0 oy
177 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar bizim muhasebeci beni baska yerde gosterdigi icin dogum parami alamiyordum adam pislik dolandirici hapse girmis beni gosterdigi yerle iletisim kuramiyoruz simdiki muhasebeci beni magdur gosterip issizlik maasi baglayabilir mi bilgisi olan var mi 2000 gunum yok ama magdurum rapor baslangic tarihim yaziyor is veren cikisi yapmamis gorundugu icin alamiyorum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Malesef canim mümkün değil 
tarafından
Bi umut :(
-Reklam-
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Canım e devletten baktığında iş yerin gözükür kontrol etmedin mi hiç? Farklı iş yeri çıktığında. Sgknda dökümlerin gözükür. 2000 günün nasıl yok çok şaşırdım yerinde olsam iş yerinide şikayet ederdim.. 
tarafından
Iki aylik hamileyken sigortam basladi adam herkese biseyler yapmis bir degil bir kac yerde gostermis bisryler yapmis oyle bir yapmis ki oluru yok yani isten cikisimj gostermesi gereken yere asla ulasamiyoruz zaren sikayet edilmis arrik ne olduysa bi ara kacmisti yakalanmis simdi hapiste
(2,568 puan) tarafından
Bence yarın sgkyı ara 170den onlar seni yönlendirir. Belki dava yada dosyan açılır. Orada çalıştığına dair belli arkadaşların şahitlik eder. Veya dilekçe yazılır. Az değil peşine düş işin.
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Hemen şikayette bulun işçi kazanıyor böyle durumlarda fazlasını alırsın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 193 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Seymaak1 (763 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 282 göst.