0 oy
224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (713 puan) tarafından
Konuştuğum söylediğim şeyleri zamanla unutuyorum geçmişi mi de hatırlamıyorum 7 yaşında nasildim mesela 10 yaşında hatırlamıyorum geçmişimi neden böyle esim böyle dedin diyor mesela ama yok hatırlamıyorum böyle yaptın diyor insanların bana davranışını unutmuyorum mesela 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,606 puan) tarafından
Acaba geçmişte unutmak istediğin bisey mı oldu da zihnin geçmişle ilgili şeyleri siliyor 
(713 puan) tarafından
Bilmiyorum çocukluğuma genç kizligima dair biseyler hatırlamıyorum. Bi konu hakkında bişey diyorum mesela unutuyorum
(4,606 puan) tarafından
Vitamin falan isteyebilirsin aslında doktora falan gidip .. bende unuturum bende de yok küçük yaşlarım ama bence herkes aynı değil.  Bazıları hatırlıyor bazılarımız hatırlamıyor.  Benim kardeşim hatırlıyor küçüklüğünü ben kendiminkini hatırlamıyorum
(713 puan) tarafından
Benim kardeşim de hatırlıyor mesela eşim herşeyi detayı detayına biliyor hatırlıyor kendi küçüklüğü hakkında bide kendime baktım hiç bişey yok beynimin içi boş sanki hiç bişey yaşamamış gibiyim
(4,606 puan) tarafından
Merak etme yalnız değilsin bu konuda . Bende de yok bazı şeyler.  Annem hatta öyleydi boyleydi onu yapmıştın bunu demiştin diyor bende bazıları yok hiç
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben de hiç birşeyi unutmuyorum seneler öncesine kadar aklımda valla seviyorum bu huyumu
(713 puan) tarafından
Ne güzel bende öyle olmak isterdim dediğim şeyleri bile unutuyorum
tarafından
Vitaminlerine baktırdın mi canim
(713 puan) tarafından
Hamileyim vitamin ilacı kullanıyorum
tarafından
Ondan olabilr
0 oy
tarafından
Bende tam tersi hiç bişeyi unutmam 
(713 puan) tarafından
Ne güzel beynimin içi boş sanki hiç bişey yaşamamış gibiyim
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Bnde hatırlamam hiç bazı net şeyler gelir aklıma küçüklüğüm glmiyo mesela

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 113 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Defneegb (406 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 865 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 705 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 228 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,685 soru

24,062,409 cevap

330,214 kullanıcı

...