyla evlense  ne kadar iyi olursa olursun kabullenemezdim yıllar geçse de annemi sevsin onun yaşını tutsun isterdim tabi bunu babalarımızı sevdiğimiz için yapıyoruz kötü biri olsaydı ne hali varsa görsün derdik bencillik mi bilemiyorum ama annemize olan sevgimiz öyle büyük ki babamin onun yerine birini koyma düşüncesi bile beni kindarlaştiriyor.
(308 puan) tarafından
Başlarda bizde öyle düşünüyorduk ama zamanla babamıza da kıyamadık bi arkadasi olsun istedik çünkü yanimiza gelmiyordu yalnız basina yaşıyordu 4 yıl sonra evlendi ama evliliginide hazmedemedik tabi ki mutlu olsun babamz canımız ama baska bi kadn melekde olsa olmuyor işte :((
0 oy
(17,283 puan) tarafından
Neyini hazmedemiyorsun canim. Adam mutsuz ve huzursuz olsa daha mi mutlu olacaksin. Annenden bosanmis olsa ve başkasiyla evlenmis olsa seni anlarim ama annen vefat etmiş ve mutlu olmak babanin da hakki. Bence yanliş düşünüyorsun. 
(308 puan) tarafından
Mutsuz olsun demiyorum ki ama mutlu olmasından mutlu olamiyorum kendi icimde üzülüyorum yani
0 oy
(7,931 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum.Annem 2yıl 10ay önce vefat etti.Babam annem öldükten 8ay sonra evlendi.Bize misaferliğe geldiklerinde onunla şakalaşıp gülüyor.Ona benim hanım falan diyor .Yüreğim dağlanıyor.Bir de annemden bahsederken rahmetli rahmetli diye hitap ediyor .O kadar yıl oldu ben daha annem için rahmetli diyemedim , ölümü halen yakıştıramadım . :(

(308 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin çok zor kabullenmek 4 yıl oldu biz bile kabul edemedik çok gençti bide annecigim yasayamadiklari içimizde kaldı :((
(7,931 puan) tarafından
sağol canım  :(Yaşayamadıklarımız olmaz mı hiç .Oğlumu annemle büyütmeyi çok isterdim .Vefat ettiğinde 5aylık hamileydim , ilk torununu bile göremedi.Kız kardeşimiz lise mezuniyetini göremedi , kaybettiğimizde son sınıftı
0 oy
tarafından
Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olmuştur inş , üzülme cnm bn olsam bnde mutlu görünce üzülürdm annem gelirdi aklıma
(308 puan) tarafından
Hiç çıkmıyor ki aynı ev aynı eşyalar ama başka kadın :(
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin Rabbim hiçbir yavruyu anasız babasız bırakmasın ama evet Yalnızlık Allah'a mahsus bugün hiçbirimizin garantisi yok Bize bile bir şey olsa eşlerimiz yeniden evlenir eşlerimiz vefat etse Biz genç yaşımızda kalsak Allah korusun büyük konuşmuyorum yani Yalnızlık gerçekten Allah'a mahsus bir şey babam mutluysa babana iyi bakıyorsa size de iyi davranıyorsa Belki o kadın da çaresizdi o kadını da evlilik yapmaya ihtiyacı vardı o da yalnızlığı Allah katında Günah olmayan bir şeyi insan karıştırmasın Bence sen annenin arkasından duanı oku Kur'an'ını oku Allah'a dua et bırak da baban da mutlu olsun boş ver
(308 puan) tarafından
Tabiki mutsuz olmasını istemiyorum üzülüyorum işte yaa evlenmesine karşı çıkmadık ama sevecegini düşünmedik :((
tarafından
Işte bilemezsin ki anneni yine seviyordur ama evlendigi esine değer veriyordur belki

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 507 göst.
26 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 323 göst.
6 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 1,439 göst.
14 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,807 göst.

Kategoriler

1,473,889 soru

24,131,159 cevap

334,052 kullanıcı

...