0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Tasinali 2 hafta oldu. Ev 2 buçuk kışdir soğuk ve oturan olmamış. Ben smdi kombiyi yeni yaktım. Sabit 50ye ayarladım duruyor. Evde tsortle şortla geziyoruz baya iyi masallah. Ama eşim seneye daha sıcak olur. Bu sene ev anca kendini ısıtir sonra içini isitir dedi. Seneye daha mı iyi olur doğru mu. 50 de yanında fatura da güzel gelir çünkü :D

4 Cevaplar

0 oy
(6,676 puan) tarafından
İsinirsa her türlü ısınır zamana gerek yok diye düşünüyorum:)
tarafından
O zman seneye de 50 ye devam heralde
-Reklam-
0 oy
(18,760 puan) tarafından

Kiz 50 de yakıp sortla tisortle gezecegine 40 da yak kalın giyin. Sonra fatura kabarik geldi diye ağlamayın :D

tarafından
İki tane çocuğum var valla hasteneye ilaca vereceğime faturaya veririm
(18,760 puan) tarafından
Hepimizde çocuk var canım. Biz de soba ile ısınıyoruz malesef sizin gibi her odamızı ısıtamıyoruz ama çok şükür kış geldiğinden beri daha hastalanmadılar
tarafından
Ya benimkiler niye böyle yaa uflesem hasta oluyorlar anlamıyorum ya
(18,760 puan) tarafından
Bağışıklığı düşük demek çocukların. Alışık değiller soğuğa
tarafından
E napcam o zaman ki. Bilgin var mi
0 oy
tarafından

Bacım önce bir maşallah deyip hayırlı olsun diyelim. Ben geçen ay 50 derecede yaktım 757 lira fatura geldi. Ev hep aynı yaa kendini ve içini isıtma diye bir şey hiç duymadım ama fatura gelince cebiniz bir güzel isınacak garantisini verebilirim :P

tarafından
Hiç sorun değil hastaneye verecegime faturaya veirirm :D ama kaç petek var sizde. Birde o zman seneye de aynı mı olur ev
tarafından
Canim bizim ev 2+1  biz mutfak çocuk odası yatak odası ve oturma odasinı yakıyoruz. Hepsin de birer petek mevcut evimiz fazla büyük değil ama en üst kat olduğu için bayağı soğuk. Fazla etki etmiyor 50 dereceden aşağı asla indiremiyoruz. Sizin iyiymiş rabbim hayırlısıyla oturmayı nasip etsin
tarafından
Çok teşekkür ederim bizim evde aynı. Sadece en üst değil en alt kat. 2+1 minik küçük bize kadar bir ev. Rabbim icininin huzurunu büyük versin
tarafından
Amin canım inşallah huzur olsun gerisi boş.
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Ahahahahah fatura gelince adamı sıcak basacak ben sana diyim bacım 
tarafından
Hiç sorun değil. Belediye yardım edip yarısını ödüyor. Birde hasteneye vereceğime faturaya veirirm
(14,413 puan) tarafından
He iyi bari

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 196 göst.
12 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Melis63 (2,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 154 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Guldnz124 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,114 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde baltopagiannesi (1,493 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,462 cevap

336,303 kullanıcı

...