+2 oy
1,073 göst.
Diğer kategorisinde (1,205 puan) tarafından
Kizlar banada denk geldi bi kac kere herkes tutturmus sürekli burdasin hicmi işin gücün yok herkese cevap vermişsin vs diye hayir anlamıyorum mesela benim isim gucumden kimene ben evladıma tek basima bakiyorum cok şükür herseye de yetisiyorum burada sohbette ediyorum cevapta veriyorum. Gunde kac kisiye cevap veriyorsun her posta cevap veriyorsun burada kısıtlama mi var gunluk 5 10 cevap diye bildigimi paylasmak yada derdine ortak olmak niye birilerinin zoruna gidiyor anlamıyorum siz az girin az cevap verin ama onlar burda surekli sadece okuyorlar ama cevap vermiyorlar diye  az takılıyoruz diyo yok arkdaşım az takilmiyorsun surekli burdasin her posta bakiyorsun ki bizi goruyorsun burada herkes özgür birakin istedigi gbi hareket etsin

25 Cevaplar

0 oy
(459 puan) tarafından
Demekki onlarda sürekli buradaki sürekli burdakilrri görüyorlar 
(1,205 puan) tarafından
Aynen oyle canim valla
-Reklam-
0 oy
(459 puan) tarafından
Demekki onlarda sürekli buradaki sürekli buradakileri görüyorlar 
0 oy
tarafından
Senin sürekli burada olduğunu fark ediyorlarsa demek ki onlar da sürekli burada vakit geciriyorlar canım mesela ben seni ilk defa gördüm ya da gorduysem de kullanıcı adına dikkat etmemisimdir. Burada takılanları eleştirip burayı kullanmak çok tezat
(1,205 puan) tarafından
Demi diyorki senin isin yokmu evde hic diyor bana sanane yahu sanane sanami kaldi derdi tasasi ister b.ok götürür ister mis gbi olur kimene
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Çok doğru dedin bacım valla ağzına yazına sağlık
(1,205 puan) tarafından
Canimm Allah razi olsun ❣
(2,831 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun ☺️♥️
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Burayi cok takıyorsunuz ya bosver gereksiz insan o kadar çok ki sırf laf sokmak için giren. 

Görmediğin bilmediğin insanlar konuşsa nolur. Kendisi de girsin sana laf atacağına. Yorum yazsjn millete bu kadar dert olduysa.
(1,205 puan) tarafından
Kiz yok ya takmiyorum surda 1 ay once girmiyordum bile ama insanin zevkini kursaginda birakiyorlar ona kiziyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 187 göst.
0 oy
10 cevap 313 göst.
0 oy
14 cevap 420 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (452 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 693 göst.
8 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler