0 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hanımlar hamilelikte ortaya çıktı bu durumum ilk başta gözümde şimşekler çakıyor bulanık görüyorum bi noktayı. Bu durum geçince başıma ağrı vuruyor migren gibii doktor beyinden mr istemişti ama hamile olduğum için herkes girme dedi giremedim kaldı öyle bu durumu yaşayan var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(7,977 puan) tarafından
Migreni bilmem ama bnm tansiyonum yükseldi de aynısı oluyor
tarafından
Tansiyon mu acaba ya göz migreni dendi bana tansiyon aleti de yok ki ölcemiyorum
(7,977 puan) tarafından
Canım öyle olunca bı limonlu su iç geçerse ağrın filan tansiyondandir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnmde bas agrılarımla birlikte gozumde agrı vuruyor bulanık goruyorum ozellıkle uykusuz kalınca hem basım hemde gozlerım cok agrıyor 
tarafından
İşte benimde böyle uykusuzlukta illa ki var ama başka zamanda olabiliyor gün içinde
0 oy
(782 puan) tarafından
Valla hamilelikten önce sürekli migren atağı yaşayan biriydim canım Allah düşman başına vermesin 

Hamile kaldım kalalı toplasan iki kez olmuştur 

Oda sakin bir odaya geç dinlenmene bak  canım 

Geçmez malesef

İnsan ilaçta kullanamiyor :/
tarafından
Yani çok feci birseu cidden uyusamda uyandığımda feci bir zonklama ile uyanıyorum
(782 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
0 oy
tarafından

Goz migreni ilkkez duyuyorum    bu şikayet lerle ben gebelik zehirlenmesi geçirdim   ve kızım vefat etti  

Lütfen araştırın  ve düzenli   olarak tansiyon takibi yapın  

tarafından
Sabırlar dilerim.. şuan hamile değilim doğurdum ama bu durum hamilelikte çıktı ortaya hamilelikte de hep normaldi tansiyonum
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Bu şikayetlerle babamda göz tansiyonu çıktı. Doktor onunla ilgili bir şey dedi mi?
tarafından
Yok sadece göz migreni olabileceğini beyin mr i istemişti hamileydim o zamanlar gidemedim inşallah göz tansiyonu değildir ya ilerisi çok feci kayinpederim de görmesini kaybetmis bir gözünden tansiyondan
(2,493 puan) tarafından
Babam da öyle maalesef daha tam değil ama ona doğru gidiyor. Siz mutlaka gidin bir daha doktora
0 oy
(163,332 puan) tarafından
benzer bisi yasadim benimki gebelik zehirlenmesi

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 70 göst.
19 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cemrenin-Annesi (2,923 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 222 göst.
24 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (11,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 171 göst.
13 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 306 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ozgegzem (602 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,656 soru

24,061,715 cevap

330,166 kullanıcı

...