+1 oy
174 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,034 puan) tarafından
Aç olduğunu düşünmüyorum bir saat emiyor yatağa bırakıyorum yarım saat içinde uyanıp tekrar emmek istiyor uyanıkken sorun yok ama sanki onu uyutmayan bir huzursuzluk vsr

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylık     
(4,034 puan) tarafından
6 aylik
tarafından
Küçük daha tam diş dönemi çok zordur onun için annesi akşam yatarken calpol ver 1 çay kaşığı rahatlatır
(4,034 puan) tarafından
Çok zorlanirsa veririm garibim 3 ay boyunca bronşit çekti simdi de diş
tarafından
3 ay boyunca bronşit neden sürdü
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç aylık sütün var mı ? Evet emmek ister fakat uyanıkken de emmek ister yavru kuşum.
(4,034 puan) tarafından
Var herhalde sıkınca geliyor 6 aylik
0 oy
(817 puan) tarafından
Kaç aylık canm bız 5aylıgız keske yarm saat uyusu 5 10 dk uyuyp 6 7 saat ayakta kalıyo 
(4,034 puan) tarafından
6 aylık dişten dolayı mi
(817 puan) tarafından
Olabılır canm ya damagını kontrol ettın mı sertlık varmı bırde cok salya akıtır süreklı bıseylerle o bölgeyı kaşımaya calısır ateş huzursuzluk gibi belırtı varsa diş olabılr yoksa buyume atagı diyoruz malesef:)
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Herkes gibi bende sorayım kaç aylık 
(4,034 puan) tarafından
6 aylık dişleri kaşınıyor
(14,957 puan) tarafından
Tetagil felan alabilirsin canım dişlik felan ver eline rahatlatır bunlar
0 oy
tarafından
Aaa aynı benim kızım emzirirken benimki de öyle yapardı saat başı kalkıp emerdi rahatlatıyor dmeek diye düşünüyordum 
(4,034 puan) tarafından
Ben de öyle düşünüyorum
tarafından
Ondan canım demekki kasiyo ve ağrısını alıyor kiyamam
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Benim öyle oldu canım sütüm var sandım sıkınca geldi faln Bi sağım yaptım süt çok az çocuk açlıktan öyle olmuş mama verdim hemn düzeldi o sorun 
(4,034 puan) tarafından
Ek gıda alabilir yemiyor bı de mamayı da sevmedi ama karnı bayağı dolu gegiriyor da
(4,061 puan) tarafından
Bilemedim ki kuzum ya
0 oy
tarafından
Atak donemi de olabilir baska rahatsizligi da olabilir disten de olabilir surekli emmek istemesi
(4,034 puan) tarafından
Stres de olabilir abisi vuruyor bagiriyor
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Büyük oğlum da her dişte memeye yapışıktık 25 ay emzirdim kardeşi doğdu yine kesmedim kıskanmasın diye 1 ay öyle emzirdim o 25 ayin diş için olanlarında artık bıraksın diye ağladığımı bilirim düşün son disini hamileyim 40 hafta oldum ha doğurdum ha doğuracağım o zaman çıkarttı yatamıyorum oturamıyorum devamlı uykuya dalmak için emmek istiyor offf çok zordu 
(4,034 puan) tarafından
Annelik çok zor gerçekten helal olsun size de peki bir ay emdikten sonra nasıl bıraktı
(1,153 puan) tarafından
emmek istedi dikkatini dağıttım zaten sadece uykuya dalmak için emiyordu Bir anda kestim emmek istediği zaman kazagimla göğüs ucumu tuttum meme gitti bak dedim birkaç gün ısrar etti ağladı ama alıştı 1 hafta sürmedi
0 oy
(163,302 puan) tarafından
dis cikarken bebekler genelde istahsizlasir bisi yemek icmek istemex
(4,034 puan) tarafından
Başka birşey diye düşünmeye basladim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 190 göst.
3 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
8 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde GamzeDerin (477 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,861 soru

24,036,465 cevap

328,936 kullanıcı

...