0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ehliyet almak istiyorum ama hiç araba kullanmadim benim için daha zor olurnu kızlar hiç varmı araba kullanmayıp sınavlardan geçen bide ücretleri ne kadar arttimi

11 Cevaplar

0 oy
(256 puan) tarafından
Bn iki bucuga almistim herseyi dahil bilen biriydim am bilmesem biraz heyecan olirdu sadece
tarafından
Bende heyecan dan korkuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha kolay olur direk kurstan ogrenmen canım
tarafından
İnşallah canım ya
tarafından
Hiç panik yapma canım o kadar kolay ki araba sürmek bana göre yapamayacak kimse yok sadece sakin olmaya çalış devamı süre süre geliyor
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Ben 9 sene önce aldım araba ile ilgili hiç bilgim yoktu direksiyon sınavınıda yazılı sınavıda ilk seferde geçmiştim kendine güven yapabilirsn
tarafından
İnşallah canım
(7,827 puan) tarafından
Kendine güven başarırsın
tarafından
İnşallah ilerde çalışırsam falan lazım olur dursun her kadının bence olmalı canım
0 oy
(4,650 puan) tarafından
once kullanmayi bilmen lazim
tarafından
İşte bı iki bilsem bakalım aklım karışır diye korkuyorum
0 oy
(426 puan) tarafından
Valla ben 2 sene önce aldım hayatımda hiç de araba kullanmamıştım tek seferde yaziliyida direksiyon sınavınida geçtim aldım cüzdanımda duruyor şuan 
tarafından
Ne güzel ya
0 oy
(163,366 puan) tarafından
annem var aralik 18 de aldi daha once hic tecrubesi yokken hevesin olsun alirsin benim uzun zamandir var
tarafından
Heves değilde ilerde çalışırsam falan bulunsun arabasız olmuyo kuzu
(163,366 puan) tarafından
her kadinda olmasi gereken bisi al mutkala
0 oy
tarafından

Ben aldığımda cok uygundu suanki fiyatları bilmiyorum  

Belkim sana cesaret verir   ben sınava girdiğimde  bilenlerin çoğu sınavda kaldı  

Şimdi sen bilmediğin için daha rahat alirsin

0 oy
(1,965 puan) tarafından
Ben hiç araba kullanmadan geçmiştim canım sadece ehliyet kursunda sürüş derslerinde kullanabildim  ama 5 yıl önce 5yildir ehliyet kenarda duruyordu bu sene alabildim araba şimdi sürüyorum. Yine kurs falan 2,5-4 bin vardır canım. Daha sonra ehliyet alırken  para ödüyorsun oda 1200 TL falan. Yakın tarihte alanlardan duyduğum kadarıyla.
0 oy
(623 puan) tarafından
Canım ben hiç araba kullanmamıştım aldim zorda olmadı eşimde yeni yazıldı 2 bin 
0 oy
(50 puan) tarafından
Ben sıfır bilgi ile girip sınavları ve direksiyon ile tek geçerek aldim simdi profesyonel şoförün kendi aracında var zaten
0 oy
tarafından
Bende kursta öğrendim hiç bilgim yoktu canım 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,824 soru

24,077,798 cevap

331,038 kullanıcı

...