0 oy
896 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar merhaba ... direk konuya giriş yapiyorm 

Biz eşimle kaçarak evlendik ve 2 yıl oldu bu süreç icerisinde eşimin ailesi tarafindan 1 lira geçmedi arabasi vardi sattik eşya aldik eşim bekarken calismis para biriktirip babasina vermiş dugunumu yap die zar zor kavga dovus dugun yaptik altinlari aldilar bize de gostermediler bile bu zamana kadar cok dustuk eşim ne zaman arayip da zor durumdayim dese yok diyip aylarca aramiyorlar ne zaman eşimin eline 5 kuruş para gecse kandirip istiyorlar açliktan öluyoruz ev sahibi evden atacak felan die aldilar ...şimdi de zor durumdayiz engellemişler ha bu arada kayinbabamin bir suru hayvani var yani durumlari cok da iyi 

Eşime de gonderme felan da diyemiyorm yarin obur gun benim annem babam ister basima kalkarsa die ne yapayim kizlar gonderme diyim mi ya da siz olsaniz ne yaparsiniz .....

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sizin geçirmenizi sağlayamiyiorsa  kusura bakma sen bisey alırken iki kere düşünüyorsan bence eşine eoyle önceliği önce kendi ailesi olmalı. Buarada zaten ailesi alacağını almış annenlerede  laf diyene kadar konu nelere gelir   kafana takma 
(1 puan) tarafından
Ya öyle düzenbazlar ki hep almayi biliyorlar benim 2 aylik kizim var cocuk dogdu kaynanam bana dio ki adimi koyarsan 2 altin takacam koymassan 1 altin koydum ama onun için dehil cocuk dogmadan annem istedi kayananin adini koy die annem icin koydu neyse takti altinini 1 yarim dedi 1 çeyrek  duzembazlar ikisi de gram çıktı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim zor durumda isen ne diye vereceksin. Madem kayinvalideerkn durumu iyi onlara vereceğin parayı kenara at 

İlerde çocukların olursa onlara yatırım yap yani. Her zaman insan genç kalmiuor.kensrda 3 krs paran dursun .Esin ile konuş bence artık siz ailesiniz sende o ailenin bireyisin  eşinle bu durumu paylaşmak en güzeli olacak
0 oy
(163,312 puan) tarafından
siz zor durumdaysamiz gonderme demelisin tabiki ama şu aileden bi beklentide olmasin hayvanlari var bize bisi yapsinlar gibi bi beklemti olmasin
(1 puan) tarafından
Beklentim benim yok ama eşim sıkışınca napsin babasini aramayip mecbur ariyor yok diyorlar unutulsun die de bir kac ay aramiyorlar daha
(163,312 puan) tarafından
oyle babadan hayr gelmez
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Böyle koca mı olur.senin ailen sömürüyomuki sizi korkuyosun.Ama anlatsan anlamaz sana kızar bide.Ya bu adamı bırakıcan yada sen de çalışıcaksın.ikiside olmaz diyosan bu zihniyetler değişmez hep böyle olacaklar ya sabır diyip çekeceksin canım
(1 puan) tarafından
Eşimin de suçu yok ana baba sonuçta arayip da açız dediler mi  insanin ici rahat etmiyo .... Ailem sömurmuyo ama gun gelir ihtiyaçlari olur gonder derim basima klakrsa die dedim çalışmama izin vermiyor
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Ne yap biliyomusun.seni böyle ele güne muhtaç ediyosa sen para biriktir.üç kuruşta olsa at kenara.gün gelir lazım olur görürsün
(1 puan) tarafından
Ya nakit para olsa biriktirrm kart olunca birikmiyo elime para gecmiyo o yuzden
0 oy
(3,955 puan) tarafından
Vur kıçına tekmeyi böyle ailenin olmaması daha faydalı
(1 puan) tarafından
Eşimin kıçına mi vurayim ailesinin kıçına mi ?
(3,955 puan) tarafından
Yok canım eşinin ailesinin kıçına vur
Çok sinsi insanlara benziyor baksana paranız oldumu hep arar
Para yokmu aramaz sormaz
(1 puan) tarafından
Aramazlar aylarca unutlsun die daha neler yaptilar gercekten 1 kuruşları gecmedi yani zar zor eşim tek basina cabaladi yeni yeni düzene girdik o yuzden düşüyoruz evdi eşyasiydi felan
(3,955 puan) tarafından
Allah merhamet versin derim onlara  haklısın
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Kocanin elinden parayı onlar alacağına sen al iki gun sonra tesekkür edersin de lazim oldugundada verirsin ailesine de param yok desin ki yalanda degil parasi onda olmayacak
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Canım o para sadece kocana ait değil senin ve bebişin de rızkı senden izin almadan veremez ayrıca neden bu kadar körü körüne ailesine düşkün madem durumları bu kadar iyi neden bunu yapıyo kocan 

Aranız iyiyse verme değilde hani böyle çocuğumuzun rızkı falan diye konuşsan daha etkili olabilir.Ayrıca kaçtım diyede hiç gocunma,kaçırmasaydı o da ne başına kakacak
(1 puan) tarafından
Ya dügün oldu hic bir sey takmadilar bana bir de dugundeki altinlari da aldilar 1 liralari gercekten gecmedi evimde 1 çöpleri bile yok yani
Bi de o kdr yalancilar ki gelmişler bir adam varmış da altinlari dugunde o calmiş diorlar bana istemeyim laf etmeyeyim die yalancilar
(14,412 puan) tarafından
Kocan bey de bitiyo herşey,sen ne yapsan nafile canım ya Allah kimseye muhtaç etmesin

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 900 göst.
0 oy
4 cevap 248 göst.
0 oy
7 cevap 385 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zehraaltun (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 278 göst.
16 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler