0 oy
725 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Kizlar 5 yıldır evliyim eşim evlenmiş evleneli bana hiç hediye almıyor sürpriz yapmıyor istiyor ki herşeyi ben istiyim istediğim herşeyi yapıyor ama hiç hediye almıyor. İstiyo ki herşeyi ben diyim mesela ben istesem gider kuyumcuya bilezik yapar getirir ama kendiloginden asla yapmaz niye böyle sizce insan karısına hiç mi hediye almaz doğum gunlerimide asla hatirlamaz evlilik yıldönümü desen oda yok 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Sende söyle gitsin sana bilezik yaptırsın :D

tarafından
Ben kendimi yirtsam bana bilezik almaz
-Reklam-
+1 oy
(3,705 puan) tarafından

Ben kocama desem git bilezik al o da gidip alsa sürpriz felan yapmasını hiç beklemezdim :Ddediğin herşeyi alıyormuş daha ne istiyon sende

tarafından
Kız kendini yirtsam eşim almaz derde bak ya
(3,705 puan) tarafından
Aynen öyle valla bilezik alan kocayı bulmuş da :)))
tarafından
Ne diyim bacım hangi tarafa aglayak
+1 oy
(1,709 puan) tarafından
Erkekler odundan da beterdir odunu bile yontabilirsin ama bir erkeği asla bacım 
(1,709 puan) tarafından
He bide düz mantıktır istiyorsan söylersin söylemiyorsan isteyip istemediğini anlamadığı için yapmazlar
(24 puan) tarafından
Ayy vallahi öyle böyle bişey olamaz biraz sürpriz yapsin istiyorum beni düşünsün falan ama yok
(1,709 puan) tarafından
Yok bacım bu erkeklere söyliceksin sen söylemeden su içtiği bardağı çalkalaması gerektiğini bile anlamıyorlar bunlar af edersin mala anlatır gibi anlatmak gerekiyor bir sürü şeyi
(24 puan) tarafından
Hahahahha öyle valla
(1,709 puan) tarafından
Ben kocamı az bişey eğitebildim darısı Başına aşko:)))
+1 oy
(24,497 puan) tarafından
Erkeklerin çoğu kendi kendine düşünüp akıl edemiyorlar birinin onları dürtmesi lazım 
0 oy
tarafından
Bi bende var her halde tuhaflık benimki de bn demeden her haltı alır bigün eli boş gelse dişimi kırıcam sürekli temas hali mıçmıç bı hal bnde sevmiyorum böyle şeyleri keşke beni bi salsa 
(1,650 puan) tarafından
cok zor baksana 2.esin sanirim ne guzel mutlusundur artik derken eski postlarinda 1.esinin gay olmasi ustune kari koca hayati yasamadan siddet maddiyat vs derken bi senen bosuna gitmis ondan sonra bunu nasl buldun ozellikle mi cekiniyorsun
tarafından
Keşke giden bi sene olsaydı 5 senem gitti o bnm kendi istediğim ailemi dinlemeden yaptığım bi evlilikti ikincisi ailemin istediği mantık evliliği.Yaşadıklarımdan ötürü mü bilmiyorum bi tarafım hep buruk nolursa olsun mutluluklarım hep anlık bebeğim dışında hiçbişi beni mutlu etmiyo ki zaten anne olmak için evlendim parası falan umrumda değil yoksa evlenmezdim bn aslında şuan ki eşim gibi ona olsam bizim bi problemimiz yok bn işte olamıyorum bu da onu agresif alıngan kavgacı yapıyo olaylar öyle öyle büyüyo sorunlarını şiddetle çözüyo ikimizin aslında destek alması lazım ama eşim kabul etmiyor
tarafından
Artı olarak şunu söylemek istiyorum ettiğimiz duaya dikkat etmek gerekiyor o top yüzünden inşallah çok azgı.n bana deli olan çok seven erkek gibi bi erkek kocam olur diye dua ettim Allah'ta nasip etti ama bn bu kadarını tahmin edemezdim işte dediğim gibi herşey dozunda güzel
tarafından
Kiz kendine beddua etmişsin farkında olmadan
tarafından
Aynısını kardeşim dedi benim dualarım genelde kabul olur sen dedi dua falan mı ettin oha dedim nerden anladın o an dank etti aslında ağzımızdan çıkana dikkat etmek gerekiyor işte

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 488 göst.
0 oy
10 cevap 1,032 göst.
20 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Babysmom (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,947 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 562 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kertmeyenkele (1,998 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,300 soru

24,181,489 cevap

336,343 kullanıcı

...