0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (633 puan) tarafından
Diyet yaparken şunu yaaprsan güzel kilo verirsin dediğiniz birseyler var mıdır? Bilgilerini deneyimlerinizi paylasir mısınız?

7 Cevaplar

0 oy
(4,846 puan) tarafından
6 7 den sonra bisey yememek ... dukan birası işe yarıyor bir de leslei yapıyorum 
(633 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Karbonhidratı azalt proteinı arttır hareketini arttır, bol su leslıe aksam erkenden yemegı kesmek.. Ben boyle yapıyorum dikkat edersem cok guzel veriliyor kılolar
(633 puan) tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Dukan detoxsu ve aralıklı orucu yap ikisi güzel oluyor 
(633 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(50 puan) tarafından
Normal yemek yiceksin sabah kalktığında ılık su 2 dilim tost ekmeği yumurtan yeşillikler peynirin olsun ara öğünde 2 kayısı yada hurma yiyebilirsin öğlen 2 kofte yada balık yada tavuk yada  6 yemeknkasigi sebze yada baklagiller suzu olarak 1 bardak ayran 2 dilim tost ekmeği bol salata kadar yiyebilirsiniz 4 gibi meyve küçük elma armut yarım muz gibi akşam öğlen ne yediysen akşam yer değiştirerek devam 2 kasik yoğurt ve 1 dilim ekmek bol salata

Saat 9 gibi meyve yarım çay bardağı leblebi ve gun için 2 3 litre su için bu kadar 1 ay sonra ekmekleri 1 dilime dusursunuz
0 oy
tarafından
Muhakkak yesilcay ic aksamda midende sıkıntı yoksa yoğurt kuru yap. 3 kaşık yoğurt 1 kaşık tatlı kaşığı pul biber 1 kaşık nane Yarım limon sıkıp ye ben 1.5 ayda 6/7kilo verdim 56 kg idim 48 e düştüm isteyerek 
0 oy
tarafından
Diyet tamamen kişiye özeldir. Mesela burdaki önerilerin birkaçını ben yesem garanti kilo alırım normal yeme düzenim bile o kadar değil benim mesela. 

Akşam 6dan sonra bişey yeme hele meyve kesinlikle çünkü şekerli. Sabahları yumurta mutlaka ye tok tutsun 1 dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği de olabilir. Suyu bol iç. Gün içinde zamanın varsa spor mutlaka yap. 
(633 puan) tarafından
Haklısın canım tavsiyelere uyacagim
0 oy
(1,776 puan) tarafından
12 kilo verdim 2 ayda
(633 puan) tarafından
Maşallah canım nasıl verdin :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 343 göst.
27 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Forbidden_ (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 313 göst.
7 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayall (124 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 195 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,541 soru

24,170,936 cevap

335,847 kullanıcı

...