Az önce you tube domates konservesi gördüm aklıma geldi. Annemlere gitmişti tam da konserve zamani. Annem de bize domates almış 8 kasa konserve yapacaz. Evde hepimiz karantinadayız. Ben annem ablam babam erkek kardesim ve kiz kardesim. 3 kisi soyuyor 3 kisi doğruyor. Kiz kardeşin bıçağın ucuyla parmağını kesti az bisey. O telasla suyun altına koydu parmağını daha cok kan aktı. Bu geldi yanimiza ağlıyor parmağım kanıyor ay bayılacam başım dönüyor cok kötü biz tabi telâşlandık dedik acaba ne kadar kesti böyle kötü oldu hepimiz kalktık başına parmağına baktık o kadar ufak kesmiş ki zor bulduk yeri. O küçücük sey icin az daha bayılıyordu deli aklıma geldikçe gülerim o haline
Ben korkmam kandan severim. Hatta you tubede takip ettigim bir doktor var yaptığı ameliyatlari cekip atar izlerim bende cok severim ya hic de korkmam öyle seylerden
eşimi tutuyo baby boyumun dogumunda 2 kez bayildi 2.cide bebegin esini ve boşalan kani gordu ve kuut diye dustu bayildi
Sezeryandan once yanimda birini kesseler etkisinde kalmazdim suan ufacik kana bakamiyorum
Valla kan tutmak değil de benim eşim benimle oğlumun kanını görünce kötü oluyor 2 sene önce oğlumda acil de kan alirlarken eşim tutuyordu ne bilim herşeye bakan dayanaklı bir insandır nirmal de adam koridora çıktı gelcem diye baktım hemsireler geliyor hanfendi eşiniz bayıldı diye benim eşim mi dememe kalamdi baktım benim adam hiç unutmam o gunu
Eşimi tutar kan veremez, bir yeri kesilsin falan hemen bayılır tv de bile izleyince baygınlık geçirir.. o yüzden mutfağa falan girmez hiç
1,493,402 soru
24,400,543 cevap
350,108 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın