0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından
Annesi ve babası covid oldu 8gun test verdiler annesi negatif babası hala.pozitifmis bana bak dedi bende annesine bakıp negatif dedim.ama.babasina bakmadım.onda annesine negatifsiniz demiş sonra ben annesini aradım saat sonra.sana baktım ama babaya bakmadık dedim.anneside diğer abisini karışımı çocuğunu eve almış bizde.esimle.tartistik.ben negatif dedim diye onlar.milleti evine almış bende annene soyledim dedim bakmadım dedim ama başta ben eşime negatifler dedim diye olmuş baya bağırdım çağırdım filan neyse ben haksizmiyim... Okuduysamiz sağolun

7 Cevaplar

+1 oy
(1,849 puan) tarafından

Negatif pozitif disinda birşey anlamadim:woot:

(815 puan) tarafından
Aynen bende :))
(616 puan) tarafından
Ay bende
(118 puan) tarafından
Aahahhahaha bende
-Reklam-
0 oy
tarafından
ikinizde de var hata hadi sen bakmadin esin bak oyle soyleyelim deseydi..
(606 puan) tarafından
İşte ben negatif dedim.ama.babana bakmadım demedim sonra.annesine söyledim ama
0 oy
tarafından
Aceleleri neymis hemen misafir cagirmislar. Esin kendi baksaymis madem
(606 puan) tarafından
Millet gezecek yer arıyor oturamiyorlar ...
0 oy
tarafından
Onlarda temizlik dezenfekte neyi etmeden ne diyi milleti eve aliyo giden mallarda gidiyo he ben oglum pozitiften negatife dinunce perdelere kadar yikadim heryeri temizledimde oyke aldim eve birini 
(606 puan) tarafından
Temizlik filan yaptı canım camlar.perdeler vs ev temizdi
tarafından
Ozaman kocan bakaydi sende birine bakip niye oburune bakmiyon bacim yani
(606 puan) tarafından
Ay onun şifresini bilmiyordum bende biraz savsakladim galiba ama söyledim bakmadık dedim biz eşimle tartıştık onların yüzünden. Alla virusuede onlara da gıcık oldum.bende
tarafından
E ozaman onlarin salakligo bakmadik dedigin halde milleti cagiriyosa
(606 puan) tarafından
Oğlu sabah negatifsiniz demiş aklinda kalmış kendi malliklari bencede
0 oy
tarafından
Valla ikinizde de var. Böyle önemli bir konuda sorumsuzca davranmışsınız. Ama bana göre sen baktıysan hata sende. 
(606 puan) tarafından
Ben baktım ama ben annesine bakmıştım sonra annesine söyledim oda oğlunun dediği aklında kalmış ben sana baktım babaya bakmadım dedim 3te onlae 3.30da gelmiş
0 oy
(163,498 puan) tarafından
hic bisi anlasilmiyo
tarafından
Soruyu soran kisi 2 kisiden birinin test sonucuna bakmis, digerine bakmamis. Bakilan sonuc negatif, bakilmayan pozitif olunca buyuk sorun olmus.
0 oy
(50 puan) tarafından
Pozitif olsa bile 8 gun qrtik geçmiş vücuda kalsada geçiriyorlar karşı tarafa o kadar korumasında ben eşimle gece gundu yanyanayim adam.pozitif ben negatif 
(606 puan) tarafından
Yani Banada öyle.geldi yoksa bu döndü ev icerisinde hep pozitif olarak dönüp dolaşacak
(50 puan) tarafından
Pipiriklenmisler sadece suçu senin üstünde atmislar
(606 puan) tarafından
Eşim bunu yapan bende şuan konuşmuyorum annesine dedim.yani unuttuysa ben napiyim dimi
(50 puan) tarafından
Aynen oyle sende surat aşmaya devam et 1 hafta sonra kimsede birsey çıkmayınca birde suçluyorsun deyip kafasını yerdim ben :)
(606 puan) tarafından
Birinde birşey ciksada ben annesine onlar gelemden dedim ama bakmadık diye valla benlik bişey yok

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 960 göst.
15 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cocukannesi (2,129 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 571 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 413 göst.
14 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,683 soru

24,158,165 cevap

335,206 kullanıcı

...