0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
Kızlar ekim ayında kulağımı 2 yerden deldirdim.biri altta biri kıkırdağıma yakın ama yumuşak yerde. Alttaki iyileşti. Ama üstteki bir türlü düzelmiyor. Benimde suçum var çok oynadım yarasını soydum üzerine yatmamam gerekiyormuş üzerine yattım. İyice şişmişti acısı geçmiyordu teramicyn aldırdım eşime onu sürünce şişliği azaldı ama tamamen geçmiyor o şişlik ve acısı ne yapabilirim bilgisi olan var mı?

4 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kemik olduğu icin oyle benimkide zor iyilestiydi canim valla zonkladi resmen onun acısını iyi biliyom
(1,169 puan) tarafından
Aslında kemik değil ama hemen yanında kemiğin o yüzden mi yoksa benim yüzümden mi anlamadım
(22,057 puan) tarafından
Çok oynadığın icin olabilir canim elleme kendi haline bırak
(1,169 puan) tarafından
Bıraktım bakalım inşallah düzelir yoksa çıkarcam küpeyi kapansın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kikirdak hic bir zmn iyilesmez ve hep agrir. 15 yil oldu benim ki :)
(1,169 puan) tarafından
Yok görümcem ve tanıdığım kişiler var onların iyileşti ağrı sızıları yokmuşta benimkisi tam kıkırdak değil zaten
tarafından
Benmki hala agrir. Tam kikirdak
(1,169 puan) tarafından
Kabul etmiyor demekki canım duymuştum öyle olanları
0 oy
tarafından
Bende kikirdagimı deldirdim ama en fazla 15 gün içinde iyileşti canım sen kremini sür ve üstüne yatmamaya çalış 
(1,169 puan) tarafından
Büyük ihtimalle benim yüzümden zaten oynamamak lazımmış ama şimdiden sonra iyileşir mi onu bilemedim
tarafından
İyileşiyor sen elleme
0 oy
(27 puan) tarafından
Ben de aynı sorunu yaşadım bir türlü iyileşmiyordu doktora gittim antibiyotikli krem verdi kullandım yine iyi olmadı bir daha gittim doktora verdiğiniz krem işe yaramadı hala çok ağrıyor ve yara dedim doktor da kremi nasıl sürüyorsun dedi ne kadar sürüyorsun dedi bende tarif ettim, meğerse kremi bolcana sürüyormuşum diye faydasını görmemişim. Kullandığın krem her neyse çok az sürmeni tavsiye ederim nemlendirecek kadar aksi halde çok sürüldüğünde yara tamamen kapanıyor ve saatlerce hava almıyor. 
(1,169 puan) tarafından
Hiim anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirmen için dediğini yapcam
(27 puan) tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 376 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 766 göst.
0 oy
3 cevap 192 göst.