0 oy
1,324 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından

O kadar üzülüyorum ki çok bencil bir insan sürekli kandırıyor beni nasıl inanıyorum ona bilmiyorum her seferinde evde kalmış oluyorum her hafta içi söz veriyor hafta sonu seninleyim vakit geciricez diye ama hep aynı yalan söylüyor güzelce konusuyorum yine aynı kavga ediyorum yine aynı o kdr çaresiz birakiyorki beni diceksiniz kendin çık hava yağmurlu çocukla çıkamıyorum ki anca araba olacak öyle cikabilirim kime ne desem bilmiyorum derdimi anlattığım bı kaç kişi var hepsi beni haklı buluyor eşim ise sürekli beni suçluyor çok bsy beklemiyorum ki sadece ilgi ve vakit geçirmek bu bu kdr zor olmamalı arkadaşları için heryere gidiyor geçen hafta sonu cumartesi gitti pazar akşamı geldi sonrada dalga geçer gbi bizi annesigile götürdü :(

13 Cevaplar

0 oy
(5,442 puan) tarafından
Allah kolaylik versin canim malesef bazi seyler huy can cikar huy cikmaz 
(2,350 puan) tarafından
Bıktım vallahi dayanamıyorum
(5,442 puan) tarafından
Kuzum seni uzmek istemem ama bizde evde sıkıliyoruz mesela esim eve gelince kendi soyler gelin bir arabayla dolasalim yada bir yerde cay kahve icelim diye demem o ki icinden gelecek yoksa cok zor
(2,350 puan) tarafından
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
(5,442 puan) tarafından
Rabbim esinin kalbinede merhamet hoşgörü versin insallah allah yardimcin olsun canim
(2,350 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun valla snlamayan insana ne desen ne yapsan boş... İnşallah en kısa zamanda anlar seni
(2,350 puan) tarafından
Anlamaması umursamazligi deli oluyorum
0 oy
tarafından
Eşimle bizde öyleydik. Bizimki sürekli balığa giderdi. Hiç evde durösz haftaiçi bile işten çıkıp hiç eve gelmeden balığa giderdi. Evde sıkılmasını geçmiştim maddi olarak bile zorluyodu sürekli kavga halindeydik. En son bıraktım ne halin varsa gör dedim ben üstüne düşmeyi bırakınca oda hevesini aldı vazgeçti. Bir süre umursamıyomuş gibi yapmayı dene. Hava güzel oldumu kendin çık ona hiç bişey söyleme. Kendi kendine plan yap. Havalar ısındımı bi haftasonu dışarı çıkabilceğin birileri varsa al çocuğunu çık dışarı hiç ona gel yada götür deme bazı erkekler inat ettikçe daha çok uzaklaşıyo
(2,350 puan) tarafından
Para parayı kim verecek bana para veripte dışarı göndermez illaki cebimde para olması lazım yoksa napacam dışarda çocuk bsy ister vs çıkamıyorum
tarafından
Eşin eve hiç para bırakmıyo evede gelip seninle oturmuyosa allah yardımcın olsun ne diyim bilemedim. Bizde maaşı alır eşim kira faturalar borçlsr ödenir geriye ne kalırsa evde durur. İhtiyaca göre kullanılır
(2,350 puan) tarafından
Vermiyor inanirmisin cebimde bir TL yok vermiyor habersiz alirsamda burnumdan getiriyor alamıyorum ne para verir ne bsy
tarafından
Allah ıslah etsin ya çok zor ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın
(2,350 puan) tarafından
Üç yıl olcak Şubat 19 da
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Söz veridginde şimdi çıkalım de. Hafta sonunu bekleme. Napayım de yorgunsan yorgunsun herkese vaktin var bize de ayır dem hala yok diyorsa o zmaan ben çok bunaldım anneme bırak beni az kafam dağılır de git bı sure gekme
(2,350 puan) tarafından
Annemle konuşuyorum gelim diyorum olmaz diyor abin istemiyor diyor kaldm öyle çaresiz
(1,297 puan) tarafından
Abinle.konus
(1,297 puan) tarafından
Ağla yalvar yakar dayanmazlar
(2,350 puan) tarafından
Canım dedim haber saldım kendisi kaçtı ne hali barsa görsün demiş abim yüzüm yok artk
(1,297 puan) tarafından
Nolursa olsun ikna etmeye çalış. İstediğin kadar yüzün olmasın. Demek ki esin halden anlamıyor
0 oy
tarafından

Benim ki de hemen hemen aynıydı canim,2 gün önce başına bir olay geldi,daha tövbe etmiştir herhalde bensiz bi yere gitmemeyeyakında ona da gelir bir dert seni yanından ayırmaz 
(2,350 puan) tarafından
Çok iş alıyor başına hala aynı değişmez
tarafından
Rabbım akıl fikir versin o zaman kuzum inşallah düzelir
(2,350 puan) tarafından
Amin sağol canm ümidim kalmadı artk
0 oy
(25 puan) tarafından
Canim instagramdan esra ezmeci bi takip et Tuzlu su falan yaptırıyor bende yapıyorum bence ise yarıyor bi dene vazgeçme insallah duzelir 
(2,350 puan) tarafından
İnstam yokki
(25 puan) tarafından
Her hafta yapılıyor canim gece dus alınca 1 litre suya 2 kasik kaya tuzu at dus aldıktan sonra sol omzundan göğsünden basla sağ göğsüne doğru dök hepsini dök sonra güzelce her yerini ovala kurulana o öyle kurusun saçını kurutana kadar kuruyor zaten eşine söyleme bir dene bence niyetlen insallah faydasını görürsün
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Huyu olmus artik sanmiyorum iyi bir ders almadan vazgecsin maalesf benim kuzenimin kocasi da ayni 12 yildir cekiyor bekar saniyor adam kendini sanirim
(2,350 puan) tarafından
Derste almaz bsyde almaz
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Öyle adamı eve almam. Önce karınla evinle çocuğunla ilgileneceksin eğer fazla vaktin kalırsa öyle arkadaşlarınla takilirsin onunda belirli bir süresi olmalı en fazla 3 saat. 
(2,350 puan) tarafından
Yok canm anlamıyor güzelce diyorum hala diyorki zamnla bak git yapacam diyor
(1,965 puan) tarafından
Allah sana sabır versin canım. Öyle insanla uğraşması zor
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Oy kuzum ya inşallah istediğin gibi bi adam olur,ne denir bilemiyorum üzülme
(2,350 puan) tarafından
Ümidim kalamdi ama teşekkürler
0 oy
tarafından
Ilgiyi sevgiyi beceremiyi bazi erkekler bnim esimde bna ilgi sevgi hic bisi gostrmezdi gittigi gldigi yerleri soylmezdi sdece arkadslarlaydm diyodu telfinunu vermiyodu en sonunda da aldtlgimi ogrendm ogrenmeden once evdeki esyalsrini aldi gitti terk etyi yani sonra ogrendmki aldatiyor birak ustelee o sana gelecek hadi cikalm diye biraz ustune basma bastkca kokiyo ben kendimden biliyorum
(2,350 puan) tarafından
Umursamayinca da boku cikiyor
tarafından
Valla erkekleri napacagimizi sastk onlrn aklindakileri anlamak kolay degil
0 oy
tarafından
Boşvereceksin. Yokmus gibi yap. İnan zor ama elden birşey gelmiyor. Zincirleyemeyiz kimseyi. 
(2,350 puan) tarafından
Yapıyorum bu seferde acayip abartiyor
tarafından
Fıtratında varsa değişmez. Kabul etmek daha az zarar veriyor insana
(2,350 puan) tarafından
Evet canm yapacak bsy yoj
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Malesef bencilligin alasi bide seni evde cocukla tek birakiyor ve baskasinda kaliyor cok yazik yaa Allah yardimcin olsun.
(2,350 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim canim benim akşam konuştuk son kez bayag tartıştık dur bakalm nolck
0 oy
(1,020 puan) tarafından

Ama vicdansızlığa giriyor yaptığı ben olsam hatasını anlayana kadar konuşmam bence kızmadan kırgın bir şekilde davran sanki kendi içinde sorunların var da onla ilgili değil gibi o zaman sorgular bir de bunu dene. İçinden tavır almadan soğumuş hayattan bıkmış gibi davran yapmadığın şeyleri yap odaya geç git vs

Desin ki ne oldu bu kadına
Sorarsa güzelce kendimi sıkılmış yorgun hissediyorum dersin hep evdeyim ve çok üzülüyorum içime kapandım galiba dersn 
(2,350 puan) tarafından
Sormuyorki inan hiç umrunda değil yanında hüngür hüngür ağlaym bakmıyor uzuldugmu söylüyorum tamam diyor geçiyor akşam konuştuk tartıştık anlattım derdimi tekrardan söz verdi son kez dedim yine sözünü cignersen sorumluluklarını yerine getirmez sen giderim
(1,020 puan) tarafından
Tepkisiz ol diyorum ben onu demiyorum
Tepki ver ağla konuş demiyorum

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 629 göst.
2 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Priwti (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 363 göst.
24 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde gamzeozbk58 (1,830 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,653 göst.
16 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
10 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ...Hilal... (235 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,241 soru

24,083,522 cevap

331,329 kullanıcı

...