0 oy
1,437 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar konuya nasıl gırcegımı blmıyorum ama esimin acık fılım ızledıgını gecmısten gormustum  kabullenmedım ilk basta cok zoruma gıttı halende oyle. .. ama esım benim dış gorunusumle dalga gecmeye basladı mesale memen salkmıs gıbı 8 aylık bebegım var emıyor eşime ne yapsam yaranamıyorum onun gozunde kadın gıbı degılım gıbı  .... 

Çirkin biri bakımsız boru olfugumu dusunmuyorm cevremdekkler cocuk dogurmama ragmen fızıgımı söyler esıme guzel gozukmek için iç camasırlr alırım ama yok sadece işi bitine kadar gercekten ben evlılıgımden sogudum

25 Cevaplar

+4 oy
(3,443 puan) tarafından
Böyle erkekler eşleri tarafından çok değer görüp kendini bulunmaz Hint kumaşı sananlar canım..

Büyük ihtimalle sen çok fedakâr,eşi için herşeyi yapan o gelmeden giden birisin onun gözünde de elde olansin..

Kaç biraz ondan uzakta takıl 
(156 puan) tarafından
Onlardan biri de benim :(
-Reklam-
+3 oy
(15,999 puan) tarafından

Evlat vermişsin bu yüzden gogsun sarkmış ettiği lafa bak terbiyesiz

Sende ona de senin şeyin sarkmış bu ne boyle diye 
Sen.ona yıpratma politikası uygula 
tarafından
Şeyin sarkmış mi susjddjfjdjsjs Krize girdim
tarafından
QHhahahahha
tarafından
Gülmek ıcın balkona kosan ben sjsjsjsj evdekiler deli zannedecek
tarafından
İki saatir çocuk saliyom ben gülünce uyandı Allah seni ne etsin kizzzzz koptum yaaaa
(229 puan) tarafından
Kendimi zor tuttum kahkaha atmamak için bebisle kocis uyuyooo :D
+2 oy
tarafından
Hoşt köpek diyeydin
+2 oy
(2,303 puan) tarafından
Ya sende ona yap yanina yaklasinca ooogggkkk kusucam senden bokk kokusu geliyo yine mi yikamadin gotunu de . Ic camasrinda bir kir yakalarsan o yemek yerken getir niye altinqa aiciyonn makine tikaniyo de . Yaklasmak isterse de kıllarin cok maymunla yatiyomus gbi hissediyom de. Eheeey sizde laf yok anam 
(1,571 puan) tarafından
Kiz gömdün toprak at üstüne :))))
(426 puan) tarafından
Pardon siz oyle mi dyrsnz acaba esinize :)
(2,303 puan) tarafından
Zhra sen iste yeter kii kizzz :))) meyross benim eşim demiyo arkdsin esinin dedikleri gibi beni bu sekilde vurursa bunlar az kalir post benim degill farkinda misin ? ;)
tarafından
Sjsjsjjs
tarafından
Ayy Allahım nerden gelıyor aklınıza böyle cok guluyrm yorumlara
(426 puan) tarafından
Farkindaym yorumuna yorum yaptim bnde zaten oyle olmez fze at bnce sen :)
(2,303 puan) tarafından
Zehra geliyolar soldan soldan ☺☺Memen sarkmiss ne demek onun cani kani evladinin karni doyuyo  fuze mantikli icinden geciririm ☺☺☺
tarafından
Merhamet lazım şura insana merhamet
(1,571 puan) tarafından
Zehra lar bastu yorumu ;)
(2,303 puan) tarafından
En şart gerekli olan 1. Siradaki evet Merhamet kuzum
tarafından
Bak benim eşim biraz zayiflamisim diye kıyameti kopardı bugün sen dedi çocuk emziritorsun niye Yemen'e icmene dikkat etmiyorsun gelcek bana dicek memen sarkmış insanin gotune tekmeyi koyarlar hayırdır ulan ben 9 ay boyunca o acıyı çekip yemek yerken birşey yaparken hep çocukla ilgilenim sende benim vücuduma laf söyle öyle adamın a.q siktirsin gitsin ne yanımda tutarım ne koynuma alırım
tarafından
Valla aynı esimde oyle sütüm azalmıs desem ellerıyle besler sunu ye bunu ye diye.. Dogumdan sonra annem gıbı baktı bana, o kadar acı cekıyorm adam agladı resmn.. Bıde suran sarkms diyecek hee..
(2,303 puan) tarafından
Yapistiirrrrrrrrrrrr ☺☺☺ hakkindan gelmeyince bunlarr bi havalara giriyo affetmicen yirtcann
tarafından
Şura bugün goruntlu aradı hele bir aynanın karşısina geç dedi geçtim sen niye zayiflamissin diye bana kıyameti kopardı yanımda olsa duba olurum heralde
Şuan bu adam bana bunu deglde oran şöyle oran böyle dese ****** git derim hayırdır be öyle kolaymi çocuk getirmek yeri geliyor kusmuklu kıyafetle bile geziyorsun
(2,303 puan) tarafından
Olmasi gereken Oyle ama iste insan insan olmayinca boyle sonuclar cikiyo. Benim de gobegim kaldi begenmiyosa bebegi gerimi sokuyim  insan geliyo dunyaya bir insan yani . Kiz gecen butun gun kusmuk kokusu geliyo burnuma ustumu  uc kere degistirdim elimi yuzumu yikadim yok anam gitmiyo sacima kusmuss sıpaaaaa ☺☺kurban olsunlar onlardan gelen herseye
tarafından
Eşim yok biliyorsun ama olsa hiç bunları sorun etmez Allah'a şükürler olsun başlarda çok sknti yaşadık ama çok seviyorum keratayi
tarafından
Bnmde var gobek 2 cocuk dogurdm ne yapalım yani degılmı? Hem esımde gobeklendı evlendikten sonra sımdı birbirimıze mı laf soyleyelm
(2,303 puan) tarafından
Allah kavustursun canim benim her evlilikte oluyo biz neler yasadik neker ah aahhhhhhh . Zehra aynen oyle kuzum yapcak bse yok ccok batarsa ayrilirlar yani neydekk . Tabiki vermrye gayret etmeliyiz sagligimiz icin dis gorunusumuz icin ama sak diye olmadiysa bu gobekler sak diye de gitmicekk
tarafından
Şakkkk diyede gitmiyor valla sjsj
(2,303 puan) tarafından
Ben eccuk bogazimi tutsam kolay kilo veriyom ama buzdolabina asigimm yemek yerken aldigim zevkk varya anlatilamaz ahahah
tarafından
Sjsjsjsj
Gece gece başımıza neler geldi
+1 oy
(2,136 puan) tarafından
Sende onunla dalga geç bu ne böyle çok cirkinsin bakımsızsın falan de nasıl oluyormuş anlasın. Ay çok sinirlendim şuan.
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Sorun eşinde, sen neden kendini yıpratıyorsun ki.. 
0 oy
tarafından
Onunki şer.efsizliğinden bacım o pis videodaki kadınları görünce beğenmez tabi çünkü aklı orda kalıyo üzme sen kendini cnm. Al karşına konuş herşeyi 
0 oy
(24,412 puan) tarafından
Seni beğenmediğine göre kendi Kıvanç Tatlıtuğ herhalde o evlendiğiniz ilk günkü gibi mi acaba densiz evlenirken sadece fiziksel güzellikle mi evleniyoruz ki yaşlanacağız kilo alacağız buruşacağız bunların hepsi bizim için evliliğine tavsiye veremem öyle dengesiz biri için ne yapılır bilemem ama sen bu yaşadığın fiziksel değişimin normal olduğunun farkında ol kendine küsme yeter benim eşimde der arada kilo aldın diye ama öyle kırıcı bir şekilde değil daha iki aylık bebeğim benim ayrıca ben kendi adıma doğum kilolarından şikayetçi olmadım hiç tam tersi hamilelik kilolarının kadınları güzelleştirdiğini düşünüyorum 
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Bence uzak dur sende biraz eşinden . Tabiki sarkacak meme bu emziriyosun ölümden dönmüş doğum yapmışsin hiç mi kıymeti yok bunun . Pis videoya gelince de bence eşin sapik birisi.baska nedeni olamaz
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ay küfür edesim var yeminle bu adamlara,sen de onu beğenme hiç takma,isteme
0 oy
tarafından
Böyle adamlara yaranmak istiyorsan ağzına sıçaçaksınn canım unutma bu hayatta hep sıçann geçer 
0 oy
(6,077 puan) tarafından
O dalga geçiyorsa sende geç onunla adama bak hem ona evlat veriyorsun o gögüslerin verdiği nimete saygı duyar bari insan. Bazı erkekler gerçekten çok ö.küz
0 oy
tarafından
Sende onu eleştir şuran şöyle böyle de. 
0 oy
(780 puan) tarafından
Haspam kendine baksın önce oz güvenini kaybetme hiç sende ona erkekmis gibi davranma begenmiyorsa kapı orda olan bu de geç öyle adama iç çamaşırı almaya yazık 
0 oy
tarafından
Senin eşin buldumculuk delisi demekki güzellerin bahtı olmaz derlerdi 
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Kocanda lohusalik sendromuna girmis galiba sana psikolojik siddet uyguluyor ayrica o tarz seyler seyredenler doyumsuz olurlar sen istedigin kadar guzel gorun yine de baskasina da bakarlar 
0 oy
tarafından

Ne yapıcaksan kendin için yap kız ben kendim söylüyorum yaşlı nene memesi gibi aynı şuna bak diye kendinle barışık ol sezeryan oldum şuna bak lıngır lıngır ahnı puding diyip gülüşüyoz mesela :D

0 oy
(7,814 puan) tarafından
Buda psikolojik şiddet kadını fiziginden vurmak bunu yaşayan kadın kendine olan güvenini kaybediyor aynı şiddeti yıllarca yaşadım bir lokma kilo alsam kıçın büyüdü biraz rejim yap az ye dantelli gecelik niye giymiyorsun vs vs bende kendimi çirkin görmeye başlamıştım:(
0 oy
(256 puan) tarafından
Kendi acaba erkek gbi mi? Once insan bi düşünür benim evladimi emziriyo diye.Ayni tepkiyi sende ona ver buran şöyle böyle diye bakalim nasılmış
0 oy
(678 puan) tarafından
Gerçek seven adam her sekilde sevmeli eşini eğrisiyle doğrusuyla benden bu kadar yani

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,078 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 1,819 göst.
0 oy
5 cevap 716 göst.
0 oy
10 cevap 694 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bst.24 (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler