0 oy
372 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Bebegim bir kaç sonra 2 yaşına girecek ve çocuk odası alacağım yada özel yaptıracağım. Araştırdım çok güzel fikirler var. Sizlerin çocuk odaları nasil resim atarmisiniz? Bana da fikir olsun 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben monsetro kullanıyorum canım çok da memnunum
tarafından
Bende aslında öyle düşünüyorum ama kalkıp kendi çıkar diye endişeleniyorum. Ev dubleks
tarafından
Evet alçak oluyor yataktan kolaylıkla çıkar ama şöyle yapsan telsiz kullan ben telsiz kullanıyorum
tarafından
Evde kamera var zaten ama dalgınlığıma gelir diye korkuyorum. Dun merdivenlere kapı siparis ettik. Aslında o tarz da düşünebilirim. Daha temkinli olurim kamera hep telde acik kalır.
tarafından
Mutlaka önlem al çünkü anlık oluyor kazalar Allah korusun sesiszce hallediyirlar islerini
tarafından
Ayy sorma. Merdiveninkendi çıkıyor hep zaten ama gozetimimde her zaman.
tarafından
Allah korusun Rabbim kaza bela vermesin çok korkarım bende 3 yaşında hala gözlerim üzerinde
tarafından
Hepimizin cocuklarini korusun Allah canm. Cok değerleri hepsi.
tarafından
Amin canım amin Rabbim cemi cümlesini korusun inşallah
-Reklam-
0 oy
(3,550 puan) tarafından

Ben yaptırdım bizim odamız böyle canim 

image

image

image

image

tarafından
Aa güzelmiş cok hoş beğendim. Kitapligin kendi ulaşabileceği boyda olması da bir harika olmuş.
(3,550 puan) tarafından
Evet canım şimdi taşındık yerleşme aşamasındayız yeni odası biraz daha ferah olacak inşallah. Bebek odası olarak açık ve tek renkleri öneriyor uzmanlar. Beyaz benim içimi açıyor bence çok kullanışlı
tarafından
Ben az renkli düşünürüm belki duvarları ama emin değilim tabii.  Seninki gayet his begendim
0 oy
tarafından
Genç odası al cnm büyüyünce de kullanır 
tarafından
Yok ya. Onu genç olunca düşünürüm. Şuan daha çok küçük yaşına uygun olsun canm ya
0 oy
tarafından

Ben çocuk odası yerine tam takım yatak odası takımı aldım  yatıya gelen musafirlerim rahat etsin diye   

O yüzden hiç bir fikrim yok  oğlum Bizim odamizda yatıyor

tarafından
Misafir için ayrı oda var kuzum orası tamamdir. Simdi geldi bebeislere oda :))
tarafından
Benim o güne daha çok var   bakalım nasip   kendi evim olduğu zaman istiyorum taşınmazlar da telef oluyor Mobilya çünkü
tarafından
Ayy evet kötü oluyor valla. Hunharca taşıyor bazı firmalar.
0 oy
(23,300 puan) tarafından
Ben bir yatak bir de dolap alacağım sadece. Odada fazla kalabalık istemiyorum. Zaten oyuncaklarla yeterince kalabalık olacak. Onları da beyaz renk alırım. Zaten. 
tarafından
Himm. Mantıklı canm. Evet bir dünya oyuncak var bizde de
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Kelebek lime modelini aldık yatağını ve dolabını. Yatağın kenarına firma kendisi korkuluk yaptirdi ileride çıkarıp kullanabilelim diye. Ben uzun vadede kullanın istedim o yüzden cocuk odasi yerine genç odası aldık. 
tarafından
Baktım netten hoşmuş. Ama ben öyle şeyleri biraz buyudukten sonra düşünüyorum. Şuan renkli ve bebeksi, bebeğin odada oynarken içi sıkılmasın bebeğin dikkatini çeken renklerde olsun istiyorum
(3,162 puan) tarafından
Evet o konuda haklısın biz iyisini alalım her zaman değişme imkanı olmuyor mobilyaların diye düşündük o yüzden böyle bir şey aldık.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 341 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 204 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,449 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 235 göst.
1 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Isimyok (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 315 göst.
5 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeynosss (13,443 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,689 soru

24,143,259 cevap

334,567 kullanıcı

...