0 oy
759 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bugün bime uğradım ve gözüm kaldı tadını merak ettim. Fiyatı pahalıydı ama yinede denemek için son paramı acımadan verdim.(30tl)

Eve gelip bi kaşık denedim ve acayip hoşuma gitti. Görüpte alsam mı acaba diye düşünenlere tavsiye etmek içinde post açtım . Almış olanlara yada alacak olanlara afiyet olsun .

Ben çok beğendim .

image

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Deniyelim bakalim gordumde begenmem diye almamistim 
tarafından
Tabi herkesin damak tadı bir değil ama ben beğendim sende denk gelip alırsan inşallah beğenirsin yoksa arkamdan aldimda beğenmedim kız da damak zevki yokmuş dersin hahahahhh :D kulaklarım çınlasın istemem :D
tarafından
Yok annem sanki kafama silah dayayipmi aldiriyon benim begendigimi belki sen begenmessin bi yiyecek icinde konusulmaz zati gelirim sana derim kiz ben begenmedim diye ahahha
tarafından
Hahahahh emin ol beğenirsin canım alıp yersen bana özelden yaz beğendim yada beğenmedim hoşuma gitmedi diye :D
tarafından
Alirsam derim asko afiyet olsun sana unutmassam tabi alirim djdh
tarafından
Teşekkür ederim canimm benimm ❤️
-Reklam-
0 oy
(962 puan) tarafından

Kız oda ben gibi Antepli kötü olurmu hiç bacı :P<3

Afiyet olsun balım:P

tarafından
Teşekkür ederim canimm ❤️ tereddütle almıştım eşim beğenmedi benim çok hoşuma gitti ❤️
(962 puan) tarafından
Ay aman onlar neyi beğenir ki benim kocamda sürekli herşeyi seçer irdeler .Djsjjs
tarafından
Ayy evet kendi alsaydı begenirdi kesin ben aldım diye birşey buluyor yoksa yüzündeki mutluluk ifadesini gördüm :D kesin sonradan getir yiyeyim der hep öyle oluyor :D
(962 puan) tarafından
Hahahaa tuhaflar bacı işte ❤️
tarafından
Alıştık artık kuzum ❤️
0 oy
tarafından
Bunca yil markette calistim bunu kaju kremasi oldugunu ilk defa duyuyorum yeni mi ki acaba
tarafından
Ya mesela her yemekten sonra bardakla iciriyorum bir iki yudum aliyo sonra gargara yapiyo icmek istemiyo bardakla oynamak istiyo vs
tarafından
Ahahah gece gece meraklandirdin kiz beni ruyama girecek simdi :D
tarafından
İnşallah düzenli bir şekilde su içmeyi alışkanlık eder canım ❤️❤️❤️ merak iyidir canım aklından çıkmam hahahah :Dd
tarafından
Hahahah yarin bakcm kiz merak ettim :D simdilik iyi geceler Allah rahatlik versin ☺❤
tarafından
Teşekkür ederim canimm bnm yorumların için sağol iyi gecelerr tatlı rüyalar. Allah rahatlık versin ❤️☺️
0 oy
tarafından
Aklımda bulunsun bakalım bu sefer gidersem bakayim canın bende sağol ☺⚘
tarafından
Rica ederim canım inşallah denersen beğenirsin ❤️☺️
tarafından
İnşallah canım bakalım ☺❤
0 oy
(593 puan) tarafından

Az öncekini yorumlyacaktm kapandı post. Teskrler canm bende deneyecem kesinlikle. Ama işin içinde kaju varsa güzel olmazmi diye düşündüm :)ben görmedim hiç bimde pek bime gitmem ondan herhal

tarafından
Ben fırsat buldukça hep bim,a101, şok marketlerine uğrarım ne gelmiş diye. Yiyecek almam her hafta güzel şeyler geliyor diye kafa dağıtmak için giderim almasam bile. Ama gözüm kaldı almadan geçmedim memnun kaldım denk gelipte alırsan eğer afiyet olsun cnm şimdiden umarım beğenirsin herkesin damak tadı bir olmuyor ❤️❤️
0 oy
(7,118 puan) tarafından
lezzet = kalori bombası.İşim olmaz böyle seylerle, afiyet olsun.
tarafından
Teşekkürler.
0 oy
(163,561 puan) tarafından
kaju hic sevmem
tarafından
Bende hiç sevmem. Fındık , Antep fıstığı ,bademi çok severim. Tereddütle aldım %70 beğenmem diye ama beğendim cidden :D hafif bir tadı var
0 oy
tarafından
Ay 200 Gr biseye 30 lira veremem boğazım icin
tarafından
Gözüm kaldı gittim aldım sonra geri bıraktım geri aldım kasaya götürdüm sonra geri vazgeçtim. Ama canım istedi. Yoksa bende vermem o parayı birde son paramdi :D ama pişman olmadım verdiğime ona çok mutlu oldum :D
tarafından
Afiyet olsun canım. Parası normal kaju pahalı bişey. Bende çok severim kajuyu
tarafından
Ben hiç sevmem kajuyu ama kreması güzel oluyormuş hoşuma gitti :)
tarafından
30 liranın hakkıni verdi diyosun
tarafından
Fazlasıyla :D
0 oy
tarafından
Ilk gebeligimde o kadar cok kaju yedim ki. 5 yildir kaju gormek bile istemiyorum :)
tarafından
Ozaman haklısın canım :D
0 oy
(4,434 puan) tarafından

Aylar önce bime gelen bu antebellanın Antep fıstık kremasını almıştım Bi heves hala öyle duruyor dolapta valla bizde çok tükenmiyor böyle şeyler sanırım :) aklımda onunla fıstık ezmesi dolgulu kurabiye yapmak var tarihi geçmeden :D

tarafından
Boşa gitmesinden iyidir canım :))
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Bime bı gittiğimde bakayım canim
tarafından
Tamam canım afiyet olsun şimdiden ❤️
0 oy
tarafından
Deneriz teşekkürler 
tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 194 göst.
14 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (237 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 592 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 502 göst.
1 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Merve3503 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.
28 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni bir ben!!! (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,242 soru

24,180,709 cevap

336,315 kullanıcı

...