+1 oy
798 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (852 puan) tarafından

image

82 günlük 3 gündür oyuncaklara tekme atmayı öğrendi kendi kendine gülüyor bide vurdukça :) Çok şükür o oyun oynarken biraz dinleniyorum artık kucak istiyordu sürekli kucağı azalttık artık 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oyyy maşallah yerim ben kuzumu Rabbım bağışlasın inşallah canim 
tarafından
İyiyim elhamdülillah bitanem ❤️ çocuklar evde onlarla ilgileniyorum hulyammm  hava soğuk bir yerede cikilmiyor  birlikte vakit geçiriyoruz ❤️❤️☺️
tarafından
Ohhh ne güzel kuzum aman çıkmayın en güzelini yapıyorsunuz vallahi kuzum hasta olmasınlar kuzucuklar senin oğlanın sınava ne oldu kuzum ❤
tarafından
Valla çıkılacak gibi canım ya dışarısı eksilerde  ev zor isiniyor soğuktan
Teyzesi sınavı iyi geçmiş çok şükür inşallah böyle devam eder sağolasın hulyamm rabbim razı olsun kuzum ❤️❤️
tarafından
Senden de zehrammm ❤❤❤ maşallah inşallah daha iyi yerlere gelir Rabbım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah ❤ evet kuzum vallahi soğuk
tarafından
Amin amin ecmain hulyammm ❤️❤️ sizin orada yağışlar devam ediyormu
-Reklam-
0 oy
(163,350 puan) tarafından
bin kere masaallah
(852 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(2,301 puan) tarafından
Masallah sana bidiiiiiiikkkk bu satte uyusaniza be yavrumm benimkide ayakta ya ☺☺ biminn oyuncaklari tanidiimm oyun halisindan cikann benimki onlarin yuzune bakmiyo artik ☺
(852 puan) tarafından
Sağol canım bu ana kucağı ve emzik hayatimi kurtardı valla :) rahat rahat temizlik yemek yapıyorum yemek yiyebiliyorum artık emzirmeden :D inşallah sıkılmaz hemen benimki de
(2,301 puan) tarafından
Ayyy allah korusun insallah canm insallahh masallah diyelim de ☺ insan sonrasi cok sikinti hayat felc oluyo benim suan oyle yidi beni yidiii ☺
(852 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım her bebek çocuk bir olmuyor işte :)
0 oy
tarafından
Maşallah tebarekAllah Rabbim size bağışlasın canım oynasın kuzucuk neşesi bol olsun ☺️
tarafından
Kusum napiyosun canim benim ❤️
(852 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
tarafından
İyiyim aşko hamdolsun çocuklar evde onlarla ilgileniyorum ful artı ful boşluk yok :)) sen nasılsın iyimisin misafirlerin gittimi ❤️❤️☺️
tarafından
Misafirler bigun kaldi gitti kusum diger kaynim onlar gekcek diye gunduz vardiyasina gecmis bende iyi dedim haftaya gelirler buyuk ihtimal
tarafından
Oh ne güzel misafiri bende çok severim  kuzum  sen iyisin dimi hasta falan değilsin  havalar çok soğuk gidiyor dikkat et kendine
0 oy
(5,289 puan) tarafından
Allah bağışlasın cnm bnm kızımda 5 buçuk aylik hic sevemedi oyuncak hemen sıkilıyor 
(852 puan) tarafından
Benim ki meraklı bayağı ama bakalım ne zaman sıkılacak
0 oy
(2,397 puan) tarafından
Oysss benimki de ayaklarla oynatinca hoşuna gidiyor bunlar bugün birine eli çarptı korktu galiba bı ağladı bı ağladı kaldırdım sonra maşallah barekALLAH nazarlardan korusun RABBİM
(852 puan) tarafından
Amin canım hepimizin çocuklarını :) senin ki ne kadarlık
(2,397 puan) tarafından
Üç buçuk aylık
0 oy
tarafından
Maşallah yavruya kaç kg acaba
(852 puan) tarafından
Sağol canım 2 aylıkken 5.100 falandı şuan 6 ye yaklaşmıştır
0 oy
tarafından
Kırk bin kere maşallah canım