0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Kızlar 20 aylık oğlum var pipisi yapışık ama idrar çıkışı var ama son iki aydır idrarini yaparken pipisini gösteriyor ve agliyor galiba enfeksiyon yada yara gibi bisey var bende sünnet ettirmek istiyorum. Ben surda yaptırdım cok memnun kaldım ve fiyati da su kadar diye bana önermek istediğiniz Ankarada bi hastane var mı... Lütfen yardımcı olun bana 

4 Cevaplar

0 oy
(17,175 puan) tarafından
Özel klinikte yaptırdık canim biz Vedat Ali Canoglu Keçiören de 4 ay olcak 600 liraydii
(17,175 puan) tarafından
0312 380 66 11 kliniğin numarası bu canimm
tarafından
Aradım mi canm nekadar ücret verdi
(32 puan) tarafından
700 tl dedi cnm ama klips yöntemi diyo ama burda bir arkadaş ta dikişli daha sağlıklı diyo bilmiyorum kafam karışıktı daha bi karıştı
tarafından
Bende ankaradayim canm. Yaptıracak bir yer arıyorum.  Fiyatlarda çok ya. Keşke şehir hastanesi Mamak devlet hastanesi yada yapsaydı.
(32 puan) tarafından
Valla kafam allak bullak oldu yaptırmak zorundayım çünkü ağrısı oluyo nasil olacak bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Onursal yıldız şiddetle tavsiye ederim çok memnun kalirsiniz özel kliniği var bizde yaptirdik tabisye üzerine çok ilgili işinde çok iyi bı doktor 
(5,436 puan) tarafından
Sansliymissiniz olan bebisimize oldu 7 kere igneyle csni yandi
(45,021 puan) tarafından
Dikislide yapiyo klipste size bağlı ailelerde önden konusuyo zaten dikisliyi tercih etmiyo sadece kanama enfeksiyon kapma şişme olayı onda daha fazla dedi klipste pipi icerde kaldığı için enfeksiyon riski yok dikiş olmadığı için tutmama kanama gibide bı riski yok dedi bize klips daha mantıklı geldi iyiki klips tercih etmişiz üç gün sonra çıkarmaya gittik bir haftada iyileşti bitti zaten iyileşme asamansinda da irtibat halinde kendisi günlük resim istiyo bakiyo aksi bı durum görürse getirin diyo bizde sorun olmadı çok şükür
(5,436 puan) tarafından
Biliyorum canim hepsini vedat ali beyde ayni sekilde ama talihsizlik yasamis arkadasim olabilir tabiki olmayacak diye birsey yok yeni agzimiz yaninca belirtmek istedim
(45,021 puan) tarafından
Geçmiş olsun uzuldum
(5,436 puan) tarafından
Valla bende cok uzuldum
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Bizde vedat ali beyde yaptirdik simdi sorsan hastaneyi tercih ederdim tabi
(32 puan) tarafından
Cok sıkıntılı mi gecti acaba süreç
(5,436 puan) tarafından
Yok cok sukur bizfe bir sıkıntı olmadi ama  hastane şartlarıni tercih ederdim kesinlikle
0 oy
(521 puan) tarafından
Canım keciörende yaptırdık 4 yıl önce özel bi kilink klips yöntemiyle yapılıyor 400 tlydi smdi 600 700 vardır 
(32 puan) tarafından
Yok cnm klips yöntemini doktorlar tavsiye etmiyorlarms
(521 puan) tarafından
Biz bir sıkıntı yaşamadık canım ama çıkartılması  filan çok zor oldu ya
(32 puan) tarafından
Dikişli bi klinik bulduk cnm yeşil yeşilbayir mi nereyse orayla anlaştık inşallah çarşamba günü olacak sunnet
(521 puan) tarafından
İnsallah kolay olur canım gecmıs olsun
(32 puan) tarafından
Saol cnm Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 393 göst.
11 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 220 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 25 göst.
15 Haziran 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melek.06 (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.

Kategoriler

1,468,568 soru

24,060,444 cevap

330,123 kullanıcı

...