0 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi geceler nasıl sorsam yada kendimi nasıl ifade etsem bilemedim ama belki beni anlayan birileri çıkar. 4,5yaş ve 11 aylık iki kızım var. Gün içinde çok sinirleniyorum büyük kızım asla kardeşini istemiyor evde bütün gün anlamsız şekilde çığlık atıyor küçük olanda doğal olarak korkup ağlıyor. Ben artık sakinliğimi koruyamıyorum emzirmesem doktora gidip sakinleştirici yazdırıcam ama malesef emziriyorum. Sakinleştirici bitki karışımı vs bilen var mı

9 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Valla o her annede oluyor.    Benimde ikisi peşpeşe oldu bazen sabrım tükeniyor bağırıyorum.   

Anne diye yanıma sokulduklarinda etkili ilaaçç oluyorlar bana sonra ♥️
-Reklam-
0 oy
(702 puan) tarafından
Soyle bi sakinlastririci biliyorum karanfil.cigne cok iyo geliyor en basit bu yada gun icindede papatya cayi.ic
tarafından
Denicem
(702 puan) tarafından
Dene mutlaka.karanfil.cigenemek cok.iyi bir sakinlestirici
0 oy
(765 puan) tarafından
Kabullendirmeye çalışmaktan başka çarem yok canım Allah'ım sabır versin
tarafından
Amin hepimize
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Emziriyorum demeseydim sigara derdim ,:) ben tek ilacım
(2,300 puan) tarafından
Editorum ben yiyorum sigarayi ama yine nafile bir bebegim var ama tuvalete hasretim :D
(6,848 puan) tarafından
Haha bnmki WC de dizlerime gelio :))) hahayt kızım sicarken gelme bari kokar diom yom anlamiiii
(2,300 puan) tarafından
Ayy yurudugunde oluyo demi bunlar allah yardimcin olsuuunn bu cocuklar cok enteresan allahimm nerrlere gidiyimm :D 7 bucuk aylik benimki kucagimdan inmiyo uyumuyo bu ne gi :((( :D
tarafından
Benimkide tuvaletin kapısında meme diye ağlıyo bana meme diye sesleniyo sürekli
0 oy
tarafından
Canim dr desteği alabilirsin. Süt ile zarar etmeyecek.ilac gruplarına var. 

Veya gün içinde müzik ac kafanı dağıt

Geceleri kendine 1 saat ayır kendini dinle kahve iç şarkı.soyle yaz içindekileri biri ile konuşur gibi gerkeiyorda ağla içini dök insan rahatlıyor ❤

