+1 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (799 puan) tarafından
Kızlar bebeğimin biberonu kayboldu onu ararken başka biberon buldum 3 ay önce köye giderken unuttum diye yolda aldığım biberondu arabada koyden donerken mama yapmıştım içmemişti eve dönünce de eşim ıvır zıvır koyduğumuz odaya koymuş bende unutmusum kendi biberonunu kullanıyordum içindeki şeyi disariya döktüm su kaynattım boş çalkaladım önce sonra bulaşık deterjanı ile kayar suyla iyice yıkadim kokusu çıkması sonda çamaşır suyu ve kaynar suda beklettin 1 saat sonra duruladim sonra sirkeli karbonatlı suda 1 saat beklettim duruladım iyice en son temiz kaynar suda beklettim şu soguyuncaya kadar.

Onunla mamasını verdim içti işin kötüsü çocuk mamasını içtikten sonra kendi biberonunu buldum ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim biberonu temizleyene kadar yogurt du hero baby cam kavonuzdaki ek gidalarla idâre ettim emmeden de uyumuyor 10 dan sonra da biberon bulamazdım eşim gece ise gitti çocuğu bırakacak ta kimsem yok Öyle verdim bisey olur mu ki aklıma takıldı.

14 aylık kızım

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Keşke çamaşır suyu ile.yikamasaydin sirkeli karbonatlida  bekletme idin  o daha sağlıklı olurdu://
-Reklam-
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Froch marka biberon emzik temizleyici al. Bir daha çamasır suyulu suda sakın kaynama. Simdi onu içine su koy beklesin günlük değiştir bir hafta falan içinde su dolu kalsın. İçine işliyor. 100.lira verdiğim chicco biberonu attım ben o yüzden. Koku bir türlü gitmedi. Bende temiz olsun diye şettim ama 100 lirayı çöpe attım. Bu temizlik sıvısından aldım. 24 liraya
0 oy
(164,096 puan) tarafından
casir suyu sindimi cikmaz kokusu yaa

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
+1 oy
2 cevap 105 göst.
17 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Masum anne (337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,494,048 soru

24,409,573 cevap

350,808 kullanıcı

...