0 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bu son 3 gündür bebeğim gündüzleri çok iyi uyuyor beşiğe koyduğum gibi yatıyor ama gece olunca çığlık çığlığa ağlıyor uyumak istemiyor resmen gece olunca kabus başlıyor sanki kendini sıkıyor ağlamaktan sesi kısılmış ya ama sadece geceleri öyle niye böyle 

5 Cevaplar

0 oy
(4,655 puan) tarafından
Karanlık mi uyuduğu ortam
tarafından
Yok aydınlık denedim olmuyor karanlık deniyorum olmuyor
(4,655 puan) tarafından
Oku canım onu ya yanında ol sukurli
tarafından
Gündüz çok iyi gece kötü eltimin çocuğu hep yanında bağırıyor acaba korkmuş mu
(4,655 puan) tarafından
Korkmuş olabilir dikkat et bagirmasina izin verme
tarafından
Hiç sorma oda ayrı bir olay zaten bağırıyor ben çocuğa yapma etme dedikçe eltim burun kıvırıyor çocuğumun kalbini kırmayın diyor
(4,655 puan) tarafından
Ee gelmesin o zaman girmeyin ayni ortama
tarafından
Evlerimize gidip gelmiyoruz hiç bir şekilde ama ben kyanammayken koşup geliyor anlamış değilim beni takip ediyor resmen aynı bahcede oturuyoruz
(4,655 puan) tarafından
Yaaa zor bı durum en azından yavrun biraz toparlayan kadar sen gitme bide kuranı Kerim aç gecelerin yanında dinle
tarafından
Kuzum ben kaynamada kalmaya karar verdim sularım yok evde perişandim şimdi sabahları 7 8 gibi çocuğunu alıp gelir
-Reklam-
0 oy
tarafından
ne kadarlık bebeğin?
tarafından
7 aylık kuzum
tarafından
küçükse koliktir dicektim ama gündüz fazla uyuyor olabilir mi ya da diş vs. bizimkinin de 6.5 aylık bütün uyku düzeni bozuldu özellikle gece uykuları. çok zor dalıyor malesef kucakta olmak istiyor yerine koyunca uyanıyor hemen ağlıyor. diş mi acaba diye düşünüyorum.
tarafından
Zaten çok kolik ti biraz geçmişti gündüz iyi mesela uytuyorum 1 saat uyuyor uyanıyor ama gece hiç uyumuyor ya salyasi çok var elini ısırıyor daha dişi yoo
0 oy
tarafından
Gündüz çok fazla uyuyor olmasın. Benim oğlan gündüz uyumaz gece paso yatar düzenleri degişik bebeklerin ya
tarafından
Yoo canım gündüz uykusu en fazla 1 saat ama uyumada zorluk çekmem
0 oy
(156 puan) tarafından
Benm oğlumda korktuğu zaman gece çığlık çığlığa kalkıyor söyle eline sahip çıksın senin çocuğun daha önemli küçücük çocuk yazık zor susuyor benm oğlumda eltimin kızı düşürmüştu ben çok bağırıp ağladım korktu ambulansta gelince 2 ay korkudan kendine gelemedi hep ağladı hala ambulanstan korkar ben gördükçe bay bay yap diyirm 3 yaşında 
tarafından
Çok zor ya valla
(156 puan) tarafından
Aynen öyle vallahi cnm bir türlü susmuyor birde

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 532 göst.
22 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelik cennettir (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 672 göst.
1 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 310 göst.
8 Haziran 2022 Moda kategorisinde Minikhayaller (544 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 891 göst.
30 Eylül 2021 Moda kategorisinde Sultanhanim (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,844 soru

24,117,014 cevap