Anne ol.ak çok zor Rabbım.guc versin 
(2,300 puan) tarafından
Merveeeeeee bende bir bebis var  1 saat ayirmakkk mumkun degil kahvem afedersin sidk gbi oluyo harbi sen ayirabiliyonmu :D
tarafından
Kuzum ilk kızımda ayırdım.yalan yok şuan 5 yasinda 2 hamileyim durum onda ne olur bilmiyorum :)))
Kiz biz eşimle gece  2 3 gibi taksime giderdik bebegim.bebek.arabasinda uyurdu :)) boğaza gider gece sessiz zamanda keyif yapardık çayımı.kahvemi.alirdim lohusa psikolojisi  gitsin diye eşim sagolsun çok ilgilenirdi. Bebek bebek arabasında uyurdu :))) .ins bu kızımda oyle olur anasına ana saati.birakir :)))
tarafından
Valla ikinci kızım sabaha kadar memede akşama kdar bacağımda yapışık değil bir saat tuvaletimi bile tek seferde yapamıyorum. Babasıylada durmuyo illa benle olucak. İlk kızımda herşey çok güzelmiş ben kendimi çocuk büyüttü sanmışım meğer
0 oy
(163,339 puan) tarafından
buyuk olan icin bi pedegogdan destek al bence 11 ayda benimseyememis
tarafından
Bulunduğum şehirde şehir hastanesini dağın tepesine yapmışlar. Kendi sağlık sıkıntım için bile gidemiyorum. Ama havalar biraz ısınsın ilk işim götürmek olucak kendimde gidicem
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Melisa iç canim bir ara suttn gecsin duye bol bol iciyordum biraz uykusuna faydası oluyordu hemde sqkinlestirir cay saaati de buyugede icir 
tarafından
Aktardan alırım. İlk fırsatta. 1 haftadır dışarı bile çıkamıyorum soğukdan
(7,470 puan) tarafından
Bizde ayni canim cocuklarinda sürekli icerde enerjileri bitmiyor birazda ondan bu arada nickin kizimin adi :))
tarafından
Benimde kızlarımın adı. Büyük kızım haftanın 3 günü okul öncesine gidiyo günde 2 saat ama yetmiyo. Kreşler pahalı olmasa tüm güne yolardım okulu çok seviyo
(7,470 puan) tarafından
Ay ne güzel bahtlarıda güzel olsun kuzularin biz sürekli evdeyiz bende tukeniyorum artık bahar gelsede bahceye cikabilsek diye dort gozle bekliyorum inan ne uyku var ne duruyor zor valla allah yardimcimiz olsun
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Ihlamur papatya çayı falan icebilirsin canm hatta büyük kızına da içir 
0 oy
tarafından
ben abladan yana sikinti yasamiyorum anladigim kadariyla abla biraz ilgi istiyor gun icinde yarim saatini sadece ona ayir zamanka duzelir
tarafından
Ablaya kardeşi doğduğundan beri yapmadığımız kalmadı. İlk kardeşi doğdu hediye falan getirdi. Akrabaların hepsi iyiki abla oldun partisi falan yaptı gelen herkes sadece onla ilgilendi. Akşamları babası geldimi kardeşini alıyo biz onunla etkinlik yapıyoruz renkli kağıtlarla. Her gün mutlaka öper iyi ki benim kızımsın seni çok seviyorum vs derim. Ama yok yani tükenmiş durumdayım.
tarafından
Alla alla kimbilir kafasinda ne kuruyor.. bnm kiz anlatirdi bni birakicaksiniz artik onu alicaksiniz vs die boyle bir paylasimi yok mu.. eger o konuda da sikinti yoksa belki icindekileri ogrenmek adina resim cizdirebilirsiniz.. ya da bir uzmanla gorusturebilirsiniz oyle ya da boyle buyuyolar tabi ama icinde bir uzuntusu kalmasin cocuk kimbilir neyi takti.. ama cok zor gercekten buyuk oyle dusunmesin boyle dusunmesin die kucugu dogru duzgun sevemiyoruz
tarafından
Valla aynen öyle o uyurken öpüp kokluyorum. İlk başta çok konuştuk sana olan sevgimiz azalmadı o kendi ihtiyaçlarını kendi gideremediği için ona biraz daha fazla ilgi göstermemiz gerekiyor bu yorucu sende bana yardımcı olmak istermisin falan diye ama yok. Bizim sorunumuz ailede hiç küçük çocuk yoktu kızım doğdu herkes abartı şekilde sevdi hep söyledim ama kimse beni dinlemedi. Haykırarak bağırarak normal olmayan şekilde sevgi gösterdiler ne yaparsa yapsın yanlış bile olsa hoşlarına gidiyodu ilk bir yıl kayınvalidemle oturdum. 1 yılda çalıştım o zaman o baktı. Bizimki psikolojik sıkıntıdan çok yaramazlık ama en son çare doktora götürücem artık. Hem kendimi hem onu
tarafından
Allah kolaylik versin cnm oyle olunca daha bir zor tabi.. ama sen yine de bir gotur onun icin de zor.. demek ki bir sixden kaynakli degil hissettigi. ahh bucocuklar herseyi onlsr icin yapiyoruz ama olmuyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,166 soru