+2 oy
625 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10,885 puan) tarafından
Aylık market alışverişi yaptığımız firma ( Anpaa grooosss)tatil çekilişi vardı adam sordu hanımefendi  katılmak istemiştiniz diye bende katıldım eşimin adını soyadını verdim numarasını verdim  ocak 22 ydi geçen hafta yani yarım saat önce kadın aradı ve tatil bize çıkmış üstelik 1 sene içinde istediğimiz tarihte gidebiliriz 3 gece 4 gün Bodrum Muğla Antalya ve Yalova bunlardan istediğimiz yere gidebiliriz bizi hem götürüp hemde getireceklermis bakalım insaallah Bi aksilik çıkmasada gitsek güzel Bi tatil yapsak

17 Cevaplar

+2 oy
(2,136 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla günü birlik oluyor otel falan gezdirip devre mülk satmaya çalışıyorlar canım. Banada çıkmıştı gitmedik. Zaten sadece bana çıkmamış çekilişe katılan herkesi aramışlar sonradan öğrenmiştik.
(10,885 puan) tarafından
Konaklamada varmış  3 gece 4 gun
(2,136 puan) tarafından
Siz bilirsiniz canım gitmek istiyorsanız gidin tabi ama böyle bir şeyle karşılaşırsanız şaşırmayın diye yazdım.
(10,885 puan) tarafından
Yok gidip gitmeyeceğini belli değil daha eşimle etraflıca konuşmadık bide dolandırıcı olup olmadıklarını bilmiyoruz googledrn de baktım tatil cekilisiyke ilgili bisey bulamadım burda yapılan yorumlarida ciddiye alıyorum tabikide
-Reklam-
+1 oy
(22,057 puan) tarafından
Vay beeee gidin kiz vallahi değişiklik olur
(10,885 puan) tarafından
Hiç ihtimal vermemiştir bize çıkacağına
+1 oy
(1,206 puan) tarafından
Oo süper ama dikkat etde dolandırıcı olmasınlar:)
(10,885 puan) tarafından
Bilmiyorumki eşime dedim gidip avm yetkililerine Bi sor diye
(1,206 puan) tarafından
Aynen ALLAH korusun ne olır nee olmaz devir öyle devirki
(10,885 puan) tarafından
Para yatirmadik eğer isterlerse vermeyiz bizde ahaga
(1,206 puan) tarafından
Aynen
+1 oy
(2,063 puan) tarafından

ohhh kizzz yaşadın :Dne güzel 

(10,885 puan) tarafından
Dimi bende çok sevindim de işte işin altında başka bisey çıkmasa bari
(2,063 puan) tarafından
insallah cikmazcanim
+1 oy
(30,210 puan) tarafından

Kiz  yalan  o vizede oyle dediler çıktı gittik yer tanıttılar geldik sjsjsj

(10,885 puan) tarafından
Ciddimisin bu öyle değil otel yemek konaklama her şey icindeymis
(30,210 puan) tarafından
Bizede öyle dediler gidince öğreniyorsunuz
(10,885 puan) tarafından
Yaa hiç gitmeyelim oyleyse
(30,210 puan) tarafından
Cnm araştırın inan biz gittik döndük yer tanıtıyorlar almanız için
+1 oy
(1,297 puan) tarafından
Ayyy ne güzel..keşke bize de ciksa
(10,885 puan) tarafından
Ummadığım Bi tatil kazandım çok şaşkınım
0 oy
(2,411 puan) tarafından

Anam ne güzel olmuş hadi gözünüz aydın :angel:

(10,885 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(821 puan) tarafından
Ne güzel cnm... ❤️
(10,885 puan) tarafından
Dimi insaallah Bi sıkıntı çıkmaz
0 oy
tarafından
Dolandırıcı olabilirler büyük ihtimalle bize de birkaç kere aynısı oldu anne babama da ama dolandırıcılar
(10,885 puan) tarafından
Yaa bende Google den baktım bu çekilişle ilgili bisey yazmiyo eşime soylicem gidip sorsun varmi böyle Bi tatil emin olsun
Dolandırıcı olsalar bile para yatirmadik sonucta
0 oy
(662 puan) tarafından
Ne güzel bedavadan tatil git çatır çatır eğlen kiz
(10,885 puan) tarafından
3 çocukla çatır çatır eğlenmek mii nirdeeeee
(662 puan) tarafından
Olsun çocuklar eglenir sende kafanı dinlersin
0 oy
tarafından

Şanslısınız güle güle gezin:)

(10,885 puan) tarafından
Bilmiyorum ki dolandırıcı olabilirler ki acaba eşim evde değil gelsin etraflıca Bi konuşalım öyle jarar veririz
0 oy
(163,475 puan) tarafından
vaay şansa bak     
(10,885 puan) tarafından
Normaldede şansliyimdir bende ilk defa bedava Bi şey kazanmış oldum Buda dolandırıcı çıkmasa bari
0 oy
tarafından
Sakın gitme. Babamlarada çıktı Yalova ya gitmişlerdi. Gittiklerinde pişman oldular. Peşlerinde biri bitene kadar bırakmıyor devremülk satmaya calisiyor. Habire peşinde biri olacak :D
(10,885 puan) tarafından
Bunlarda dediği Yalova'daki Bi yemek var ona katilicaksiniz size tatil  bileti verecekler
0 oy
(678 puan) tarafından
O herkese çıkıyor emin olun birşekilde ikna edip devremülk satiyorlar  bizede cıktı gitmedim 
0 oy
tarafından
Devre mülk satmaya çalışıyorlar..  Biz ilk evlendiğimiz sene eşimle gitmiştik, otobüslerle yalavo da bir tesise götürüyorlar, bir tane de görevli veriyorlar yanına önce gezdiriyor her yeri sonra sürekli yanın da sigara içmeye cikiyorduk adam yanımız da bitiyordu asla yalnız bırakmıyorlar.. Tek amaçları devre mülk satmak, o kadar bunalmistik ki eşimle asla imzalamicaz diye karar verdik ama esim sonradan imza attı..Bir çok senet imzalatiyorlar, borclandiriyorlar.. Biz daha sonra tüketici haklarına gidip bir şekilde hallettik senetleri geri aldık..  Çok dikkat edin tatil falan hikaye..  Birebir yaşadığım için uyarmak istedim..
0 oy
(436 puan) tarafından
Ayyy ne .güzel ya ben çok çekilişe katıldım hiç çıkmadı ya balayı bile yapmadım banada çıksa çok mutlu olurdum.Senin adina da mutlu oldum inşallah gerçektir güzel vakit geçirirsiniz canim
0 oy
tarafından
Ne güzel canim kazasız belasız gidip gelirsiniz inşallah 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 421 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,734 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,017 soru

24,148,112 cevap

334,757 kullanıcı

...