Var evet ama Allah'a sığınırım babaannem annemle babama yapmış zamanında o yüzden benim 40 im çıkmadan annem ayrılmış anneanneme gelmiş babamda peşinden sonuç ben 8 yaşında kız kardeşim 7 erkek kardeşim 3 yaşındaydı resmen boşandılar iyi ki boşandılar he ama sor babam gibi adam bulmakta zordur annem arkadaşlarıyla dışarı çıkacak babamı da çağırırdı ben varken rahat edemezsin ben bırakırım der bırakırdı annem alkol kullanır niye kullandın demez sigara içer niye iciyorsun demez kendisi kullanmazdı yemek yok niye yok demez girer yapar temizlik yok yapar tek problem babaannem maaş zamanı geldiğinde babamı arar para ver derdi babamda tüm parayı verirdi geri vereceğiz diyip ben ameliyata girdiğimde babam hastaneye gelmiş babaannem ben çok kötüyüm diyince oraya gitmiş babaannemde birşey yok sonra da yalan söylüyor karin hasta falan değil demiş kopmuş orda film hoş benim annem yetim dedeme baba diye sarılırken babaannem kıskanırmış ne bekliyoruz böyle kadından büyü falan çok inanırdı o yapardı da halama 2 amcama babama hep yapmış sonuçta kendi dermansız derde düştü öldü üzüldüm mü hayır haberim bile olmadi umrumda değil dedemde ne kadar bıktıysa kirki çıkar çıkmaz evlenmiş
Vahap amcaya git o yapar
1,507,075 soru
24,600,680 cevap
363,555 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın