0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
32 haftalık gebeyim eşim Çarşamba günü askere gidiyor 1 ay yok benimle aynı kaderi paylaşan var mi

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Vay liminey bavoooo burda asker eşleri var senede 2 kere 3 kere görüşüyorlar 1 ay da zaman mı göz açıp kapayıncaya kadar geçer doğalgaz faturası gelmeden gelmiş olur yanına o kadar kıza süre
(5 puan) tarafından
Hiç bu açıdan düşünmemiştim ama hamileliğin verdiği duygusallık la sanırım çöküntü yaşadım
tarafından
Yağmurum.kulaklarim çınladı niyeyse ahaga
(1,147 puan) tarafından
Asker eşiyim bende 1 ay dediğin neki hergun korku içindeyim acaba geleckmi bugün eve diye bide bedelli yapyormus esin. Emir yagmurun dediği gibi doğalgaz faturası gelmeden gelir eşiniz merak etmeyin.
tarafından
Oyle demeyin kizlar bide bana sorun :D
tarafından
Geldi benim ki şimdi 17 gün dicek dellendirecek beni sayın modator Tubacim nerdesin engelle bunu ahagah
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ömür boyu asker bacım sen 1 ay diyorsun bize 6 ay kitlediler yapmayın böyle şeyler :D

(5 puan) tarafından
Hamile olmasam 1 ay kayınvalidemlerde görümcemle aynı odada kalacak olmasam inan kafamı dinliycem gitsin 1 ay diycem de el mahkum
tarafından
Şaka bir yana zaman geçiyor canım başta biraz kötü olursun ama insan sonra alışıyor Rabbim zamansız ayrılıklar vermesin canını sıkma hep geleceği günü düşün
(5 puan) tarafından
Ya normalde bu kadar etkileneceğimi düşünmüyordum ya hormonlarım coştu gelip gidip ağlıyorum :)
tarafından
Ben de hamileyekn eşim ilk defa gitmişti göreve uzerinden çıkarıldığı şeyi 17 ay gelene kadar yikayamadum kokla kokla ama anladım ki zaman alisitiryir canım sabırlı ol
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Benim esim gitti kizim 6 aylikti ama 21 gundu onunki çabuk gectiyor simdide kaynim gidicek Ankara çıkmış 
(5 puan) tarafından
Gelmeden doğururum diye de korkuyorum
(5 puan) tarafından
Rezilim yaa :))
0 oy
(116 puan) tarafından
Senede 30gun eşini gören ben yıllardır eşimi görmeyen ben senin bir ay ne ki ben eşimi yıllarca bekledim
0 oy
tarafından
1 ay dediğine bakma 21 gün oluyor bedelli eşim gitti geldi çoktan ama 17 gün yapti 
0 oy
(123 puan) tarafından
33 haftalık hamileyim eşim askere gitti daha 68 gün oldu gideli benim eşim 6 ay yapacak emin ol 1 ay çabucak geçiyor hiç üzülmene gerek yok keşke benim eşimin de bedelli yapma şansı olsaydı da 1 ay yapıp gelseydi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 127 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 766 göst.
20 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tuqcee1 (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
0 oy
5 cevap 343 göst.

Kategoriler