Kızlar 2 yıllık evliyim eşime yemek yetistiremiyrm artk Boga burcu yemeği önüne ver bakar bakar mutlu olur gülümser biraz değişik yanii ozellikle tuzlu kurabiyedir börektir bıktırdı artk yapmasam da sipariş veriyr veya kavga etsek bı yemeğe barışır mutlu olur bu erkeklerin değişik değişik huyları var bi gün çok açtı bende hamileyim yemek yapmadım gitti küstü odaya bişe bile demeden sonra yemek yaptım mutlu oldu allahm napacam ben bu adamla ,şuan artk yapmiyrm halim yok dgrcm nerdyse morali bozuk yemek yok diye sizin eşleriniz de böyle mi kıtlıktan çıkmış gibi mi )
Evet ta kendisi olur tig gibi aldım koç gibi yaptım evlendikten sonra iştahı iyce açıldı adamin
Gecen gün yemek yok diye kandirayim dedim halbuki yapmıştım mutfağa girdi dolaba yöneldi sucukla yumurta çıkardı döndü alnımdan öptü bugünde böyle olsun hayatım dedi tam yapmaya başlıyodu elinden aldım önüne hergun domates ekmek koysam gıkı çıkmaz kurban olduğum hiç yemekte seçmez yapmadığımda yüzünü de asmaz niye yapmadın diye sormaz sen çocuklara bak ben iki dakikada biseler hazırlarım diyip mutfağa gider yemek yapar
Benim eşimde öyle ama küsmez yemek için mutfağa gider bakar kek börek bir şey yoksa hemen bakarım sipariş vermiş çalışmaya başladım öyle şeylere pek vakit ayıramıyorum o da hemen eve istiyor kızım bile alışmış artık kapı çalınca maaaammm diyor eğer haberim olursa sürekli abartmadan al az al derim sadece
Ona biri şişko derse onu da yesin :ddd
1,493,926 soru
24,407,713 cevap
350,666 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın