+1 oy
748 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,129 puan) tarafından
3 kişilik bir aileyiz.bugun bulaşık makinesi aldım.merak ettiğim şey benim gibi 3 kişilik olanlar makinayı kaç günde bir çalıştırıyor.ayrica önereceğiniz bulaşık deterjani var mi

42 Cevaplar

0 oy
(3,599 puan) tarafından
Canım biz iki kişiyiz hergun düzenli yemek yaparım ama 4 5 gün anca doluyo valla ama ben fazla tencere faln atmıyorum belki ondandir 
-Reklam-
0 oy
(4,385 puan) tarafından
dolunca calistiriyorum ister gun icinde 3 kez dolsun farketmez
0 oy
tarafından
3 kişiyiz bizde 2 güne 1 calisiyo kuzm fairy çok pahalı finish kullanıyorum 
0 oy
(12,971 puan) tarafından
4 kişiyiz 2.3 günde bir çalışıyor bizde 

Feyri güzel 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Kuzu günde iki de çalıştırdım iki kişiyle bir hafta çalıştırmadığım da oldu o zaman evde yemiyorduk ama. Yine de her evde olmalı güle güle kullan en iyisini yapmışsın 
(13,306 puan) tarafından
Fairy nin üstüne tanımam deterjan bu arada
0 oy
(6,048 puan) tarafından
2 günde bir açıyorum canım. Tencere tava koymuyorum. 
0 oy
tarafından
Hergun akşam çalışır sabah kalkar boşaltırım 3 kışıyız 
0 oy
tarafından
Günde iki kez calisiyor
0 oy
(3,278 puan) tarafından
Canim öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan bizde 3 kişiyiz kızım ben eşim 24 saate bir çalışıyor genellikle fairy kullanıyorum .  Aman diyim parlatıcı tuz eksik etme 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Kızımla kendim misafir gelmezse 2-3 güne çalışır 
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Her gün çalıştırmazsan bulaşıkla içinde kokar yıkasan bile koku kalyo sonra. Bizde 3 kişiyiz her gün çalıştıryorum nasıl olyosa her gün o makine dolyo bide.  Ben deneyimlerime bakarak en iyi bulaşık deterjanı pril seçtim çaydanlıklarımın içini bile tertemiz yapyo. 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Her gun calistiruyorum ya bazen 2 funde bie oluyor ama genelde her gun caliaiyor fairy cok iyi finish eskiden annem kullanirdi ama hoc temiz yikamiyor bende kendim almadim fairy aldik simdi onlarinda fiyatlari uctu 
0 oy
tarafından
Fairy kullanıyorum çokta memnunum yağlı kirli bulaşıkları tertemiz yapıyor

Tencereleride attigim için makineye genelde her akşam geliştiriyorum ama üstü boş kalıyorsa sabaha kahvaltıda kalan bulaşıkları da ekliyorum sonra calistiriyorum  

Hayırlı olsun gile gile kullan
0 oy
(163,444 puan) tarafından
bizde 3 kisiyiz gubde  bazen 2 kez calisir 
0 oy
tarafından
Hemen hemen hergun canim ☺
0 oy
tarafından
3 güne 1 çalıştırıyorum ancak doluyor. Hangisi uygun fiyatlı ise onu alıyorum cnm
0 oy
tarafından
Benm 5 gunu buluyo tencete kapak atmam temizse biraz elimde yıkar koyarım öylr 5 gün bi de su bardagı kullanmıyoruz :D
0 oy
(15,126 puan) tarafından
En çok 2 günde bir valla
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Hemen hemen her gün calisiyo
0 oy
(493 puan) tarafından
1 bucuk yıldı 100lü bulaşık deterjanı almışım hala daha bitmedi yeni yarıya indi sen düşün kaç günde veya ayda bazen 1 ayda açarım genelde elde yıkıyorum bazen çok zorda kaldığımda misafirim olduğunda açarım çünkü çok geç doluyor makinem 2 güne bazen 3 güne doluyor sinirleniyorum elde yıkıyorum:))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 614 göst.
29 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Oykum0 (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Emine sinan (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 265 göst.
28 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mucize annesi (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,588 soru

24,113,100 cevap

333,066 kullanıcı

...