0 oy
99 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (337 puan) tarafından
tarafından kapalı
Şimdi postlarimi okuyanlar diyordur bununda ne derdi varmış peheheheh 

Kızlar biz bingolluyuz kaynanam kayınpederim görümcem kışı geçirmek için İstanbul'a geliyor.bizde yazın iki aylığına yanlarına gidiyoruz  kaldıkları ev dede evi kayınpederimin babasının evi beş erkek kardeşi var kayınpederimin hep siz gidiyorsunuz biz gidemiyoruz diye sitem ediyorlardi kayınpederim de kendine hemen evin yanına küçük iki artı bir ev yaptı ama küçük büyük oğlumun mobilya beşigi vardı kaynanam evde yer yok çocukta içinde yatmıyor diye içine yatakları doldurmuştu geçen yıl eşimin amcasigil gitti dede evinde kaldılar gelinlerini de götürdüler küçük oğlu vardı bana o beşikte yatirmmi dedi benim oğlum büyük olduğu için dedim orda kalsın yatir sonuçta bir ay kalacaktı bende küçük oğluma beş aylık hamileydim neyse ben agriliyim ailemi gormeye gittim ağrıya ben gitmişim gelinleride İstanbul'a donmuş dönmeden oğlumun besigini lazım olmuyor diye kırıp yakmışlar şimdi kaynanam söyledi delirdim ne hakla ya ben iyilik ettim oğlunu yatir dedim bide benden izin almadan nasıl kırarlar o ev dede evi herkesin evi yani onların da değil eşimde diyo yazın yine gidelim bende istiyorum köy havasi oğluma çok iyi geliyor ama yaza küçük oğlum altı yedi aylık olacak nerde yatıracam kaynanama dedi arayacam eşimin yengesini ağzıma geleni söyleyecem dedi biz bir yerdeymisiz geldiğimizde kırıp yakmışlar di bir şey diyemedik sende deme üzerinden yarım yıl geçmiş siz olsanız soylermisiniz ne hakla ya yep yeni beşik çok sinirliyim ve bize geçen hafta korona bulaştıranlar onlar test yapıp yanımıza gelmişlerdi 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,881 soru

24,421,621 cevap

351,622 kullanıcı

...