0 oy
230 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (74 puan) tarafından
Kızlar kovit 19 testim pozitif çıktı omicron varyantini oldun yarın yedi gün olucak ama hala dizlerimin ve belimin ağrısı geçmedi yarın karantinamiz bitiyo sizce bu ağrılar ne zaman geçer başına gelenler beni bilgilendirebilirmi

4 Cevaplar

0 oy
(611 puan) tarafından
Ağrılar bir sürede daha devam ediyor canım. Sağlık ocağına danışarak magnezyum veya kalsiyum al eklem ağrısı azaltır 
(74 puan) tarafından
Vitamin kullanıyorum ama gecmedi
(611 puan) tarafından
Bağışıklık düşüyor canım hastalıkla anca toparlıyor vücut yerine koyuyor. Olabildiğince dinlen vücudunu yorma portakal limon kivi mandalina c vit. Ağırlıklı tüket beslenmene halen dikkat et yeşillik bol tüket
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Ayağına kramp girmesi oluyor mu canım eşim de bugün pozitif çıktı 

Geçmiş olsun .

Onda da bel ve sırt ağrısı bir anda geliyor 
(74 puan) tarafından
Evet cnm oluyo kasiliyo
(12,271 puan) tarafından
Eşimde de oluyur bugün ikinci günü
Çocuklar da aynı belirtileri yaşamaya başladı
Hakkımızda hayırlısı olsun çok geçmiş olsun
0 oy
(12,958 puan) tarafından
Geçmiş olsun belirtilerin neydi bende 3 gündür baş ağrısı var be genzim yanıyor akşamdan beri belim bacaklarım kopuyor 
(12,958 puan) tarafından
Kesin bende pozitifim ;(
(74 puan) tarafından
İhmal etmeyin mutlaka gidin ama şimdi artık aşısı olanlara ilaç getirmiyorlar sadece karantina veriyorlar önceden kovit oldunuz mu
(12,958 puan) tarafından
Yok olmadık ve şuan eşimin ateşi var yani an itibariyle ailecek olduk gibi çocuklar ilk hasta oldular ama öyle kötü değiller şuan balgam lı öksürük var sadece çocuklarda oda arada bir
tarafından
Eşimden bize geçtimalesef oğlumunda ateşi var benim sırtım kopacak gibi boğaz ağrım doğla yollarla atlattım şükür ama baş ağrısı feci
(74 puan) tarafından
Öksürük oluyo zaten cnm
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bizde 3 gün oldu pozitif çıktık 2 buçuk aylık bebeğim ateşli öksüremiyor bile çok üzgünüm :( 6 saatte bir parol içiyorum belimin başımın ağrısı geçiyor şükür bugün ateşim de yok
(74 puan) tarafından
Bebekler kolay atlatiyo cnm benimde 20 aylik oğlum var hafif ateş oldu boğazı kizarikti antibiyotik verdi doktor çok şükür onunla atlatti
(3,000 puan) tarafından
Öksürük var bebeğimde napcam bilmiyorum :(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 83 göst.
28 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berat (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
23 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meyrammm (681 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 105 göst.
16 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Malefizz (105 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,679 soru

24,034,121 cevap

328,847 kullanıcı

...