0 oy
706 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar uykudan uyandik AFAD 4.8 dedi ama hiç öyle değildi bence daha yüksek

18 Cevaplar

0 oy
(3,679 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabb'im yardımcımız olsun Beterinden korusun inşallah
tarafından
Amin canım saolasin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah kimseye bişey olmamıştır
tarafından
Çok şükür canım kısa ama siddetliydi
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım bina eskiyse yada deprem merkez üssü yakininizdaysa Çok fazla hissetmiş olabilirsin Rabbim beterinden korusun.
tarafından
Beşinci katta dere ağzındaym yeni olan binalarda çok hissetmiş
0 oy
(163,366 puan) tarafından
cok gecmis olsun
tarafından
Saol canım
0 oy
(4,751 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım inşallah devamı gelmez 
tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun 
tarafından
Saol canım benim
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun.  
tarafından
Saol canm benim
0 oy
(852 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım 
tarafından
Saol canım benim
0 oy
(3,415 puan) tarafından
Evet baya hissettim 
tarafından
Bingöl'de mi oturuyorsunuz
(3,415 puan) tarafından
Evet bingolluyum
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Elazığ da da iki ilçede baya hissedildi 
tarafından
Elazığ ile Bingöl Yedisu da ayrı ayrı oldu
(2,831 puan) tarafından
Aynen sabah 9 gibi yine oldu Elazığ'da
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
tarafından
Saol canım
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım beterinden korusun inşallah 
tarafından
Amin inşallah saol canım
0 oy
(290 puan) tarafından
Bingöle Çok geçmiş olsun canım Allah esirgesin Malatya’da yaşayan biri olarak depremin etkisi halen üzerimizden gitmiş değil o korku hep var
tarafından
Benimde öyle Elazığ depreminde elazığ'daym ailem elzigda rabbim bir daha yasatmasn
(290 puan) tarafından
Aminnn canım ya
0 oy
tarafından
Geçmiş olsn canm rabbim beterinden korusun inş
tarafından
Amin canım saolasn
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Evet bende uyandım uykudan ev resmen zırp zırp etti gece 3.50 de oldu
tarafından
Aynen öyle herkes uykudan uyandı abimlerim evi yeni yapı evden ses çıkmış rasmen
(1,776 puan) tarafından
Bizimkide 3 yıllık bizimkide yeni ama hissettik sallandı, Bingöl Simani mahallesi varya ben ordayım
tarafından
Bizde uydukentteyiz canım beşinci kattayim net hissettik daha devamı olacakmış
(1,776 puan) tarafından
Ha uydukent biliyorum Calium var alışveriş merkezi, bizde oraya arabayla 10 dk uzaktayız işte
tarafından
Evet canım simaniyi biliyorum özlem düğün salonu oraları değil mi erzurum yol üstü
(1,776 puan) tarafından
Soğuk çeşme var kuzum, çevik kuvvet şube müdürlüğü var, ama bende uydukent tarafını seviyorum eşim iş yerine yakın diye burayı tutmuştu
tarafından
Uydukent tarafi daha güzel aktif bir yer bende burayı seviyorum soğuk çeşmeyi bilmiyorum ama oradaki çelik kuvveti biliyorum oralar çok sakin
(1,776 puan) tarafından
Evet sakin yer, kargom gelecek sabahtandır onu bekliyorum gelmedi daha, eşim polis ya kuzum iş yerine yakın olsun diye orayı tuttu, yoksa bende o tarafları seviyorum zaten sürekli bir ayağımız uydukentte, manava, markete falan geliyoruz
tarafından
Ters düşüyor ya ondandr gecikmesi benimde az önce kargom geldi Bingöl'de mesafeler çok kısa her yere dakikalar içinde gidebiliosun :)
(1,776 puan) tarafından
Yurt içi kargo az önce geldi perde aldım ip perde haki yeşilini belki bilirsin kuzum, aynen Bingöl küçük yer anında gidebiliyorsun :) sen ne aldın
tarafından
Bende tablo aldım geldiler :)) benim oturma odam haki yeşili kahve tonalri :))
(1,776 puan) tarafından
Benimki koyu gri tonları, ama perdemi yeşil aldım, açık gri istiyordum stokta kalmamıştı bende yeşilinden aldım :D inşallah mutfağa alcam açık grisini, ünite alcam daha, evi yeniliyorum baştan :D
tarafından
Ne güzel darısı başıma ev sizin mi :)) bende ev sahibiyim ama aklımdan geçen çok şey var bakalım benim sadece berjer ile kanatlarım koyu haki yeşili ipliler sıkıntılı değil mi bende yeni çıkan tüylü gelinlik gibi olan perdelerden yaptırmayı düşünüyorum
(1,776 puan) tarafından
O tüylü perdeleri hiç duymadım ama dur bakim, yikama konusunda talimatları var kuzum bağlayıp yıkayınca bişey olmuyor ama acayip şık duruyor bir görsen :D genellikle mutfağa alıyorlar ama ben 2 yeşil salona 1 tane açık gride mutfağa alacam diğer odalara normal tül alcam, çok masraf yapıyom :D yok benim değil ev kuzum ama 8 senedir burdayız ev benim gibi bişey oldu :D başka eve gitsemde sıkıntı olmuyor ölçüler aynı, 5 yıllık evliyim eşyalarım yıprandı çocuklar sağolsun yeni yeni her ay bişey alarak yeniliyorum, şu perde işi bitsin bende ünite, yemek masası alcam
tarafından
Bende dördüncü yıla gircem Nisan'da inşallah:)) sağlıkla kullan inşallah baya uuzun zamandır burdasın benden iyi biliosun :D bende devlet hastanesine yakınım olurda ayağın düşerse beklerim :)
(1,776 puan) tarafından
Devlet ahhh bana hastane deme :D her ay geliyorum zaten en son 1 ay önce gittim Tomografi çektiler taş mı düşürüyorum diye ama sonucu hala almadım kaldı öyle, oğlumda 2 hafta önce burnuna nohut soktu babası onu götürdü devlete çıkardılar şükür, çocuk hastanesi bakmıyormuş öyle konuları :D yok kuzum daha 8 sene olmadı garanti 8 sene burdayım onu demek istedim yanlış yazmışım 6.yılımıza giricez burda Adanalıyım ben normalde, bende her zaman beklerim bana yolun düşerse :)
tarafından
Ayyy inanmıyorum nasil nohut koydu çok geçmiş olsun
Buranin hastanesi beş kuruş para etmez hiçbirşey bilmiyorlar çocuk ve devlet hastanesi aynı kizlarimj genellikle Serhat gümüşe götürüyorum oda birşey bilmiyor özeli de aynı halt elazigli olduğum için oraya gidiyorum ben Allah size sabır versin :)
(1,776 puan) tarafından
Bunu ben söyleyecektim ağzımdan aldın lafı, evet öyle maaalesef hiçbir halt bilmiyorlar, ben ağrıdan başımı duvarlara vuruyordum sünitiz olmuşum eşim izin aldı emniyetten gittik hastaneye, ben bir serum yapın gözümü açamıyorum gözüm uyuşuyor diyorum sana serum yapsamda ağrısını geçirmez diyor boş boşuna kendini deldirme dedi, dedim sen yap hele geçmezse o benim sorunum, ay hiçbirşey bilmez mi bir insan, kan sonuçları çıkıyor varsayım üzerine yorum yapıyor eşimde bişey bilmiyor burası diye çok der, ben doğumu burda yaptım kızıma Allaha şükür Yunus beye denk geldim buraya 1 sene önce tayini çıktı mükemmel bir doktor, özele gittim 7 aya kadar birtane küpeli bir doktor vardı oranın gözdesiydi o gitti başka şehire bende devlette yunus beye gittim bir adam bu kadar iyi doktor olabilir kuş gibi geçti sezeryanim çokta memnun kaldım ondan :) diğerleri vasat, ben siteler varya kahverengi oranın karşısında oturuyorum
tarafından
Yunus ibikde gitti.. kız serum yapmayı bile bilmiyorlar adama yanlış yapiosun diyorum yok diyor deidm bak serumu yanlış yaptn bana saglikcimisinn dio bunu anlamak için sağlıkçı olmaya gerek yok göz nizam var 5 dk sonra kolum hep şişti serum deri anltinda topandi ben iki sezeryanla Elazığ'da oldum o yüzden burdaki dogumxulwri pek bilmiyorum o dediğin doktor dan bende çok memnundum Semih miydi Salih miydi hatırlamıyorum muthisdi ama gitti enginde bizim burda kendine klinik açmış sadece muayene 250 tahlilelrde özelde tekrar giris yapıp muayene olup tahlil.verip buna getirilecekmis kendilerini zeki zannediyorlar hepsi..
Ben hiç simaniyi bilmiyorum canım sadece önünden gecmisliğim var :)
(1,776 puan) tarafından
Ayy ne diyosun çok üzüldüm :( yunus hoca gerçekten çok iyiydi off bidaha doğum falan yapmam hhahah :D zaten hepsi kaçıyor burdan ona eminim, doğum sırasında benimle çok sohbet etti heyecan yapmayim diye, nereye gitti acaba, benim eşimde Elazığlı ben Adanalıyım Elazığ'da akrabası çok ama biz hiç gitmiyoruz oraya
tarafından
Bingöl'e doktor dayanmıyor Aleyna var şimdi onu öneririm :)) ben sürekli elazigdaym iki günde bir ayağım orda :)
(1,776 puan) tarafından
Burda doğum oranı çok o yüzden yoğun çalışıyorlardı, Elazığ yakın benim memlekette yakın olsaydı giderdim valla :)
tarafından
Aynen sağlık olsun daha :))
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun
tarafından
Saol canım
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Geçmiş olsun afaddan iyi bilemezsin evinizin yapısıyla alakalı hissetme şekli 
(1,776 puan) tarafından
Benim evim 3 yıllık yeni bina, ama en üst kattayım bende Bingöldeyim ve gece 3.50 sularında hissettik ev resmen Zırp zırp biryere vuruyordu o kadar şiddetli oldu, ben kalktım direk lambayı açtım resmen ses çıktı duvarlardan korkunçtu
(25,180 puan) tarafından
Binanın yeni olmasıyla alakalı değil canım zeminle alakalı alt yapı sağlam değil demekki
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Cok gecmis olsunn
tarafından
Saol canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu