0 oy
737 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,757 puan) tarafından

image

bunu yaptım o an aklıma nasıl geldiyse o malzemeyi koydum ama harbiden güzel oldu ben bile tuz koysam yiyebilirm:) 

Sevdi bakalım yarına da yiyecekmi acaba:)

6 Cevaplar

0 oy
(163,328 puan) tarafından
Afiyet olsun yarasin minnoşa inş devamı gelir
(3,757 puan) tarafından
Inşallah canım bi yediğini diğer gün genelde yemiyor ins bunu yer
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Ohh afiyet olsun yarasın ☺❣
0 oy
(2,665 puan) tarafından
Ne koydun mesela ben et suyuna arpa sehriye yaotm bugun icti
(3,757 puan) tarafından
Ben kabağı pirinci eti balığı bulguru havucu şehriyeyi hatta annem birkez dememe rağmen domatesli şehriyeli çorba yaptı çok güzel olmuştu gerci:)
Bir kere snrm kırmızı biber attım bi corbasina yulaf ezmesi okdr vs vs corna olarak bunları verdim aklıma glmior şuan başka onu  dışında meyvelerinin hepsini yiyor şimdiki olanlarin canım. Limon bile bazen veriorm:) seviyor:) ama doğan filan hiç vermedim
(2,665 puan) tarafından
Sonunu anlamadim sogan mi vermedn ben genelde yemek gbi yapmaya basladim cnm soganini tereyagsni zeytinyagsni bunlarr hep dogal oyle yemek yapiyorm balik corbasidami verdn kac aylksnz ben kirmizi biberi hep katiyorm yemeklerne hatta buzluga attim..
(3,757 puan) tarafından
Balık çorbası verm3dim canım balık kızartıp verdim 9aylik canım.
(2,665 puan) tarafından
Bnde 8 e grsin vericem tekmi verdn bseye katnnmi yarina hazir ilsn die kerevz corbasi yaptm
(3,757 puan) tarafından
Tek verdim cnm ayitladik verdik. Afiyet bal olsun şimdiden:)
0 oy
tarafından
Az az yap canim belli ki deneme asamasindasin bikmasin her gun taze corba yap minige
(3,757 puan) tarafından
Yok canım deneme aşamasında sayılmam pek ama bunu ilkkez verdim
tarafından
Iyi yapmissin şifa olsun :)
(3,757 puan) tarafından
Saol canım:)
0 oy
(1,884 puan) tarafından
Ohhh afiyet olsun benim kuzuma inşallah hep öyle yer bacım ♥♥♥
(3,757 puan) tarafından
Inşallah bacım nerelerdesin görünmedin bugün ? Nisanurum iyimi canım?
(1,884 puan) tarafından
İyi diyelim iyi olalım bacım kızım diş çıkardı teyzesi dün patlattı ilk dişlerini ama çok acı çekiyor bir görsen ağlıyo sürekli biraz şimdi iyi ateşi vardı duş aldırdım öyle onunla ilglendim
(3,757 puan) tarafından
Ooyy kuzum benim yaa neler çekiyor minik haliyle :( ağrı kesici şurub ver canım çok ağrısı olunca yavrucak kivranmasin:(( Iyi yaptın kuzum ateşi düştüm u cnm?
(1,884 puan) tarafından
Verdim kuzum düşüyo ateşi tekrar çıkıyo şimdi yine çıktı :(
(3,757 puan) tarafından
Dikkat et canım altıncı hastalık da da kızımın ateşi çok dengesizdi bi düşüp bi çıkıyordu nezaman düştüğü n3 smn çıktığı belli olmuyor du aklıma o geldi bi an :(
(1,884 puan) tarafından
6 cı hastalık ne bacım ilk kez duydum
(3,757 puan) tarafından
Canım virüsel bisi üç gün dengesiz ateş yapior üç günden sonra geçiyor sonra vücudu suratı filan benek benek kırmızı oluyor sonra onlarda geçiyor 1hagta sürüyor
(1,884 puan) tarafından
Anladım kuzum Allah korusun yavrularımızı her türlü hastalıklardan inşallah
(3,757 puan) tarafından
Amin Inşallah canım. Beni  kızda bugün badireler atlatti
(1,884 puan) tarafından
Hayırdır inşallah canım kötü bişey değil demi
(3,757 puan) tarafından
Çorba döküldü eline şükür iyi kaynardı corba:( yurtecine balon sıkışmış az kalsın düşürüyordu yer yapisickdi çıplak zemine:( tam zamnnda yetiştim onun dışında kaç defa oturduğu yerden düştü
(1,884 puan) tarafından
Ooovv Allah korusun bacım çok dikkat et hay Allah'ım ya büyüdükçe daha çok sıkıntlar çıkmaya başlıyo nisa da parmaklarını çekmeceye sıkıştrdı bugün
(3,757 puan) tarafından
Sorma valla bugün sanki içime bi tane daha çocuk kaçmış gibiydi inanlmz hareketlendi :(
Birseyi varmı canım çok acidimi
(1,884 puan) tarafından
Yok kuzum şükürde çok ağladı ama iki elinide bütün parmakları kalmış çekmeceyi açmıç kapatmış eli içerde kalmış durmuyrki iki dakika arkamı dönemiyorum bebeye
(3,757 puan) tarafından
Yok kuzum yok dökülmüyor iyice harektlendiler yandık ya
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Masllh nasl yaptn peki
(1,138 puan) tarafından
Bizim ebe blendr kullnma diyo
(3,757 puan) tarafından
Neden? Bi süre mecbur kullancz çocuk cigeneyemior edemiyor sonrada vücudu öğütemez hazmedemez
(1,138 puan) tarafından
Iyi degil kullnma sakn dedi suzgecten veya catalla ez dedi çiğneme becersni kullnmiyo galiba
(3,757 puan) tarafından
Onun için zamanı var ama kaç aylık olduğu önemli?
Şuan benim kız 9aylik ve ek gıdaya basladgmz beri çiğnemeyi öğrenmeye başladı rhtlikla
(1,138 puan) tarafından
Hmm ne guzel ya

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 167 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 875 göst.
17 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 800 göst.
23 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 154 göst.

Kategoriler

1,468,470 soru

24,058,825 cevap

330,042 kullanıcı

...