0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (1,020 puan) tarafından
Kızlar yatağımı alezimi hazırladım camları sildim tülleri yıkadım nevresim yorgan battaniyeler yıkandı bebeğin yatağı yapıldı hastaneye gitmeden doğalgazı açarız gelince sıcak olur

Başka unuttuğum bir şey var mı? 

Doğumdan önce halledeyim 

Cuma doğumum var Allahın izniyle 

2 Cevaplar

0 oy
(415 puan) tarafından
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canim benimde 2 hafta var daha yeni başladım temizliğe çekmece içleri baza içleri dolap içlerini hallettim çocuk ve yatak odamın çok iş yapamıyorum yavaş yavaş anca sancım.oluyo yarında buzdolabı ve dolap içlerini silecem kabasinida eşimle yapcaz cam yer duvar kapı mobilya ve koltuklar silinecek saliya kadar bitiricem.insallah gidip sezeryan günü Alicam yatagimi hazırlarım 1 hafta sonraya gün verir muhtemelen o aradada biraz kurabiye poğaça birşeyler yapıp atacağım buzluğa 
(415 puan) tarafından
Kaynatami bırakıp gelmez onunlada gelse  herşeye karisiyo gelene gidene çocuklara tat vermez ve onun hizmetinden bana bakamaz zaten ki kaynanam bı yemek yapar bide bulaşık oda gönlü isterse 2 doğum yaptım gelmedi ikisinede bunada zannetmiyorum
(1,020 puan) tarafından
Eee eşin laf eder diye de mi çekinmiyor
(415 puan) tarafından
Yok eşim babasının yanında yeni gelin gibidir otoriter bı adam ki ilk doğumda bakmadiklari halde burnumdan getirdiler  annem kaldı evlerimiz yakındı aynı mahalledeydik sabah kahvaltı hazirmi diye arayıp gelirlerdi yatana kadar annem kayananama kaynatam gorumceme hizmet etti 13 gün hiç kipirdamazdilar yerlerinden üstelikte misafirlerime laf söz ederdi hatta dayımı evden kovmustu öyle patavatsiz
(1,020 puan) tarafından
Amaaan uzak dur canım sen bırak gelmesin
Senin annen onlara hizmet etmek zorunda mıymış
(415 puan) tarafından
Değildi ama benim toyluk zamanların di işte 7 sene once
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapabiliyorsan dolabına yemek yap bırak pasta kurabiye tarzı yap bırak kolaylık olur. Sana. Allah evladına sağlıkla kavuşmanı nasip etsin
(1,020 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim
Gene çorba bir şey bırakırım bir gün önceden

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 154 göst.
0 oy
5 cevap 286 göst.
0 oy
3 cevap 188 göst.
0 oy
0 cevap 71 göst.