0 oy
241 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (560 puan) tarafından
Bacilar sezeryan olcam planlı ama ne giyecem nerden alacam hic bi fikrim yok ikinci gebeligim ama ilkinde boyle lukslerim olmadi acilen alip kuveze koydular bebemi şimdi kızım olacak pembemsi pudramsi biseyler olsun istiyorum ama patlak bi renkte olmasın ne giydiniz ne aldınız ya fiyatida uygun olsun mümkünse yeterince dardayiz şu aralar bi yandan toplayim istiyorum ha deyince alinmiyo artik hiç bişey 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
2 takım aldim.kuzum ama süslü puslu saten değil.pentinjn hamile.bolumundrn 1 pijama.takimi aldim.pembe çiçekli kizim ile kombinn olarak uyuyor . 

Birde siyah taytli takım alt ust h& m aldim 

Penti tkp et tredyol üzerinden surekli.indirjm oluyor kuzum
(560 puan) tarafından
Oy anamm ölme eşeğim ölme Allah tan ikinci cocukta sap gibi dikilip kalmam heralde puset anakucagi besik sut sagma pompası sut saklama poşeti tarzi seyler varda Allah tan :D ben heo bebegin eksiğini dusunmuşum suan anliyorum ki kişisel olarakda cok eksigim var :Dd terlik hele tamamen çıkmış aklimdan cocugu nasil kolay emziririm diye pijama derdine düşmüşüm :D ciplak ayakla gezecem çünkü tarzanim ben :Dddd
tarafından
Hahah kuzum terlik alti ustu daha neler vardır unuttunuz aklımıza geldikçe tmmliyoruz.
Senin doğum.hangi ayda
Benim.mart 20 gibi görünüyor
(560 puan) tarafından
Nisanin 11-12 si gibi gorunuyor 38. Haftada olacak sezeryan ama ben preeklamsi gecirdim ilk gebeligimde yakin takipte olmam lazim bi aksilik görüldüğü an alinacak minik kizim :))
tarafından
Hadi sağlıkla gelsin kuzucuklar.  Benimde sezaryan
19.20.arasi aliriz dedi 31 haftadayim işte şubatta randevum.var o zaman belki kesin gün koyar bilmiuorim .
Benimde kusmlarim.devam ediyor.hala gebeligim.problem :((( artık 38 haftalara gelem. İstiyorum.zaman şu gibi geçsin
(560 puan) tarafından
İki gebeliginde de hic kusmamis midesi bile bulanmamış olan bana ne demeli peki :D az kalmış ama dayan bitmek üzere :D
-Reklam-
0 oy
(611 puan) tarafından
Ben öyle süsü sevmediğim için Trendyol yoldan düz önü düğmeli aldım. Açık renk bilerek almadım. 
(560 puan) tarafından
Sonrasindada kullanabilecegim bisey olmali degilmi ya
(611 puan) tarafından
Evde de giydim ben uzun süre kullandim
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Önü düğmeli pijama takımı aldım 3 tane 
(560 puan) tarafından
Nerden aldın fiyatlri nasil
(4,293 puan) tarafından
Lcw den aldım 1 yıl oldu 150 200 o fiyatlardaydı

İlgili bir soru bulunamadı