0 oy
253 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,038 puan) tarafından
Boynum bir haftadır aşırı ağıriyor daha doğrusu bir yıldır ağıriyor sürekli geçiyor sonra tekrar başlıyor son bir hftadir inanılmaz ağıriyor cumartesi doktora gittim rotgen cekti boyun düzleşmesi bikac yerde kireçlenme var  dedi ama emar cekecegiz netlessin diye  .çok zor bişey ya ağrıdan duramiyorum nekadar sürede iyileşir ilaç iğne dışında başka ne iyi gelir evde yapsam delircem ağrıdan yerimden kalkamiom

4 Cevaplar

0 oy
(3,417 puan) tarafından
Hangi bölüme gittin canm benimde boyun duzlesmem var boynum şişti horgüc görüntüsü olusturdu bende ücretli fiziğe basliycam ayın 15 inden sonra 4 seans sonrası düzelme oluyormuş ama doktor çok önemli daha önce gittim başka doktora hiçbir faydasını göremedim 
(1,038 puan) tarafından
Fizik doktoruna gittim canım kan tahlili rotgen cekti rotgende boyun düzleşmesi kesin dedi emarda başka şeyler çıkacak mı bakcaz dedi berbat bir ağrı ya bu nedir böle benim bisenedir var hep erteledim ara ara oluyordu ama bu sefer dayanamıyorum uyku uyuyamıyorum muhtemelen banada fizik tedavi vercek baş ağrısı yapıyor mide bulantısı bende belime kadar vuruyor ağrı
(3,417 puan) tarafından
Hadii çok geçmiş olsun canm benim o kadar yok ama tedavi olmazsam benimde olur
(1,038 puan) tarafından
Benimde bukadar deildu hep erteledim çok ilerlemiş tedavi ol aksatma canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Genelde egzersiz öneriyorlar bende de var. doktor egzersiz önerdi bi uzmanla yap önce dedi ama bebekten vakit yok tabi şuan.
(1,038 puan) tarafından
Fizik tedavi dicek sanırım ama bebek var nasıl gidp gelcem ama çok kotu bir ağrı ya günlerdir uyuyamiom
tarafından
işte bende o yüzden gidemiyorum malesef. Şimdilik yapabileceklerin kafanı çok aşağı doğru tutma telefon tablet vs bakarken. Ortopedik yastık belki alabilirsin başta rahatsız eder ama zamanla alışınca rahatlarsın.
(1,038 puan) tarafından
Boyunluk verdi takamiyorum
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Geçmiyor  canım malesef önüne eğilmeden çok iş yapmamaya çalış bendede var fizik tedaviye gittim boynuma ve sırtımda omurga kenarlarına bir sürü iğne yaptı 4,5ay idare etti beni ama şimdi yine ağrıyor omuzlarımdan birileri aşağı asılıyor gibi eşine masaj yaptır giderbilirsen fizik tedaviye gitmeni tavsiye ederim 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Bende hiç bisi yoktu doğumdan sonra hem sırtım hem boynumda duzlesme çıktı artık o baş ağrıları beni krize sokuyor bide üstüne migrenim tetiklenip o geliyor sırtım desem öldürüyor yastığımı alcalttim o çok işime yaradı canım baş ağrım geçti rahat ettim fizik tedaviye gönderdi daha günüm gelmedi ama işe yaramadı babamda vardı boşa gidersin dediler bakalım ne olacak önemli olan yastık gerçekten Bn bunu anladum
(1,038 puan) tarafından
Bana boyunluk verdi takamiyorum ya gerçekten beni de oldurcek bu ağrı baş ağrısı mide bulantısı yapıyor ya .iğne verdi sabah akşam ama etkisi geçtiği an agirio bakalım bugün bidaha gidcem ağrıdan uyku uyuyamiom
(4,061 puan) tarafından
Öyle oluyor ağrı oldukça sinir basıyor falan kötü yapıyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 174 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,667 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
+1 oy
6 cevap 178 göst.
0 oy
3 cevap 108 göst.