0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (677 puan) tarafından
..,..............

6 Cevaplar

0 oy
(436 puan) tarafından
Vardır da bana pek mantıklı gelmiyor nedense.

Yani eğer eşinizle ayrı değilseniz ve iki üç günde bir birliktelik oluyorsa bence bu testlerin bir anlamı yok.
tarafından
Ovulasyonla yumurtlamayı yakalayan biri olarak çok fazla ise yarıyor canım emin ol . Benim adetim o kadsr duzesinsizdi ki 1.5 ay olmadığımı bilirim e süre bu kadar uzun olunca haliyle denk gelmiyor bazen o 2 günde 1 ara verdiğin o sürede bile yumurtlama gerçekleşmiş olabiliyor . Bu testler en azından sağlıklı bir şekilde kaç günde yumurtlsdigini çok net gösteriyor hatta ben hamileligimi bile bu testle öğrendim diyebilirim . Tabi ki öncelik Allah'ın takdiri ama baya güzel bişey
-Reklam-
0 oy
(1,005 puan) tarafından

Been:)) ovulasyon testi kullnmstm

0 oy
(2,283 puan) tarafından
3 sene olmadı 3 aşılama oldum gene tutmadı ama evde sakin kafayla yumurta takibi yaptığım için hastane psikolojisi olmadığı için heralde 2. Ay hamile kaldım ilk ay yumurtlamayı kaçırmışım onu değerlendirememiştik Allah ın izniyle inanarak yapınca bişeyler oluyo cidden 
0 oy
(907 puan) tarafından
Ben kaldım ovülasyon testi ile. Adet bitince başlıyorsun pik olan günü değerlendirdim hamile kaldım. Hatta düğüne gidecektim Ogün dedim Bi test yapim yoksa akşama bırakacaktım testi yaptım baktım ikinci kırmızı çizgi koyu çıkmış hemen değerlendirdim günümü. Çünkü adet düzensiz oldumu olmuyor canım. Tabi takdir allahın 
0 oy
(163,332 puan) tarafından
ben ovulasyonla kaldiydim
0 oy
tarafından
Soruyu okuyunca tercihim karşı cins diyesim geliyor :D hamileyken denemek amaçli ovulasyon testiyle denedim baya koyu cizgi çıkmıştı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 102 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 260 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 246 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 305 göst.