0 oy
368 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim 7 aylık yerinde asla uyumuyor en fazla bir saat sonra hemen uyanıp ağlamaya başlıyor gece 3 e 4 e kadar ayaktayım dayanamayıp yanıma getiriyorum ağzında memeyle uyuyor uyanıyor sabaha kadar kuş uykusu uyuyorum artık sinirlerim çok bozuldu napacagim yardımcı olun bana 6 aydan beri boyle bana yapışık resmen 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geceleri mama versen uykusundan  acıktığı için  uyanmasa. Yalanci emzik alıştırmayın çalış birde. Odanda yanında uyusun ama.yatakda emdirme işini bırak yoksa öylece hep devam eder 
tarafından
Açlığından uyanmıyor memeyi ağzına verince iki fırt yapıyor daha da emmiyor ama ağzından çıkarınca ağlamaya başlıyor emzik kabul etmedi hiç bir zaman şimdi de pekmeze batırıp veriyorum tadı gidince atıyor ne günüm kaldı ne gecem eskiden çok güzeldi
tarafından
Iste seni yalancı emzik niyetine kullanıyor canim. Sen gece o huyundan kes onu . 2 3 gece ağlar yalancı emzik ile kandır bakacak bir zaman sonra gelmuir gerçeği:))) belki vaz geçer. Gece uyku bölünmesi çok kötü birsey ins tez zamanda duzelir canim.
tarafından
Inşallah gecelerim zehir oldu
-Reklam-
0 oy
(1,193 puan) tarafından
9 ayligiz 5 aydan beri oyle su an elim besikte salliyorum artik sallamaktan yorulunca yanima aliyorum allah yardim etsin
tarafından
Allah hepimize yardım etsin hala uyanık deli edecek beni
(1,193 puan) tarafından
amin insallah napalim alisiyor insan bir sure sonra canlari sagolumsun da yeter ki
0 oy
tarafından
Benimki 11 aylik yanimda yatiriyorum bensiz uyumuyo
tarafından
Ne zamana kadar böyle sürecek
tarafından
Bi bilsem memem hep acik emzik gibi agzinda uyaniyo emiyo tekrar uyuyo memeden kesene kadar boyle surer sanirim
tarafından
Daha çok var o halde
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Diş olabilir atak olabilir 6.aydan sonra diş sorunu oluyo. Düzene girer canım sabret
(1,367 puan) tarafından
Mama veriyo musun peki
tarafından
Geceleri vermiyorum ama acliktan değil uyanması mama versem işe yarar mı
(1,367 puan) tarafından
Ben iki kızıma da gece uykuya geçerken 1 seferliğine mama verdim hergun. Küçük kızıma hala veriyorum. Sütüm de var yeterli ama mama içtiği zaman gece ilk uykusu baya uzun oluyo atak haftası değilse. Bi dene derim. Hâlâ uyanırsa aliskanliktandir zaten. O zaman ona gore bisey yaparsın canım. Mesela meme için uyaniyosa gece her seferinde emzirme
tarafından
Emzirmesem uyumuyor ama
(1,367 puan) tarafından
Alışkanlık yapmış canım o zaman. Gece memesini kesecen
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım bunlar geçici süreçler dönem dönem böyle oluyor sabırlı ol her ay değişik huyu çıkıyor ama hepsi geçici bir süreç 
(4,687 puan) tarafından
Gündüz nasıl uykuya nasıl yatırıyorsun Bi rütinin var mı
tarafından
Yine yanımda uyuyor beşiğinde uyumuyor ama biraz fazla uyuyor
(4,687 puan) tarafından
Gece olduğunda süpürge sesi veya beyaz gürültü aç ışığı kapat yanına kendi giydiğin penye bir üst koy onu tutsun kendini güvende hissederse daha iyi uykuya dalar
tarafından
Seste uyuyor zaten penye koyarım yanına inşallah işe yarar teşekkür ederim
(4,687 puan) tarafından
Rica ederim iyi geceler
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Canım Beşikte yatiyorsa ağladığı zaman beyaz gürültü falan aç sallayarak geriye dalmasıni sağla ben de aynı durumdayim şimdi buna alıştırmaya çalışıyorum inşallah ikimizde de ise yarar. Bir de gündüz uykusunu çok uyutma 40 dk yi gecmesin gece de her gün aynı şekilde uyutmaya çalış karanlıkta belki bir müzik desteği ile uyku vaktinin geldiğini anlasın bebiş. Benim kız da 7 aylık 3 aydır sabah 6-7 demeden uyumuyoruz 
tarafından
Sabahları çok uyuyor ben  de uykusuz olduğum için izin veriyorum ama bundan sonra uyutmayacagim sürekli sesle uyuyor zaten teşekkür ederim inşallah geçer
0 oy
(2,411 puan) tarafından

Sabah bazen altı bazen sekizde uyanir neredeyse gece saat bir e kadar emzir altını degiş gazını çıkar bir bir buçuk saat oyala aglamaramini sustur uyut taş çatlasın bir saat uyur rutin böyle devam ediyor şuan bile bir iki saat öncesine kadar piş piş gaz masajlari tuvaletini  yatirana kadar sakin tutmaya çalıştım yaptı şükür üst baş batti tabi değiştir sakinlestirdim şuan uyuyo burnu tıkalı uyandirsam uyumaz o yüzden dayana bildiğim kadarıyla dayanmaya çalışıyorum uyumamak için buna da Elhamdülillah çok şükür yanımda daha ne olsun elbet bu günler de son bulacak :)

tarafından
Inşallah eşim horlaya horlaya uyuyor şuan ben bebek uyutmaya çalışıyorum hala
(2,411 puan) tarafından
Aynı durumdayız ama eşimi bu saate kadar bebekle ilgilensin diye de uyanık tutamam zaten yorucu işi eve gelince yüzünden belli oluyor hali uyuyana kadar bir iki sever öper ilgilenir sonrası bende
Horlama meselesi bende de var hatta az önce meleğim korktu o sesten kıyamam :)))
0 oy
(34 puan) tarafından
Uyumayan bebek uyumuyor bizimki doğduğundan beri öyle ve bir hafta sonra Bir yaşina giricek dahada beter oldu sanki hep sabaha kadar beşik sallıyorum yine sizinki emiyor bizimki hiç emmedi sen düşün artık Allah yardım etsin demekten başka çare yok
0 oy
(780 puan) tarafından
11 aylık hala aynı bizimle uyursa yatiyo biraz kokuna alışmıştir belki seni istiyodur oğlum uyaniyo babasına bakiyo dokunup onun yastığına tekrar yatiyo mesela kendi yerine alistrmaya çalışıyoz saat başı uyaniyo koyunca 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 431 göst.
0 oy
8 cevap 1,098 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 547 göst.
0 oy
0 cevap 86 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde FM (68 puan) tarafından soruldu

Kategoriler