0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sabaha kadar o kadar çok uyanıyor ki ben hiç uyuyamıyorum. Bebeğin uyanmalari ağlama şeklinde gözünü açmadan. Emip geri uyuyor. O uykusunu almış oluyo sabah da erkenden uyanıyor. Ben uyumadan geri kalkmak zorunda kalınca çoook sinirli oluyorum. Yok mu bunun çözümü :ermm:

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 haftadır ben :) bekliyim çözüm bulan varsa faydalanayım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Malesef canım biz anayiz ana geçecek inşallah bu günlerde kac aylik senin 
tarafından
10 ay 10 günlük
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Memeyi destek yapmış kendine emzirmeden uyutmaya deneyin bir gün ağlar ertesi güne daha çok alışır. Aç olduğunu düşünüyorsanız uykusunda uyandırmadan emzirin
tarafından
Vermezsem gözünü açıyor uyanıyor yani
(1,404 puan) tarafından
Yapcak birşey yok uyanıkken emzirmeye eksik kesinlikle poposuna pispisla sakinlestir yatır kaldır aglacikca. Bu şekilde uyutmaya çalış
0 oy
(3,141 puan) tarafından
20 aydır böyleyim bide bazı geceler uyanıyor öylece iki saat yatakta oturuyor emiyor :) çözüm gece memeyi kesmek 
tarafından
Vermezsem uyanıyor benimkide
(3,141 puan) tarafından
Ya bana kardeşim diyor mesela gece emmesini kes diye, zaten çok uyanıyor bide kessem hiç uyumaz diye düşünüyorum, memeden kesmeye de az kaldı nasıl olucak ben de onu düşünüyorum uykuları
tarafından
Senin az kalmış benimki daha 10 aylık. Gece uyanınca emmeden de uyumuyor çok nadir sallanat geri uyumasi
0 oy
(519 puan) tarafından
Bizde aynı durumdayız yaa sanırım diş sıkıntısı var Allah yardımcımız olsun geçecek diye bekliyorum:(
tarafından
Ben kaç aydır bekliyorum ama geçmiyo. Diş herhalde diyorum ama yeni gelen diş de yok

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 348 göst.
24 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Alya lina (76 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 218 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,209 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 459 göst.
0 oy
9 cevap 298 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu